Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117377
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 54251
3. Bilantz olguta12 48195
4. J D E monica70 38452
5. A murit Laura! craciunitza 29244
6. Un nou inceput...(2) danangie 27585
7. scrisoare catre mama Picasso 22268
8. Curiozitate! Ana68 21638
9. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 20364
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20212

post an entry in your weblog   Jurnalul lui notquiteso  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
notquiteso
blog
Acest mesaj a fost trimis de notquiteso pe data de 13/03/2007 la 17:01 .:. 9139  vizionari .. Exista 43 raspunsuri la acest anunt
citeam ieri seara un blog, nu spui care. M-a facut sa vreau sa ii mai dau o sansa mizerabilului. Asa ca am facut doua chestii aiurea: i-am dat mesaj persoanei care scrisese blogul si i-am zis ceva incoerent, legat de niste multumiri.. nici eu nu mai stiu exact, aveam o stare tare ciudata. Si 2: l-am sunat pe ticalos si i-am zis ca eu chiar sunt dispusa sa mai incerc. Dar ca e nevoie de 2 in ecuatia asta. Si pt ca nu i-am mai zis ca il iubesc din noiembrie (de la o faza super-urata), i-am zis ieri seara. M-a mancat in kur. A venit seara acasa, si in ochi avea o mica sclipire de triumf. Adica cumva-cumva, m-a facut el pe mine. Sau poate sunt eu paranoica si lui ii sclipeau ochii fiindca era obosit.
Ramane de vazut.
Intre timp imi tarasc vergeturile prin casa. Tot ieri sortam niste poze. Erau si de dinainte de a ma transforma in creatura de acum, si ma apucase ciuda. Cum puii mei puteam sa arat asa, si el sa ma ignore?
Probabil ca nu voi afla niciodata.
M-am saturat sa devin isterica si agresiva din cauza lui. Nu sunt asa.

Azi am vorbit cu fete care sunt parfumate, aranjate, sunt sigura ca au si ceva tocuri.. io miros a lapte in cel mai bun caz, a voma si a transpiratie in cel mai naspa. Asa ca mai fac un dush, de control.
Astept sa se confirme "valoarea terapeutica a blog-ului" :))
uhh, fug. ma cheama doamna si stapana mea, grasana.

POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /5  

notquiteso
membru junior

Posted 25/03/07 @ 16:45 Reply with Quote
acum 3 min grasa a facut pt prima data "pa" cu manuta.pret de vreun minut, ca tac-su nu mai pleca, radea la ea si-i facea cu mana. inca un pas...

POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
Back to top

Qamar
daydreamer

Posted 25/03/07 @ 23:05 Reply with Quote
sunteti niste frumoase
cand dam o tura in 4 (fete) prin Stuf?
daca stai pe langa Mall Vitan, poate ne vedem la vreo plimbare cand o iesi soarele

Noe si Anne-Bianca(14.03.2006)


Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

1 an, 1 an+
www.dropshots.com/day.php?userid=198885&cdate=20070317&ctime=110911" target="_blank">dansez!
Back to top

notquiteso
membru junior

Posted 26/03/07 @ 10:27 Reply with Quote
stuuuuf. imediat ce reuseste si fiica-mea sa doarma noaptea mai mult. hai sa facem gasca mareeeee
in alta ordine de idei: e soare. noi vrem sa mergem sa luam ratuste pt baita, ca nu se mai poate fara. am vazut in gima. vrei sa vii?

POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
Back to top

LoraG76
The nutty squirrel

Posted 26/03/07 @ 10:57 Reply with Quote
Grasa e o dulce! Sa-ti traiasca, mamico! As veni si eu cu voi la plimbare, dar nu pot decat cu gandul...din Piatra pana in Buc. e cale lunga!


