|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
andruskandu
| Muzica mea Acest mesaj a fost trimis de
andruskandu
pe data de 15/08/2009 la 16:30
.:. 6007 vizionari
.. Exista 51 raspunsuri la acest anunt
|
|
De mica mi-am dorit sa cant...
A fost visul meu. Unul din putinele vise pe care le-am avut, si care a fost cu tarie zdrobit de cea care ar fi trebuit sa-mi dea aripi. Nu stiu, poate ca am voce, poate nu, dar intotdeauna mi-a placut sa cant. Si asta mi-a tinut mintea intreaga, sau ma rog, aproape intreaga. Poate n-am stiut la ce porti sa bat, poate nu mi-a venit vremea, poate nu am voce.... dar cant!
Asa ca aici m-am hotarat in sfarsit sa-mi fac o 'biblioteca' cu cantece care mi-au placut, le-am cantat, si, din cand in cand, cand voi dori, voi deschide acest fisier, si rasfoi...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
Trimite reactia ta
|
|
|
andruskandu
membru matur
|
|
andruskandu
membru matur
|
|
bobocel_07
Scorpie veritabila
|
Posted 24/10/09 @ 18:47
|
Superbe melodii
alexia_07 |
|
|
andruskandu
membru matur
|
Posted 26/10/09 @ 13:35
|
Vad cum stai te framanti, si-ti lipseste curajul de a-mi spune ce s-a-ntamplat Dar eu stiu, nu ai cum sa te ascunzi acum, nu cauta un alt drum.. Alte maini fierbinti, si alte nopti de dor, alte brate te cer, dar in viata mea.. Vei ramane doar un trecator.. Nu stii ce sa-mi spui, vad cum cauti in graba cuvinte care ma mint Insa nu are rost, stiu ca in viata mea ai fost Refren: Un actor grabit care-si spune replica Si apoi a plecat zambind Un actor grabit care a si uitat ce a rostit pe scena :( Un actor grabit care pleaca imediat ce piesa a luat sfarsit Bucuros ca totul a fost usor alearga spre alt decor. Vad cum stai te framati, si-ti lipseste curajul de a-mi spune ce s-a intamplat Dar eu stiu nu ai cum sa te ascunzi de mine, nu cauta un alt drum.. Vrei sa joci un alt rol dar nu poti convinge, ai vrea sa cred ca ti-e greu Insa nu are rost stiu ca-n fata mea ai fost.. un actor grabit..
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Muzica mea
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
|
|
andruskandu
membru matur
|
Posted 26/10/09 @ 13:39
|
De trei luni seara de seara Trece badea pe la moara Trece mandru in caruta Fiindca are-n sat alta draguta De necaz sunt obrajorii Ca se fac cum sunt bujorii Vremea trece, vremea vine Si nu se opreste si la mine
Refren: Roata morii se-nvarteste Tac, tac, tac Inima se chinuieste Tac, tac, tac Morarita e cu furioru' Tac, tac, tac Si fuioru-i toarce doru' Tac, tac, tac.
Poate n-a vazut badita Ce ochi are morarita Ca de l-ar vedea tot focul Ar vedea-o si pe ea norocul Cand se-o duce iar in vale Am sa-i pun o piatra in cale Poate piatra-i rupe-o roata Sa innopteze si la moara o data
Refren: Roata morii se-nvarteste Tac, tac, tac Inima se chinuieste Tac, tac, tac Morarita e cu furioru' Tac, tac, tac Si fuioru- toarce doru' Tac, tac, tac
|
|
andruskandu
membru matur
|
Posted 26/10/09 @ 14:15
|
Citat: | citat din mesajul lui andruskandu
Iubirea iti da dreptul De-a înfrunta tacerea si de-a certa.
Dar uneori în viata Tot dragostea te-nvata Sa poti ierta.
Cuvântul împacarii Inima-l va gasi Si-ti va sopti:
Iarta,din iubire! Uita, din iubire! Crede-n fericirea ta!
Hai culege-mi stele perechi! Sa-mi prinzi iar cercei la urechi. Sincer ochi-n ochi sa privim Din nou sa ne zâmbim.
