15/05
Hakuna matata cine a vazut filmul Regele junglei - nu cu Stalone,nu Schwarzenegger - in rolurile principale ci animale simpatice,jucause care stiu ceva important - viata e frumoasa si are sens cand lasi ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui Luna75
10/05
Sursa mea de inspiratie pentru actiuni iesite din limita "normalului" dar nu si a cerului [^] voi detalia normal dar acum pe scurt,repede si in graba [biz] nimic nu e imposibil,limita e cerul,crede in tine dar mai ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui Luna75
09/05
Perle si perlute 1.nu ma pot concentra la rugaciune mai mult de 1 min.2 - bine ca mama nu ciiteste forum -caci era sa ma extermine ca nu intru la preot sa imi spun pacatele desi i-am explicat ca eu pacatoasa nu ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui Luna75
27/04
Horoscop 26 aprilie Mintea ta e agera, cu un pas inaintea semenilor tai dar la ideile originale pe care le emiti nu primesti replicile asteptate. normal caci ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui Luna75
25/04
Despre nastere bineinteles ca voi edita de n.ori subiectul pana voi ajunge la o varianta demna de nasterea unei stele si normal nu oricare ci Rana - cea mai scumpa papusa de ciocolata din lume - si ce inseamna ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui Luna75