Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119608
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58617
3. Bilantz olguta12 52804
4. J D E monica70 44000
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 41650
6. A murit Laura! craciunitza 32553
7. Un nou inceput...(2) danangie 31892
8. Curiozitate! Ana68 24785
9. scrisoare catre mama Picasso 24408
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22588

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 44001  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 23/01/08 @ 23:05 (Edited 23/01/08 @ 23:22) Reply with Quote
DENISA mai faci fatza? Cum au fost chefurile? Ca numai de la doua ai pus poze! Nu trebuia sa imi amintesti de dentist Eu am facut o maare pauza,abia din februarie o sa continui,efectiv n-am avut timp si de asta.
Foarte bine ca vrea Emma sa invete asa ceva! Uite de exemplu Diana nu prea mai are asa chef.Adica ii place la nebunie sa puna literele alea la loc,dar n-are chef sa le memoreze.Pana acum nu am invatat-o deloc cifrele,dar acum am inceput cu jocul ala,intai cu 0,1,2 si 3 ,dar numai in paralel cu ce inseamna fiecare ,adica 0 e nimic,1 avem o gura, 2 avem doi ochi,doua maini si tot asa - 3 suntem persoane in casa. Chestia e ca pe moment le stie,dar trebuie repetat,sa nu uite.Si asta e mai greu,ca nu apuc.In plus seara nici nu are chef de asa ceva,seara e pentru zburdat,fugit,sarit in pat.Eu am observat ca cel mai receptiva,interesata si cuminte e dimineata.Si dimineata eu sunt la birou,iar de vreo 2 luni si in WE ea e la mami ca sa pot eu lenevi in pat - mama denaturata .Da' ajung eu la zi cu actele alea si o sa incerc sa lenevesc doar sambata ,ca macar duminica sa fiu dimineata cu ea.
Sper ca am scris cat de cat coerent,ca m-a pus naiba sa ma fac vizibila pe mess si au tabarat prietena din Italia si inca una din Arad pe mine
Uitam:filmul ce l-am pus azi are tema "cum taie Diana merele"! Azi a ciopartit in bucati mici,cu cutitul de plastic, doua mere mari si galbene.A fost atat de ocupataaaa,de nu-i adevarat.Tare dezamagita a fost cand nu a mai avut ce taia Nu mai voia sa coboare din scaunul de masa.

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

Denisam
blessed mommy

Posted 23/01/08 @ 23:10 Reply with Quote
Deea-bine ca i-ai luat joc Dariei-am uitat sa itzi zic ca vrea si emma papagal,dar am rarit-o cu calculatorul si cu tv si sper sa uite..Vreau si eu linkul lui Ingrid,am uitat sa il salvez -sa o vad pe diana cea isteatza.
Eu sper sa ma abtin sa nu le mai iau pina in vara nimic,in afara de niste rochitze emmei si tricouri lui Alex,ca stau ascunse cam asa:consola tv cu alfabet,nr,jocurisi ce o mai avea,joc cu dora gen domino,carpetutza cu cifre,ceas cu pisica,inca vreo 3jocuri-decolorat,pictat,scris,perdelutza de confectionat,etc-iara plinge alexinsomn-pupici.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Back to top

monica70

Posted 23/01/08 @ 23:12 (Edited 23/01/08 @ 23:20) Reply with Quote
DEEA vai ce dulce e Daria saracutza,vezi daca ai certat-o,nu vrea sa te supere sa faca pe ea,mai bine in pampers atunci ...
Diana mea nu e chiar asa sensibila,adica o mai apuca cateodata,dar rar de tot.Si atunci izbucneste efectiv in plans cu lacrimi de crocodil.De obicei asta se intampla daca o critici cand sunt cel putin trei persoane in jurul ei,chiar din familie fiind ... Ca in public nu o mai cert,m-am invatat minte de la ultima vizita,in plus am citit ca nu trebuie certati in prezenta persoanelor straine.Asta daca nu uit

Back to top

monica70

Posted 23/01/08 @ 23:14 (Edited 23/01/08 @ 23:28) Reply with Quote
DENISA ti-am trimis eu linkul pe mess.De ce nu ii iei papagal Emmei daca ii place? Ca loc aveti berechet!
DEEA chiar asa,ce mai face Daria cu papagalul ala?
Am plecat la nani ,noapte buna,ca azi am scris cat pentru o luna !

