Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117294
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 54133
3. Bilantz olguta12 48104
4. J D E monica70 38358
5. A murit Laura! craciunitza 29128
6. Un nou inceput...(2) danangie 27516
7. scrisoare catre mama Picasso 22215
8. Curiozitate! Ana68 21567
9. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 20174
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20142

post an entry in your weblog   Jurnalul lui dyonise  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
dyonise
Suflete de cristal si ... despre copiii ALTFEL
Acest mesaj a fost trimis de dyonise pe data de 30/08/2008 la 15:16 .:. 8515  vizionari .. Exista 34 raspunsuri la acest anunt
Nu m-am gandit ca acest text va avea ecou si ca se va transforma intr-o discutie despre copiii speciali. Dar poate ca anumite lucruri trebuia pur si simplu spuse.

Ati auzit despre copii de cristal, nu-i asa? Micile minuni cu ochi limpezi si minte precoce care ne umplu de admiratie si de repect. Un virtuoz al viorii la numai 3 ani. Copii care, la varste la care noi inca ne jucam cu papusile, ne povestesc cu voci subtirele si serioase despre Dumnezeu si depre menirea lor pe Pamant. Am venit aici cu un scop, spun micutii si, privindu-i cum fac obiectele sa leviteze, cum le ies adevarate minuni de sub pensula, aceiasi pensula cu care noi am reusi sa desenam o casuta cu acoperisul stramb ori un patruped cu forma nesigura ( sa fie un catel, sa fie un elefant...?, incepi sa le dai crezare. Poate chiar exista copii de cristal. Poate ca umanitatea urca, prin ei, o noua treapta pe scara evolutiei. Copiii de cristal, copiii indigo, copiii curcubeului, o intraga generatie de fapturi minunate, inzestrate cu puteri de poveste.
In comparatie cu ei, ce suntem noi? Eu, spre exemplu nu imi amintesc sa fi facut nimic iesit din comun ( exceptand ziua in care am introdus doua agrafe metalice in priza si am ramas intreaga ). Nu pot comunica cu pasarile, nu posed darul clarviziunii si nu pot convinge nici macar o pietricica sa se dea mai incolo daramite sa fac obiectele sa zboare prin aer.
Cu toate astea, visez necontenit la o lume curata, despovarata de poluare, fara aglomerari urbane mizere; o lume in care nimeni nu mai moare de foame si in care nu mai suntem nevoiti sa ucidem si nu ne mai este teama ca vom fi ucisi; o lume in care daca vrei sa dansezi, dansezi, daca vrei sa alergi, alergi... daca simti nevoia sa respiri, respiri! Si nu sunt singura. Sunt atatia oameni care isi imagineaza olume mai buna. Si nu de azi, de ieri sau de alaltaieri. Dintotdeauna .
In lipsa capacitatilor paranormale, in lipsa miraculosului si a ineditului noi ne infatisam in fata lumii cu sufletul. Sufletrul nostru de cristal.

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /4  

dyonise
membru incepator

Posted 10/09/08 @ 07:20 Reply with Quote
sanziana, multumesc. ma bucur ca intelegi.
Back to top

midasnu
membru junior

Posted 11/09/08 @ 13:30 Reply with Quote
eu am un bebe de 6 luni in curand si in parc mi-a zis o mamica ca am copil de cristal si mi-a dat cartea sa o citesc. Mi s-a parut interesanta, numai ca eu sunt asa de pesimista ca nu prea cred sa am un copil de cristal (asa cum scrie la carte), deocamdata atrage copii, lume in jurul lui, e luminos cu ochi albastri si cam atat,aaaaaa si a venit din prima, nu ne-am chinuit deloc sa il avem.
Oricum, lumea sa fie mai buna..... la fel, nu-mi vine a crede!

Elena de Petru (17.03.2008)

Back to top

columbiana
.

Posted 11/09/08 @ 23:14 Reply with Quote


Dyonise, nu vorbeam de fiul meu ci de copii speciali din Romania; Tudor este din fericire bine integrat aici, si societatea a trecut de unele bariere si se lupta sa-i integreze nu sa-si diferentieze, bariere de care parintii din Romania inca se zbat si despre care citesc peste tot pe internet, sau le aflu de la parintii de copii speciali;

vreau sa te intreb insa pe tine: copilul tau are prieteni, este bine incadrat si acceptat in grup, este fericit, are o viata, un grup in afara de casa si familie? pentru ca nu vom putea fi mereu cu ei tinindu-i de mina si ocrotindu-le pasii iar lumea devine mai buna cind lupti cu arme concrete pentru ea....



http://www.floriinro.ro/


Back to top

dyonise
membru incepator

Posted 16/09/08 @ 14:29 (Edited 16/09/08 @ 14:56) Reply with Quote
Ana, noi avem unele probleme de sanatate dar ele nu sunt vizibile din exterior; prin urmare e perceput si acceptat de ceilalti ca orice alt copil de varsta lui, respectiv un an si 4 luni.
Ma bucur ca Tudor este bine, primele tale replici imi lasasera o alta impresie. Va doresc toate cele bune si mi-ar face placere sa mai vorbim dupa un timp, sa ne dai vesti bune. Poate ca fiul tau va schimba ceva in viitor, in mai bine (eh, sunt o visatoare incurabila, dar, vorba sanzienei, pot spera, nu-i asa?).
Back to top

dyonise
membru incepator

Posted 16/09/08 @ 14:40 (Edited 17/09/08 @ 10:48) Reply with Quote
midasnu, citind cartea (am citit-o si eu) ajungi sa-ti doresti un copil de cristal, par grozavi! Ai vazut insa ca exista diverse opinii legate de subiectul acesta. Dar orice copil e grozav, nu ti se pare miraculos cum natura imbina in mica noua fiinta trasaturile tale si ale tatalui lui/ei?; cum se schimba si evolueaza de la o zi la alta?; cum te invata, cu rabdare,sa ai grija de ea si se face inteleasa fara cuvinte?
Cat despre o lume mai buna, de ce nu? Lumea a evoluat constant, e oare atat de greu de crezut ca va continua sa evolueze?
Back to top

