Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. notquiteso
5. andruskandu
6. mamitzica
7. Luciala
8. mama42
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 112933
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 46451
3. Bilantz olguta12 40496
4. J D E monica70 31412
5. A murit Laura! craciunitza 23732
6. Un nou inceput...(2) danangie 21013
7. scrisoare catre mama Picasso 19117
8. Moartea lui Metaforel olguta12 16124
9. Curiozitate! Ana68 16103
10. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 14609

post an entry in your weblog   Jurnalul lui sofia_misicu  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

sofia_misicu
WTF?!?
Acest mesaj a fost trimis de sofia_misicu pe data de 02/05/2007 la 23:27 .:. 2238  vizionari .. Este 1 raspuns la acest anunt
Paleta de sentimente pe care o traieste o mama cand isi aude pentru prima oara copilul pronuntand cuvinte inteligibile este de nedescris . De la stangaciul ma-ma, echivalent cu descoperirea rotii sau minunatul "uite!" care insoteste primele mari descoperiri ale copilului - de la prima picatura de ploaie la prima pubela din colt - sunt cuvinte care iti starnesc sentimente pe care nu stiai ca le poti avea in tine...
Ei bine, nu este asa! Azi am mai descoperit un cuvant si un nou sentiment.

Stateam cu copilul la Baby Einstein-ul nostru zilnic. Animalute, culori, muzici se perindau prin fata noastra, iar Nuka puncta, ca deobicei, fiecare moment dramatic al povestirii. Numai ca de data asta, nu era vesnicul "uite!" ci un cuvant nou... Filmul ne zicea: dog! cat! bird! iar Nuka repeta cu aceasi intonatie un singur cuvant: FUCK! dar nu "fac" pe care poti sa il atribui unei actiuni, ci acel FUCK pe care il auzi urmat de cele mai urate atribute... Intr-o prima instanta, m-am mirat. Am crezut ca este o intamplare, o "auditie" de-a mea. Copilul, insa, era foarte serios. Dadea din cap entuziasmata si imi explica stiintific "FUCK", cu accent pe U, ca personajele dintr-un film de Guy Richie. Si astfel m-a izbit acel sentiment: copilul meu e ca al nimanui. Copilul meu e amuzant, pontos si elevat. Radeam cu lacrimi cu muzica lui Mozart in spate si cu Irinuka fuckuind de zor.

O ora mai tarziu, ne-am tarat pana la magazinul din colt. Am lasat-o pe Nuka pe mana unor prietene si mi-am vazut de cumparaturi. Prin rumoarea din jur am auzit ciripitul distinct al puiului meu extaziat: FUUUUUUUUUUCKKKKKK! Se facuse liniste in magazin si primele chicoteli incepusera. Fetita mea vazuse mancarea si se indrepta vertiginos spre galantar cu acest strigat de lupta. Inima mea de mama iesea deja din piept. Simteam nevoia sa strig in gura mare: "e a mea!!! Eu am facut asa minune!"

Asadar, se prea poate ca progenitura mea sa nu aiba cel mai bogat vocabular sau aptitudini artistice iesite din comun, insa stie sa se faca auzita.

Nuka si Mama la Nuka

Trimite reactia ta
 

notquiteso
membru junior

Posted 05/05/07 @ 09:25 Reply with Quote
bine ca n-a prins ceva mai neaos :))
si nu numai ca stie sa se faca auzita, dar are si un spirit critic pe care nu i-e jena sa-l afirme :)) foarte bine. macar ea n-o sa faca parte din categoria "mitze de bmw". o sa traga mertzanu' sau bmw-u' la bordura si ea o sa spuna suav: wtf?? ia.. fuck off de-aici fraiere!
:))

POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
Back to top
 
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj