Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119611
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58625
3. Bilantz olguta12 52815
4. J D E monica70 44023
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 41693
6. A murit Laura! craciunitza 32560
7. Un nou inceput...(2) danangie 31896
8. Curiozitate! Ana68 24790
9. scrisoare catre mama Picasso 24409
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22596

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 44024  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 24/01/08 @ 14:34 (Edited 24/01/08 @ 14:37) Reply with Quote
DEEA poze,filme? Hai sa o vedem in actiune
Apropo de telefonul anterior,am vorbit acum cu husbandu' si habar nu avea ca vorbisem anterior cu Diana la telefon Imi vine sa il efectiv.Pai noroc ca e Diana cuminte,ca asa poate merge oricand in bucatarie sa ia cutitele din sertar In schimb a mai gasit-o sus pe masa din bucatarie,urcase sa isi ia o banana Oricat ii spun, nu pricepe omul asta

P.S. Cica el a crezut ca se joaca ea cu telefonul,deci nu a auzit cand am sunat atat,naiba sa ii ia muzica data tare

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 24/01/08 @ 15:59 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Hmmm ... Moni ... ia-l la pumni !!!

Am film, da .. dar n-am vreme sa il pun :(((((
Back to top

acina
Mami de Buburuz

Posted 24/01/08 @ 16:13 Visit acina's Homepage Reply with Quote
Bey Deea dupa ce ca ti-a decorat fata casa gratis...mai faci si figuri
Moni cum se urca fata Diana pe masa?

Anca 22 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Back to top

monica70

Posted 24/01/08 @ 16:22 Reply with Quote
DEEA pai nu mai am mult Sa nu uiti sa mai iei o pauza si sa pui filmele alea.
Mai, eu teoretic ar trebui sa plec acum acasa,dar mai stau sa mai lucrez,ca sa nu stau maine mai mult.Adica maine am pana la 11 si as vrea sa merg neaparat la gradi aia sa vad cu programarea.Deci as sta maine pana pe la maxim 12,30 - 13 ca dupa aia se culca Diana.
Cred ca am mai spus odata,e singura firma unde stau voluntar la ore suplimentare Si am o vechime in munca de vreo 15 ani ... Cand ii vad si pe baietii astia doi ce implicati sunt,stau zilnic p-aci pana seara! Azi stau si eu,ca e mami cu Diana acum si in plus sa culcat abia pe la 15 ,deci oricum doarme acum.
Gata ma apuc sa fac ce doream.

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 24/01/08 @ 17:58 (Edited 24/01/08 @ 17:59) Reply with Quote
Dragelor, dupa ce ieri seara eram sprintena la tricou, muream de cald si nu stiam de ce, azi-dimineatza au inceput frigurile...dar din alea rele, orice puneam pe mine, parca tot mai frig imi era. Evident, ca sotul nu putea scapa aceasta unica ocazie de a se imbolnavi si el. Si suntem toti trei doborati, dar Diana e cea mai vesela si cu chef de joaca (hai mami, ucam fotbal)...jucam pe naiba cand fiecare fibra tremura pe mine. Dar, ce nu faci cand copilul urla...
Am fost cu ea la ORL, mi-a spus ca e doar viroza si nu-i cazul de antibiotic (adik a fost in ton cu pediatra), la urechi e ok, sa-i mai dau totusi sirop de tuse si Vibrocil in nas. Cik ea arata mai rau ca noi in gat (ca s-a uitat si la mine) si nu vede de ce medicul nostru de fam. ne-a dat si mie si sotului antibiotic...
Am citit ce ati mai scris, natural, cand nu sunt eu, aveti o viteza...Acum iar am febra, asa ca scriu ce pot si cum pot, astept sa ma fac bine ca sa pot vedea fimele alea odata, ca am incercat la Clara si parca le vedeam in reluare..cred ca am ametit.
Moni, deschide un subiect, dar sa ma anunti, nu de alta, dar sa nu va caut de nebuna cand ma fac mai bine.
Va pe toate si fug in pat.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

irinatunza
cu Sabinutza zimbareatza

Posted 24/01/08 @ 20:17 Reply with Quote
Buna, dragele mele!!!!

Noi am avut ceva probleme cu calc. provocate de un virus nabadaios, dar l-a "linistit" Sorin , asa ca acum putem intra din nou pe net.

Sabi e din nou racita, nici nu pot sa-mi dau seama ce sa intimpla ca in ultimele doua luni asta e a treaia raceala; cam la 2 saptamini raceaste. Sper sa ajung miine la dr sa vad daca are rosu in git.

In rest, ne jucam toata ziua (intre noi fie vorba, nici nu stiu unde mai incape atita joaca intr-un copil atit de mic), facem puzzle, desenam, construim cu lego, o multime de jocuri. Incerc sa-i limitez timpul pe care il petrece in fata televizorului pt. ca am impresia ca i se inroseste un ochisor daca se uita prea mult timp.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Back to top

irinatunza
cu Sabinutza zimbareatza

Posted 24/01/08 @ 20:22 Reply with Quote
Acina, sunt convinsa ca e f usor pt Diana, ca si pt Sabina , sa se urce pe masa. Sabina se urca pe scaun sau bancuta si gata tup pe masa. Nici la wc nu pot sa ma duc fara ea ,ca sigur o gasesc catarata pe masa.

Cum mai stati voi la capitolul cazaturi pt. ca Sabina in ultima vreme a cam cazut, ba de pe birou (noroc ca am prins-o in cadere ) si s-a lovit un pic la gurita. Dupa vreo doua zile, s-a urcat pe WC si a cazut, eu iarasi am prins-o in cadere si s-a lovit doar la obraz (a avut o vinataie citeva zile). Of, tare cataratoare e fata asta a mea!

poze Sabina

Back to top

monica70

Posted 24/01/08 @ 21:14 (Edited 24/01/08 @ 21:38) Reply with Quote
Hello IRINUTZA! Imi pare rau de Sabina,e sezonul de raceli se pare.Uite ca Diana mea a scapat deocamdata,doamne multzam,sper sa nu o apuce taman acum.Doar niste muci a avut acum o luna si ceva.Mai detaliaza cu jucatul ala,poate imi mai dai idei!
ACINA cu catzaratul e fix cum zice IRINUTZA.Diana e mare catzaratoare de cand era mica,asa ca pentru ea e floare la ureche sa fie intr-o clipa sus pe scaune si pe urma hop pe masa din bucatarie sau pe birou in camera.Aci e si mai usor ca se urca direct de pe coltzar.
INGRID aoleu cum reusiratzi sa va aranjati in halul asta? Musafirii aia-s de vina,clar Lasa ca trece,important ca nu mai are Diana otita!

Azi am ajuns acasa pe la vreo 18 si am stat mai mult cu Diana.Adica nu ca m-am jucat neaparat cu ea,dar am fost amandoua prin zona,suficient cat sa o aud mai mult vorbind.Chiar si eu imi dau seama acum de progresele in domeniu!
De cum am venit,am sarit sa imi incalzesc mancarea si am intrebat-o daca vrea si ea.Raspuns: NU! AMANCAT OU! Mami mi-a confirmat ca tocmai mancase un ou.
Ne jucam si la un moment o ia in viteza spre hol.Eu o strig intreband-o unde merge.Ea de-acolo: NICAIELI! si intradevar fugise doar ca auzise zgomot pe holul blocului.
Eram la baie si m-am piscalit la un punct negru,iar Diana langa mine se intindeaaa si impingea in spatele: MAMIIII HAI SA VAD CE FACI!
Era in vana un pliculetz mostra de crema ,cand l-a vazut ... II CAZUTA AICI CLEMA!
Si pot continua ....
Am luat tablita aia magnetica azi si am scris si eu pe ea (gen INGRID ) OI,IO,MAMA,TATA,DIA si la comanda speciala ,iubirea ei BAU vad ca mai stie si litere pe care nu stiam ca le stie,stiam de O si I,dar stie sigur si pe A si M. Cand am scris si zis M a zis repede ... M ... MONICA!!! Deci retinuse de cum i-am zis demuult,ca M e de la MAMA si Monica !
Dar surpriza zilei a fost alta: stiti de merele ce le taiase ieri? Azi i-a facut Ghita din ele piure si i-a zis "uite, n-ai mai mancat din astea demult" La care Diana: NU MANCAT DINATEA DE CAND FOST MICA DIANA,BOBO!
Na cat m-am intins si azi
Hopaaaa a venit Diana acum la mine cu un MAMI TE LOG MOS DAU LAPTE .Asta ca i-am zis eu intr-o seara sa il roage pe taica-su sa ii incalzeasca laptele,vai ce ma bucur ca a retinut asta cu TI LOG MOS!!!! O sa o invat eu si sa zica bine,macar FLUMOS,important ca a prins ideea
Vai ca mor,acum a venit cu .... MAMI Ti LOG MOS VI A MINE ,AM TICAT ASTA
Am fugiiiit ,ca trebuie sa ii repar ceva cica

Back to top

irinatunza
cu Sabinutza zimbareatza

Posted 24/01/08 @ 21:22 Reply with Quote
fetele, ia ascultatati aici : http://www.feeder.ro/2008/01/poola-pul-pua.html

poze Sabina

Back to top

monica70

Posted 24/01/08 @ 21:25 Reply with Quote
M-am intors rapid,i-am reparat chestia aia.
Am uitat sa va zic eveniment! sa vedeti ce sensibila a devenit gagica,de nu imi vine sa cred!!!!
Avea o farfurioara cu stafide si le-a rasturnat pe masutza,voia sa le manace direct de pe masutza,nu din farfurie.Mami i-a tot explicat ca trebuie sa le lase in farfurioara,dar Diana o tinea pe a ei.Atunci mami a zis "uite iti spune si mami cum trebuie",iar eu i-am zis acelasi lucru ca si mami.Numai ce-o vedem pe Diana ca isi pune amandoua mainile ala ochi si o ia la fuga spre dormitor !!!!!! Se suparase!!! Deci nu tu zbierat,nu comentat,nu "du-te la lup" ... Am mers dupa ea si era ... in casutza!!! Ca norocul ca i-a trecut repede supararea si a mancat din farfurioara dupa aia.Eu zic ca e un mic semn de maturizare
Acum a venit cu fraza ... AM PIDUT CAPACU NU MAMAIESTE! NU STIU UNDE CAPACU,UNDE PIDUT
Noa merg sa caut capacul,ca e disperata vad ,revin dupa ce o culcam ... Poate o si filmez,un pic,ca vad ca e in forma azi.

Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page