Sheannamp
De garda/In garda

Posted 16/09/08 @ 17:12 Reply with Quote
Vad ca toata lumea isi doreste copii de cristal, indigo, viseaza la viitori fotbalisti sau manageri de succes.
Chiar nimeni nu isi mai doreste sa aiba copii fericiti?

Ai mei sunt prematuri si de cand s-au nascut nu mi-am dorit decat sa fie normali si sa duca o viata obisnuita, de oameni obisnuiti, din aceia ale caror nume nu ajung pe prima pagina a ziarelor.
Nu imi doresc copii deosebiti, sa fii altfel nu te face neaparat fericit, chiar daca asta inseamna ca esti genial.

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS, MAI INTELIGENT SI MAI FERICIT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
Back to top

columbiana
.

Posted 16/09/08 @ 21:32 Reply with Quote
Citat:
citat din mesajul lui Sheannamp

Vad ca toata lumea isi doreste copii de cristal, indigo, viseaza la viitori fotbalisti sau manageri de succes.
Chiar nimeni nu isi mai doreste sa aiba copii fericiti?

Ai mei sunt prematuri si de cand s-au nascut nu mi-am dorit decat sa fie normali si sa duca o viata obisnuita, de oameni obisnuiti, din aceia ale caror nume nu ajung pe prima pagina a ziarelor.
Nu imi doresc copii deosebiti, sa fii altfel nu te face neaparat fericit, chiar daca asta inseamna ca esti genial.

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS, MAI INTELIGENT SI MAI FERICIT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!


Sheanna, pentru asta militam si eu mai sus (si in toate postarile mele ontopic) pentru un copil normal si fericit!

dyonise, copilul meu este o enigma inca pentru mine: un copil de opt ani care nu poate sa-si inchida nasturele la pantaloni sau sireturile...dar care isi paroleaza fisiere pe calculator, descarca si instaleaza programele de pe internet, memoreaza calcule matematice sau texte cu usurinta pe dinafara, este pasionat de planete si sistemul solar, de limbi straine, dar nu are empatie (iti dau un exemplu: alt copil se loveste-uneori e acolo cu vorbe bune, alteori ride de durerea celuilalt) cinta la pian, xilofon-acum incepem saxofon....si care nu prea are prieteni, care nu prea stie sa se joace cu alti copii, este stresat, nervos- fara motive si anxios.....asta e fiul meu!
al tau este inca mic...iti doresc sa ramina pentru tine un copil de cristal, dar sa devina un copil fericit si bine integrat-pentru el!

http://www.floriinro.ro/


Back to top

Sheannamp
De garda/In garda

Posted 16/09/08 @ 23:06 Reply with Quote
Ana, stiu....
Eu am invatat despre fericire de la un copil de 10 ani cu minte de 4....Si despre dragostea acea perfecta, neconditionata....
Back to top

midasnu
membru junior

Posted 17/09/08 @ 22:54 Reply with Quote
eu nu-mi doresc un copil de cristal, pur si simplu cineva mi-a zis ca ar fi si mi-a dat cartea sa o citesc, mai ales sa stiu la ce sa ma astept de la el, mai ales cu vorbitul, iti dai seama ca multa lume o sa zica "vai, cum stai cu copilul asa? e cutare medic, etc" deocamdata e micut nu putem sti. Si Petru a fost nascut prematur, ma rog la 36 sapt, am avut noroc ca am stat 3 saptamani in spital pe injectii sa-i matureze lui plamanii si mie calmante sa nu mai am contractii.
om trai si-om vedea ce-o mai fi, sanatosi sa fie. Mie mi-a placut tare mult ca unii au darul de a linisti pe altii, de ai vindeca.

multa sanatate la copilasi

Elena de Petru (17.03.2008)

Back to top

columbiana
.

Posted 18/09/08 @ 16:07 (Edited 18/09/08 @ 16:43) Reply with Quote
Pornind de la acest blog, am rascolit putin informatiile de pe internet in legatura cu copii de cristal si indigo;

http://www.starchild.co.za/what.html
http://www.monicalevin.com/famous-people/lee-carroll.htm
http://kryon.com/k_37.html
http://skepdic.com/indigo.html
http://kryon.com/k_37.html

daca as fi putut crede in mesaje extraterestre ale ingerului Kryron, si alte teorii in care ratiunea refuza sa se implice, as fi spus ca sunt parinte de copil indigo, pentru ca 99% din ce scrie aici: http://dakinim.wordpress.com/2007/12/05/copiii-indigo/
regasesc in fiul meu; mi-as spune ca am gasit ratiunea diferentelor lui, si as dormi linistita si fericita!

din pacate mintea refuza sa asimileze astfel de supozitii, asa ca voi continua sa caut solutii pentru el, pentru a-i face viata mai usora.

va doresc numai bine, si copilasi cit mai normali!!!!!!!!
Back to top
# /4  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page