Lora, mami de Iustina
Back to top

notquiteso
membru junior

Posted 01/04/07 @ 09:48 Reply with Quote
6 luni de grasulie :) si ma intreb cum de o pot iubi azi mai mult ca ieri?? ca doar ieri o iubeam atat de tare, ca mi se taia respiratia. 6 luni. o viata pt ea, si de fapt si pt mine, ca viata mea a inceput odata cu ea. stau acum intr-o pereche de pantaloni de trening lalai ( purtati cand aveam burtoi) si un pulovar cu nasturi, ca sa pot scoate rapid micul-dejun, pranzul sau ce-o fi cand s-o trezi grasuna. pedichiura mea e gen yeti si port papucii lu' barbata-miu, erau mai la indemana. ma uit la mine si cumva imi dau seama ca nu ma intereseaza asa tare. important e sa imi fac timp in creierii noptii sau dimineata la prima ora sa fac dush. dushu' e important. in rest.. mai deschid debaraua si ma uit la pantofii mei frumosi, la gentile mele in care nu incap pampersi de schimb si pachete de servetele umede, inchid usa si uit de ele in secunda 2.
o sa capiez ascultand numai cesaria evoria. se pare ca e preferata fiica-mii. era si printre favoritii mei inainte. da' acuma.. dimineata, pranz si seara.. nu mai doarme fara muzica. bine ca macar nu a ramas la lenny kravitz, nu de alta da' era mult mai galagios.
deviez, divaghez.. 6 luni. asta era. n-am cuvinte sa descriu, ma pierd in detalii despre muzica, despre gentile mele.. kk. nu asta vroiam sa spun.
vroiam sa spun ca sunt fericita. parca mi-e si frica sa spun asta. dar sunt. cu toate problemele, greutatile, certurile..sunt fericita. si cred ca si ea este. poate ca ar fi ceva mai fericita daca n-as mai fugari-o cu lingurita cu hrana solida, da' n-am de ales.
nu stiu cum va fi viata noastra impreuna. cred ca fericita. eu stiu sigur ca voi face tot posibilul sa fie asa. si poate ca ea va aprecia. sau nu. poate ca dragostea mea ii va ramane intiparita in fiecare celula pt tot restul vietii. sper asta. si poate ca peste 15 ani va fi ingrata si salbatica, si ingrozitor de indragostita de vreun ticalos mic si plin de cosuri. ce voi face atunci? simt ca mi se trezesc toate instinctele criminale :)) mamele astea-s niste fiare, zau.
ieri sau alaltaieri seara i-am zis ceva de morti si raniti jumatatii mele mai naspa.. pt ca facea galagie si grasa abia atipise. sigur ca au fost fara sonor injuraturile, dar stie cand ii zic de dulce :)) o fi expresia fetzei ?? ma reped ca o nebuna la primul scancet. si imi vine sa ii execut cu propriile bormasini pe toti cei care isi renoveaza apartamentele in bloc. vreo 3 apartamente. 3 bormasini. cel putin 3 victime..
dar nu asta vroiam sa spun. doar ca nu stiu de ce DD nu ne-a dat mai multe cuvinte pt starile astea de iubire..
mai mult decat o iubesc, mai mult decat o ador.. ii sarut bulanasele grase si ea rade in hohote, apoi se chinuie sa isi indese in gurita piciorul drept. o sarut pe falci, pe gusita si ea rade, rade pana incepe sa sughita, dupa care rade sacadat, intrerupt de mici sughituri care o tot iau prin surprindere.
vroiam sa spun ca o iubesc. ca dupa ce ma isterizeaza pt ca nu vrea sa adoarma, atunci cand o invelesc ma uit la capul ei chel si la puful care ii sta drept in sus, si ma apuca un chef nebun sa o trezesc in smotoceli si sarutari, ca sa o vad razand si uitandu-se la mine cu ochii aia incredibili plini de rasete si lumina.
chiar si cand pica de somn, tresare de parca ar adormi contrar vointei ei, pt ca ea mai are atatea de facut si de descoperit. si maraie ca o pun sa doarma.. si se trezeste putin nedumerita ca doar de ce pierde timpul?? dupa care ma descopera si rade la mine. si mie mi se inmoaie genunchii si inima. chiar, oare ce legatura o fi intre genunchi si inima? de intrebat un specialist.
dar nu asta vroiam sa spun. vroiam sa spun ca poate ca nu este bebelusul de poster, poate ca dupa standarde n-o fi bebelusul perfect, dar pt mine ea este puiul meu iubit. si o sa o iubesc toata viata. si daca am mai spus vreodata cuiva ca il voi iubi foreverandever am mintit. pt ca pe ea o sa o iubesc foreverandever de-acum inca vreo 50 de vieti. sau poate cine stie, pana la sfarsit.

POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
Back to top

notquiteso
membru junior

Posted 05/04/07 @ 00:06 Reply with Quote
imi face viata mai frumoasa. si el se pare ca o iubeste din ce in ce mai mult. e fericit cand o vede, se pupa, se joaca.. as vrea doar sa petreaca mai mult de 10 min pe zi cu ea. dar e si asta un inceput. ma simt plina de gratitudine fata de Dumnezeu, de Univers, de TOT. am un copil. o am pe ea. si poate ca lucrurile nu stau asa cum mi-ar fi placut, cum as fi vrut sau cum mi-am inchipuit, insa n-am sa mor din asta.
ieri ma apucase rasul. am in lista de yahoo o gramada de personaje carora le-a fost mila de mine. ok. accept asta. mila e crestineasca, e de bine. deci n-am de ce sa protestez. numa' ca personajele respective sunt de genul " vaaaaaaaaaaaaai saraca de tiiiiiineeeee" si se asteapta ca eu sa zic "vaaaaaaaaaaaaaai saraca de miiiiiiiiiiiiiineeeee". numa' ca io nu zic. io zic "fuckitall" si gata. n-am murit, n-o sa mor prea curand, si daca ar fi dupa mine as fi nemuritoare :)) pt ca tare imi mai place viata asta asa cum e ea.
si de-aia nu prea vorbesc personajele cu mine. cu cateva exceptii. se stiu ele care sunt. da' poate ca au si ele motivele lor. parca te simti mai bine cand stii ca cel de langa tine e intr-un rahat mai mare decat cel in care stai tu. da' nici asta nu ma deranjeaza. simtu' morbidului ne caracterizeaza pe noi, oamenii. altfel n-ar exista stirile de la ora 5. si nici andreea esca, da' asta e alta poveste.
ce vroiam sa zic? nu mai stiu. doar ca nu-mi plang de mila. ma revolt. urlu, scriu, injur, mananc ciocolata.. dar nu ma resemnez. o viata am si pe asta s-o.. vorbaceea?

ma simt mama. de cele mai multe ori. si asta nu ma surprinde, tot asa cum nu ma surprinde cand nu ma simt mama. se mai intampla si asta, dar mult mai rar. si cred ca-mi vine bine treaba asta cu cearcane, par sarmos si nespalat, vergeturi si tot tacamu'. the new me. mi-am pus azi una dintre cele mai sexy bluze ale mele. pentru mine, ca oricum n-avea cine sa ma vada. si am purtat=o toata ziua, cu mesele de diversificare, de m-am diversificat iar pana intre degetele de la picioare, cu un pic de regurgitare, cu de toate. inclusiv molfaitul umarului inainte de nani. stau si acum in bluza mea sexy si port cu mandrie urmele terorii pufoase.

si uitam sa zic de pretenarul grasei :)) pe care ea il mangaie, ii gangureste, se uita la el cu ochi mari si stralucitori si el maraie si da sa fuga. tipic masculin :))

POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
Back to top

notquiteso
membru junior

Posted 07/04/07 @ 10:46 Reply with Quote
pentru cate o fractiune de secunda urasc cu toata fiinta mea. fiecare fir de par de pe capul meu urla si scuipa ura. apoi imi trece. sau ma controlez. nici eu nu stiu exact. dar cred ca ma controlez. inca odata-s control freak si imi cenzurez toate gandurile si sentimentele. ma intreb ele ce parere au.. or sa se revolte intr-o zi si or sa ma exileze intr-una din camerele capitonate ale mintii mele? sper sa nu. poate ma apuc de box. sau de karate. sau de tras cu arcul. sau poate injur mai tare si mai mult, orice numai sa nu stau singura in mintea mea si gandurile mele sa imi dea flit si sa inchida vizorul usii, ca sa nu pot vedea nimic.

si soarele nu mai e intruziv astazi. stau de-a latul patului, cu grasuna in brate si cu picioarele scaldate in caldura aurie si aproape lichida. imi vine sa imi plimb picioarele prin ea ca prin apa marii si sunt sigura ca fiecare miscare starneste valuri minuscule pana unde incepe umbra.
imi raschirez degetele si fac doi copacei. mai intai asa, cam la 2o de cm unul de altul, dupa care ii lipesc. mi-am taiat ieri unghiile asa ca nu ma mai sperie privelistea degetelor mele rozalii transformate in muguri de copac. nu mi-am mai facut unghiile de un an si ceva.. de cand am ramas gravida. parca mi le-as picta cu verde. mai am oja verde? nuu, sigur nu mai am. ca in ultimii ani eram tare conventionala. ma uit pe raftul cu sticlute de oja pe jumatate uscate.. ce le-oi mai fi pastrat? nuante de beige si roz pal se holbeaza la mine. inchid dulapul si imi amintesc cum imi faceam inainte unghiile de la picioare rosii toata iarna. ca doar iarna faceam baie in cada, si imi placea sa imi scot degetele pe marginea cazii si sa le vad asa, rosii si vesele stralucind printre clabucii de spuma de baie.
unghii rosii, roz..one of these days, imi murmur de una singura. imi pun pantalonii de trening, tricoul, si ies sa ma lupt cu cutiile de carti. sute de kile de carti..si la ce mi-au folosit, vorba politistului..

POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
Back to top

dianapas
nou venit

Posted 12/04/07 @ 15:17 Visit dianapas's Homepage Reply with Quote
Esti tu, nu?
(http://gallery.agonia.net/details.php?image_id=60)

Diana, mama Ilincai
Back to top

notquiteso
membru junior

Posted 18/04/07 @ 00:26 Reply with Quote
de cand cu bormasinile, grasa n-a mai adormit decat pe cesaria evora data tare, si topaita in bratele mele. cred ca de fapt ametea si asa o lua somnul. in fine, acuma chiar daca nu mai pot sa o dansez la fiecar somnic si prefer sa o scot afara cand incep astia sa bormasineze, a ramas cu gustul pt dantzuit. asa ca danseaza de cate ori ii vine. de cele mai multe ori ii vine la masa. cand eu incerc sa o hranesc. sa te vaz leano cum indesi lingurita in gura copchilului in timp ce danseaza si da din cap si din manute si din bulanele alea dolofane. invariabil la fiecare masa are mancare in nas, urechi, guler si alte locuri care par mai putin accesibile.
in seara asta incercam sa o culc iar ea batzaia pe burtica langa mine. io ma faceam ca dorm. nu mai aveam mult si chiar adormeam, da' pe grasa a apucat- amorul. mai intai m-a mangaiat, repet, mangaiat pe fata!!! de obicei isi infige ghearele, deci se poate si altfel.. acu' ma intreb ce are fie-mea cu mine de ma gheruieste asa, ca se pare ca stie sa faca diferenta intre gheruiala si mangaiere.. bestia mica!
in fine, deci ma mangaie grasa, io shocata imi tin respiratia. ma gangureste pe la ureche, dupa care se propteste cu boticul plin de bale pe obrazul meu. io zic ca m-a pupat, si daca altcineva zice ca nu, n-are decat. io o trec pupatura.
ce altceva mai face ea? a inceput sa stea si singurica in fund, dar nu mult, evident. ii place sa bea din pahar. nu prevad un viitor luminos daca isi pastreaza pasiunea asta pt pahare si baut din ele.
nu mai stiu. sunt obosita. ma duc la nani.

POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
Back to top

notquiteso
membru junior

Posted 18/04/07 @ 23:40 Reply with Quote
la mare. vreau la mare.
ma bantuie asa, pe undeva pe la degetele de la picioare, senzatia ca incepe sa se incalzeasca in curand si la mare. am fost acum cativa ani in martie, pe la mijlocul lunii la mare. si am stat toata noaptea pe plaja. si era apa atat de linsitita.. dar asta a fost intr-o alta viata.
in viata asta mi-am cumparat de la magazinul de bling-blings un superb inel dintr-un metal fara pedigree, cu o bilutza wannabe perla.cred ca se va asorta foarte bine cu colierul meu de perle neveritabile dar frumoase si discrete.
mi-am luat voxea de acoperit firele albe. sunt curioasa cum oi arata voxita. adica nu o sa se vada, ca nu ma decolorez. da' daca m-as face blonda? la intrebarea asta din gandul meu, a inceput sa se zgaltaie cutia cu vopsea de langa mine. cica nu, nu ma fac blonda :)). acu' pe bune, chiar s-a zgaltait de doua ori. mi-e frica. neee, sunt obosita. ma duc la nani.

POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
Back to top
# /5  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page