|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
andruskandu
| Muzica mea Acest mesaj a fost trimis de
andruskandu
pe data de 15/08/2009 la 16:30
.:. 5996 vizionari
.. Exista 51 raspunsuri la acest anunt
|
|
De mica mi-am dorit sa cant...
A fost visul meu. Unul din putinele vise pe care le-am avut, si care a fost cu tarie zdrobit de cea care ar fi trebuit sa-mi dea aripi. Nu stiu, poate ca am voce, poate nu, dar intotdeauna mi-a placut sa cant. Si asta mi-a tinut mintea intreaga, sau ma rog, aproape intreaga. Poate n-am stiut la ce porti sa bat, poate nu mi-a venit vremea, poate nu am voce.... dar cant!
Asa ca aici m-am hotarat in sfarsit sa-mi fac o 'biblioteca' cu cantece care mi-au placut, le-am cantat, si, din cand in cand, cand voi dori, voi deschide acest fisier, si rasfoi...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
Trimite reactia ta
|
|
|
andruskandu
membru matur
|
|
andruskandu
membru matur
|
|
andruskandu
membru matur
|
|
andruskandu
membru matur
|
Posted 19/10/09 @ 12:47
|
Romanta cu Parfum
Vad, la fereastra ta, tarziu, O lumina si nu stiu, de esti treaza sau visezi. Vad un spectacol in nocturn Cavaleri din vechiul turn, ce te-ndeamna sa-i urmezi.
Si as dori sa pot intra, sa alung din preajma ta, Tot ce-i trist si tot ce-i rau. Si as dori sa fiu acum, o romanta cu parfum, Sa pot sta in parul tau.
Vad la fereastra ta tarziu, O lumina si nu stiu, daca plangi sau daca razi. Trec si pe drumul nesfarsit, Ma primesc cu bun venit, numai plopii cei natangi.
Dar, am sa ma intorc candva, sa alung din preajma ta, Tot ce-i trist si tot ce-i rau. Si as dori sa pot sa-ti spun, o poveste de pe drum, Cand visam sub geamul tau. Si as dori sa pot intra, sa alung din preajma ta, Tot ce-i trist si tot ce-i rau. Si as dori sa fiu acum, o romanta cu parfum, Sa pot sta in parul tau.
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Muzica mea
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
|
|
andruskandu
membru matur
|
Posted 19/10/09 @ 12:58
(Edited 19/10/09 @ 13:32)
|
Tu stai singura la geam si afara ploua Īti cuprinzi tāmplele calde Cu māinile-amāndoua si astepti īn noaptea grea Un gānd bun de undeva Sa-ti aprinda-n ochii negri Prima stea.
Glasul ploii īti sopteste-acum Un cāntec trist Tu nu stii ca eu te-ascult, Tu nu stii ca exist Dar speranta-mi va purta Pasii cu puterea sa Catre norul unde e Fereastra ta
[refren:] Spune-mi cine esti, Spune-mi ce doresti, Spune-mi daca ma iubesti Spune-mi daca vei veni-ntr-o zi Īn calea mea Spune-mi cine esti, Spune-mi ce gāndesti, Spune-mi daca voi afla Īntr-o buna zi si drumul Spre inima ta
Glasul ploii īti sopteste-acum Un cāntec trist Tu nu stii ca eu te-ascult, Tu nu stii ca exist Dar speranta-mi va purta Pasii cu puterea sa Catre norul unde e Fereastra ta
Tu stai singura la geam Si afara ploua Īti cuprinzi tāmplele calde Cu mainile-amāndoua Si astepti īn noaptea grea Un gānd bun de undeva Sa-ti aprinda-n ochii negri Prima stea.
[refren]
Spune-mi cine esti, Spune-mi ce doresti, Spune-mi daca ma iubesti Spune-mi daca vei veni-ntr-o zi Īn calea mea Spune-mi cine esti, Spune-mi ce gāndesti, Spune-mi daca voi afla Īntr-o buna zi si drumul [x3] Spre inima ta
|
|
andruskandu
membru matur
|
|
andruskandu
membru matur
|
|
andruskandu
membru matur
|
|
andruskandu
membru matur
|
Posted 20/10/09 @ 14:55
|
1.Stam intr-o zi la fereastra strada departe vuia Stam obosit dus pe ganduri si nici nu stiu ce gandeam Parca era frig afara, norii pe cer alergau Nu stiu era zi cu soare sau norii ploaie cerneau
R: Pe drum trecea o fetita Cine era habar n-am Dar stiu c-avea o bentita De-un rosu ca de margean
2.Si-atunci in clipa aceea totul mi s-a luminat Si te-am vazut doar pe tine, tu cum erai altadat Strada tacuse deodata, timpul statea-ncremenit Cand te-ndreptai tu spre mine, nu stiu cum ai rasarit
3.Clipele de altadata deodata au revenit Si amintirile toate deodata s-au regasit De-atunci eu stau la fereastra, bentita rosie-o astept Ea vine-odata cu fata ce-aduce soarele-n piept
|
|
andruskandu
membru matur
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj