Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119596
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58605
3. Bilantz olguta12 52778
4. J D E monica70 43980
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 41453
6. A murit Laura! craciunitza 32541
7. Un nou inceput...(2) danangie 31845
8. Curiozitate! Ana68 24770
9. scrisoare catre mama Picasso 24404
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22584

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 43981  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 14/01/08 @ 22:10 (Edited 14/01/08 @ 22:16) Reply with Quote
INGRID cred ca in curand o sa te injure frate-meu I-am pus si Dianei filmul ala si la ce atent s-a uitat,cine stie ce iese .Pana acum au scapat peretii lui de asa ceva,ca am evitat sa ii dam idei.
Am pus si eu un film de azi,nu se putea sa nu filmez asa ceva,ca se pare ca Diana a furat ceva meserie sambata .Si l-am mai pus si p-ala unde e pusa la colt si unul cum se da pe tobogan - deja era terminata prietena-mea din Italia ca unde exista asa loc de joaca in Arad .Of ce fain ar fi sa mai bage o tura anul asta acas,tare dor mi-e de ei,e fain si cu webcam dar nu ca pe viu
Acu-s cu Diana in brate,e cu bibe de lapte si a adus si pe Bau si ursuletzul.
INGRID mi-ai dat idei cu cuvintele alea lungi,am vazut azi ca daca am pus-o sa le zica dupa mine multe cuvinte din astea pe silabe le poate zice,altfel le prescurteaza la greu. Tare ciuda mi-e ca nu am timp sa stau cu ea mai mult,sunt sigura ca ar vorbi mult mai corect si ar stii o gramada de lucruri fata de cate stie acum.Nu zic ca nu stie,fata de altii de varsta ei,dar chiar si eu simt ca nu da nici pe jumate cat ar putea.Ziceai ca de ce zic ca e rea,rea vorba vine,de fapt e capoasa si ieri ne-am certat ca a vrut sa se imbrace altfel decat voiam eu si i-am zis ca o las acasa asa ca pana la urma a cedat.De multe ori face boacane si crizutze ca plictisita,obosita,suparata ca am treaba si nu ma joc cu ea ... stiu ca de fapt noi suntem vinovati,ca nu mai avem puterea sa ne jucam cu ea cat ar vrea,sa ii dam atentie cat ar vrea.
Abia scriu,ca de atunci tot bea pe bibe ala si se tota fatzaie la mine in brate.Mergem in pat,sa vedem cat dureaza azi actiunea nani.

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 14/01/08 @ 22:33 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
wow.. eu cica pun poze ... de 2 ore .. s-au pus doar 10 :( incredibil .. ce greu merge ... bine ca nu s-a blocat.

Ingrid, dragutza de Dia, e sensibiloasa. Noroc ca are o mamica care o intelege, si care o va ajuta sa isi invinga frica. Daria mea e curajoasa, dar cu tot curajul, are o groaza totala de elicoptere. Cand vede sau aude elicopter, o apuca o groaza de nedescris, s-ar ascund sub orice si incepe sa planga rau de tot. La fel face si la pocanituri (inclusiv artificii). Daca aude zgomot de impuscaturi, deja o apuca tremuratul si plans de spaima, de groaza, se cuibareste in bratele mele si incearca sa ma duca de acolo.
Back to top

monica70

Posted 14/01/08 @ 22:46 Reply with Quote
DEEA si eu stau aci si imi mananc nervii cu pozele tale ca taare greu se incarca,asa s-au incarcat si la mine filmele alea.Vai doamne ce pofta de munte mi-ai facut Nu stii ce norocoasa esti ca sunt langa tine muntii aia! La noi numai caaaamp cat vezi cu ochii si mie mi-e tare dor macar de dealurile din Bihor pe unde haladuiam prin vacante.Si de Stana de Vale si sa ma plimb prin padure mi-e dor.Nu stiu cum as putea sa ii asigur si Dianei asa o copilarie fericita - la tzara! Pe mine m-a lasat mami de la 6 ani la matusile de la tzara,cu verisorii.Eu nu stiu ,parca-s cam posesiva ,parca n-as lasa-o singura pe acolo desi ar avea multi verisori parteneri de joaca. Adevarul e ca as merge si eu cu ea Poate cand va creste o voi lasa ,nimic nu se compara cu o vacanta la tzara.Tot scriind s-au mai incarcat doar vreo 3 poze
Na' ca ma pun pe indosariat facturi si mai bag cate un ochi sa mi-i clatesc de atatea hartzoage cu peeisajele alea superbe!

Uitam ... intre timp ma gandesc si io de ce ii e frica Dianei mele si nu reusesc sa imi dau seama De goanga oare? Ca de cand i-am zis de ea, doarme doar in sacul de dormit.Buna ideea,nu?

Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 15/01/08 @ 00:41 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Hahaha. buna ideea realizarea cu goanga, dar nu prea sunt de acord cu fabricarea de fobii :)

Acum s-au terminat de urcat si pozele. Pe webshots tot nu reusesc sa le pun...nu stiu de ce nu merge :( Uuuuufff

Eu nu m-as muta de langa munte in veci, basca, noi vrem sa locuim si mai aproape de munte... apropos .... varful Costila, cel de langa cruce, se vede de la noi de la teren oofff... ca numai la casa aia imi sta gandul, si noi inca nu am reusit nici sa facem calumea actele de teren. Maine ne intalnim cu proprietarul sa prelungim precontractul, pentru ca nu a reusit sa scoata la timp toate actele de intabulare. Intre timp, euro a crescut, si tre sa mai scoatem inca 2000 euro, diferenta de curs valutar. De unde ... nu stiu

Tocmai am savurat o emisiune pe travel&living. Grand Designs. Super. Mi-am gasit si eu un motiv sa mai deschid televizorul . Si "while you where out" e misto. Mi-ar place si mie un designer ca Bruce si nu mai stiu cum E tare ;)

Mi-a adus husbandul niste episoade noi-noute de Jerico. (seria noua nici nu a inceput inca la Tv) ... sper sa nu fie teapa

o noapte buna va doresc.
Back to top

monica70

Posted 15/01/08 @ 08:05 Reply with Quote
Buna dimineata,la care-o fi buna ca eu tot lesinata-s de somn.Cred ca nu m-as satura sa dorm o luna.
DEEA ca ziceai de fobii,nu stiu daca e fobie cu goanga,ca n-am mai pomenit de asta toamna de ea,de cand am convins-o sa intre in sac iar - peste vara evident nu l-am folosit si se deobisnuise.Deci vreo 3-4 zile am trombonit-o ca daca intra in sac nu vine goanga,ca tocmai atunci invatase ea de goanga.Eu cred ca intre timp a uitat de ea,dar ... s-a reobisnuit cu sacul.
Vai ... ca mi-am amintit acum faza de cand avea vreun an si cateva luni ca mi-a dat in mana ceva negru si eram disperata ca cine stie ce surub o fi demontat iar de la jucarii si cand colo era un gandac din ala negru ce zboara si intra pe fereastra Am zis ca fac cu nervii,ca eu chiar am fobie la gandaci,muste,paianjeni si ce-or mai fi ....brrrrr si am si pus mana pe el
Cat despre casa, normal ca tot acolo ti-e gandul ... si mie mi-ar fi! Si asa ca nu am nimic la orizont,tot visez la o casa in padure,mai la munte,dar din ce sa traiesc acolo si mai ales cu cine? Ca al meu e turist de asfalt Nu-i nimic ca o sa o termini tu pe a ta si venim in vacanta Cam ce e in imprejurimea terenului,vreau as zic la distanta de mers la pas in plimbare (chir si o ora),nu cu masina? Este padure? Ceva delusor e? (ma gandesc la dat cu saniuta iarna) Din fotografii nu prea reusesc sa imi dau seama.
Na' ca am visat destul dimineata asta,ma apuc de declaratii,poate mai apuc sa bag nasul mai tarziu,daca reusesc sa termin ce mi-am propus si daca nu se mai iveste iar ceva urgent.

Back to top

acina
Mami de Buburuz

Posted 15/01/08 @ 13:20 Visit acina's Homepage Reply with Quote
Deea chiar ma intereseaza sa nasc in apa, am vorbit deja cu Dr Baiulescu si am stabilit o programare pt consultatie, la Eva , pe 13martie, o sa am 29 de saptamani.Apropo de ce zici tu de prietena ta, care avea bb prea mic , cum sa astepte o ora, pai cred ca Dan ma lua pe sus si ma ducea la primul spital nu astepta nici o salvare.Ar fi in stare sa ma duca si la Bucuresti in regim de urgenta.Numai eu stiu cum e la 170 / h si ajuns de la soacramea in jum de ora ca i se parea lui ca nu ma simt prea bine cand eram gravi cu Andrei.Cica sa fiu acasa daca ma apuca , mai rau.
Ideea e ca , ma gandesc eu, fiind clinica particulara, as putea naste si prin cezariana de urgenta daca se complica lucrurile nu?
pana la urma cum a fost cu tipa aia care trebuia sa nasca curand, care statea la prietena ta?Sorry daca te stresez prea tare cu intrebarile.Iarta si tu femeia gravida obsedata.
Moni, merci , as mai fi pus poze in drop dar nu stiu mai ce are , merge execrabil de 4 ori am uploadat poze mai noi si nu le-a salvat, de aia am renuntat si am bagat pe webshots.
Ingrid merci, ma simt mult mai bine psihic de cand am rezultatul , deja sunt alta femeie, sincer.
Ana pupicei si dintireala cat mai nedureroasa pt blondina mica.

Anca 20 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 15/01/08 @ 22:28 (Edited 15/01/08 @ 22:31) Reply with Quote
Am venit si eu de la intalneala cu fetele, bine a fost fara copil...stiu, suna cam egoist, dar dupa ce toata ziua stau bot in bot cu ea, aveam nevoie de o pauza...
Acina, stiu cum te-ai simtit, nu de alta, dar si eu dupa ce am facut triplul test aveam rezultatele si nu mi se pareau concludente, doctorita era plecata in concediu, asa ca am sunat la Bucuresti sa-mi interpreteze aia si am stat cu o frica...bine ca a trecut totul si la tine si e ok!
Deea, si Diana se mai sperie de pocnete si bubuituri, noroc ca anul asta de Rev n-am avut parte de asa ceva...
De emisiunea Grand designs, pot sa-ti spun ca o urmaream in fiecare saptamana si imi placea la maxim, mi-a placut mai ales o casa contruita langa o padure, cu design japonez...super! O sa ma uit maine la poze, ca azi sunt cam zombie, Diana a dormit foarte putin si tot cu mine vroia sa se joace.
Moni, nu mai vreau s-o sperii pe Diana cu nimik, oricum incepe perioada cand ii va fi frica de intuneric...de persoane si umbre vad ca ii e deja, la ce sa-i mai adaug cosmaruri inutil?
Iar cu cuvintele lungi, sa stii ca Diana le spune lejer, acum de cand am invatat-o cu silabele. Intai pe silabe, apoi se obisnuieste.
Pe mine ma frapeaza altceva: faptul ca se exprima bine...in sensul ca spune cine e aici? sau unde e tata? si face propozitii foarte corecte gramatical, bine, scurte, dar e ceva. Si spune EU, in sfarsit.
Noi acum avem o saptamana de exercitii...am facut pauza cu puzzle si cifre si din astea, si o pun sa loveasca mingea la perete (din ce in ce mai bine), sa o prinda (i-a reusit si asta) sa o loveasca cu palma ca sa sara de mai multe ori de la podea...ce mai, ne distram.
Moni, o sa ii placa Dianei sa loveasca mingea, plus ca ii confera stabilitate...invata sa fie tot mai sigura pe ea, incearca (sper ca nu ma injura frate-tu ).
Ma duc sa ma uit la tv....

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

monica70

Posted 15/01/08 @ 23:01 (Edited 15/01/08 @ 23:04) Reply with Quote
Buona sera!
ACINA mama ce-mi placi cand aud ce vrei sa faci! Intotdeauna mi-au placut astea mai cu idei inovatoare ,poate pentru ca-s io prea conformista,raman la stadiul de admiratie si ... o iau pe calea batatorita
INGRID va sa zica te distrasi!!! Eu toata ziulica am strigat la birou "heeeeeeeeeeelp ! nu mai vreau hartzoageeee! vreau la tobogan !!!!! "
Tot zombie sunt si nici nu mai stiu ce sa scriu de Diana ,ca nu a mai facut cine stie ce - ce e interesant e in filmele recente.
Va zic ce mi-a zis mami.A dus-o pe la ei azi,nu stiu ce boacana a facut Diana,taica-meu a certat-o asa mai ratzoit si Diana s-a dus dupa mami si i-a zis pe un ton asa babesc si ganditor: CE LAU II BUNICU!
In rest ne-am jucat cu papusile Barbie ,le-am coafat (noua pasiune a Dianei,ati vazut cum stie tunde ) si am folosit bagheta magica a uneia - ca aia e zana cica - sa ne transformam.Ba in catel si a trebuit sa latru,ba in ratzusca,adica in ce voia Diana sa ma transforme Eu i-am zis ADABRACADABRA DISPARI DIANA ! si ea o lua la fuga si disparea .... m-am gandit ca e un joc dragutz,de aia v-am zis.Adevarul e ca nu prea mai am inspiratie de la oboseala
ANAM tu pe unde bantui? Nu mai stiu ce ziceai exact,i-au iesit Clarei toate 4 maselele alea ultime? Sau doar una? I-ai dat nurofen,sau ce? Diana ma dispera cu "buba acolo gula" dar nu vad nimic I-as da nurofen daca as fi sigura ca o doare,dar chestia e ca ma si prosteste ca ii place siropul ala si nu vreau sa ii dau aiurea.

Back to top

monica70

Posted 16/01/08 @ 07:29 Reply with Quote
Buna dimineata!
Azi e sarbatoare: CLARA de ANAM si MARK de ANDA fac doi anisori Cei mai dulci pupici de la noi si mai ales de la prietena lor Diana Vreau sa le zic si aici un LA MULTI ANI!!!
Gata momentan ,ca trec la munca

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 16/01/08 @ 12:19 Reply with Quote
LA MULTI ANI CLARA!! SA FII SANATOASA, IUBITA SI MULT NOROC SA AI IN VIATA!!
LA MULTI ANI MARK!! SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI!!
Moni, am vizionat filmele cu Diana, m-am speriat la tobogan (e maaare, mai) si m-am prapadit de ras cum il tundea pe Ghita, vaz ca are aptitudini... Mi-ai dat idei cu abracadabra, sa vad daca functioneaza la Diana, ca asta nu ar disparea de langa mine, orice vraja as face .
Deea, nu poti sa pui tu linkul cu pozele de la munte, please, sa nu-l mai caut...
Fetelor, am o veste! Diana CITESTE! I-am scris cuvinte pe o foaie si le-a citit, asta dupa ce zile intregi i-am format cuvinte...i-am explicat ce inseamna silabe etc...o sa pun un film, dar mai pe seara. Oricum, sunt cuvinte simple de tot, dar...dar...
Ma duc s-o recuperez de afara, ca bate tare vantul.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page