Back to top

acina
Mami de Buburuz

Posted 24/01/08 @ 09:39 Visit acina's Homepage Reply with Quote
Buna ,
Irinel sigur as vrea sa ne facem vecine. Eu un teren il am la Sabareni, pe drumul spre Tartasesti dupa al doilea pod faci stanga la padure si mergi vreo 2 km.Iar celalalt la Dascalu iesirea din Buc, pe la Andronache, primul sat este Stafanesti urmatorul Dascalu .Chiar la intrare pe partea dreapta unde sunt construite casele alea noi.Nu stiu daca vizualizezi zona.Nici eu nu sunt prea buna la explicatii.
Moni ca sa fiu sincera eu m-as muta langa tine, imi place zona rau, iar fratele lui Dan este la Resita, deci numai bine ar fi .Dar Daca vindem casa si terenurile de pe aici am putea face vreo 200 mii euro, ne-am gasi ceva bine la voi in zona si ne-am deschide si o mica afacere.Dar in puii mei cred ca ne-ar fi f grau sa ne desprimdem de jegosul asta de Bucuresti.Dar parca ma si vad o data pe luna cum strabat toata tara sa merg la mama in vizita si la soacramea sa nu uit .Masinile nu le vindem ca nu ne mai putem misca si draga n-o s-o mai pot vizita pe soacraa.Ce nora naspaaa.
Deea de super control la ochi ai avut parte.
Ingrid, Denisa .
Moniiii mi-a venit o idee.Doamna hai sa deschizi un subiect un pic mai sus pe la prieteni sau pe la scutece sa se numeasca oricum , ca mie taree greu imi vine sa vin in josul paginii ca s amai vorbesc cu voi.Hai gagici voi ce ziceti?

Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Back to top

monica70

Posted 24/01/08 @ 10:15 (Edited 24/01/08 @ 10:17) Reply with Quote

ACINA ha ha ,chiar mi-au mai propus asta niste gagici de pe aici,o sa o fac si pe asta special pentru voi,doar mai asteptati please pana in WE sa am timp sa ma gandesc la un titlu adecvat ca "vrajitoarele de la miezul noptii" nu cred ca va place ,desi cam pe la ora aia se scrie in general p-aci E incomod,inradevar aici,chiar pe asta am si mizat ca asa nu vor da peste mine prea multe bagaretze de seama d-alea pe care le zgariu pe retina cu mesajele mele Deci promit solemn ca in We ma ocup de problema!
Cat despre mutatul ala,distanta fatza de socrela ta,chiar ar fi o maare problema daca te muti in Arad
Ma intorc la munca,iar am en gros ...

Back to top

acina
Mami de Buburuz

Posted 24/01/08 @ 10:56 Visit acina's Homepage Reply with Quote
A pana in weekend, pot sa astept.Si nu cred ca deranjezi pe nimeni daca e subiect separat.Hai spor la treaba.

Anca 22 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Back to top

monica70

Posted 24/01/08 @ 11:54 (Edited 24/01/08 @ 11:56) Reply with Quote
Ole ole !
Am primit ieri telefon mobil de la RDS si zic acum ,hai sa sun de pe asta,pe fixul RDS de acasa - pe care tare rar il utilizam.Si suuun si suuuun.Nimic.M-am gandit ca Ghita precis asculta muzica tare in dormitor,asta suna mai incet,plus are urechi cam problematice
Si taman cand sa inchid ... raspunde cineva.Eram sigura ca numai Diana poate fi,ea are un super auz.O intreb unde-i taica-su si cica ACOLO,TAIE UNGHIILE ... Asa ca m-am convorbit doar cu ea, dumnealui nici n-a binevoit sa vina la telefon ,desi l-a strigat TATIIIII HAI ALO!
Deci va dati seama ce supravegheata non stop e de el Mami nu o scapa o clipa din ochi,in comparatie ... Si nici eu nu prea ...

Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 24/01/08 @ 13:24 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Hahahahahaa :))) Buna treaba !!!
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 24/01/08 @ 14:09 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
I-am facut dariei floricele, si tot o floare mi-a facut toata casa ... asa ca ... AM PUS-O SA DEA CU ASPIRATORUL
Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page