Haide, haide da-mi mâna ta! Haide, haide spune-mi ceva! Hai, încearca sa uiti ce-a fost! Tacerea n-are rost!
Iubirea-ti da puterea De a rosti cuvântul Ce va ierta.
De-atâtea ori în viata Tot dragostea te-nvata Sa poti uita
Cuvântul împacarii Inima-l va gasi Si-ti va sopti
Iarta,din iubire! Uita, din iubire! Crede-n fericirea ta!
Hai culege-mi stele perechi! Sa-mi prinzi iar cercei la urechi. Sincer ochi-n ochi sa privim Din nou sa ne zâmbim.
Haide, haide da-mi mâna ta! Haide, haide spune-mi ceva! Hai încearca sa uiti ce-a fost! Tacerea n-are rost!
Haide, haide da-mi mâna ta! Haide, haide spune-mi ceva! Hai încearca sa uiti ce-a fost! Tacerea n-are rost!
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
|
|
|
andruskandu
membru matur
|
Posted 26/10/09 @ 15:24
|
Stefan Hrusca Ochii taihttp://www.dailymotion.com/video/x956j6_stefanhruscaochiitai336_music
Ochii tai iubito ce noroc La un miez de noapte sa-i invoc Mi se pare-adesea ca-ntr-un vechi ora#351; ciudat Care nici n-a existat Într-o noapte i-am visat, I-am visat...
Ochii tai iubito cum ma dor Cand departe sunt de cerul lor La fereastra ninge floare de cires amar Si în nopti fara hotar Amintiri de felinar, Felinar...
De la tine pan' la mine Numai cer cu ape line Ochii tai, ochii tai... De la tine pan' la mine Numai cer cu ape line Ochii tai, ochii tai... Ochii tai...
Ochii tai iubiti ce nenoroc Daca nu i-as fi vazut deloc, S-ar fi dus si vara risipind privighetori Si s-ar fi facut din sori Roua ochilor de flori, Ochi de flori...
Si de vant mi-i team#259; uneori Sa nu sufle în lumina lor Ochii tai ca doua mari si limpezi papadii, Sa nu-i duca intr-o zi Unde nimeni nu-i va sti, Nu-i va sti...
De la tine pan' la mine Numai cer cu ape line Ochii tai, ochii tai... De la tine pan' la mine Numai cer cu ape line Ochii tai, ochii tai... Ochii tai...
Ochii tai iubito mi-au lasat Cerul peste suflet descuiat Dar sarut zapada macii tale ce ti-a dat Ochii asa cum n-am visat Cc pot fi cu-adevarat, Cu-adevarat..
De la tine pan' la mine Numai cer cu ape line Ochii tai, ochii tai...
|
|
andruskandu
membru matur
|
|
andruskandu
membru matur
|
Posted 26/10/09 @ 16:17
|
Te iubeam cu inima de roua Te iubeam cu dor de luna noua. Insa tu m-ai lasat tacerii Si-ai plecat in ceasul serii.
Tremura o lacrima sub pleoape Suspinau nelinistite ape. Eu speram, pasii tai Sa-i aud tot mai aproape.
Te iubeam, si credeam in tine Iar acum te intorci la mine. Sa uitam, tot ce-a fost ieri Sa cladim impreuna noi primaveri.
Te iubeam ca pe-o zi cu soare Te iubeam, visul meu cel mare. Te iubeam si te-asteptam Noaptea mea s-a sfarsit iti urez bun-venit.
Te-ai intors din drumul tau de ceata Te-ai schimbat, ai umbre-adanci pe fata. Ai gresit, dar iti ceri iertare Si tristetea mea te doare.
Nu stiai de lacrimile mele Eu visam, in clipele mai grele C#259; noi doi ne plimbam Prin padurile de stele.
Te iubeam si credeam in tine Iar acum te intorci la mine Sa uitam, tot ce-a fost ieri Sa cladim impreuna noi primaveri.
Te iubeam ca pe-o zi cu soare Te iubeam, visul meu cel mare Te iubeam si te-asteptam Noaptea mea s-a sfarsit, iti urez bun-venit.
Impreuna suntem, daca-i sti cat doream Glasul tau…. Ochii tai …. I-asteptam…
|
|
andruskandu
membru matur
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj