|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 monica70
| J D E Acest mesaj a fost trimis de
monica70
pe data de 16/12/2007 la 22:03
.:. 43977 vizionari
.. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa!   Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul  Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta. De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea. Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul. Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
irinatunza
cu Sabinutza zimbareatza

|
Posted 11/01/08 @ 21:44
|
La multi ani ! Ghita
Eu is cu Sabina in brate , nu vrea deloc fara mine . Si tat-su sforaie dincolo si eu si sa ma spal pe dinti tre sa stau cu ea in spinare.
va pup
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006) poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
|
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 12/01/08 @ 00:21
|
LA MULTI ANI GHITA !!!
Ancutz, la Eva se naste in apa cu medicul Baiulescu, cel care facea de mult nasteri in apa, la Victoria. Am prietene care sunt super-incantate de doctorul Baiulescu, si au nascut cu el la Rupea, in apa. Eu am fost la el la Victoria, cand era sarcina cu Daria mica, dar nu mi-am facut nici o parere, si in final am renuntat la el, am ales altul in Brasov, pentru ca auzeam tot felul de povesti... In principiu, cica daca sarcina e ok, daca bebe e mic si e pozitionat corect, e foarte fain sa nasti in apa. Daca se banuiesc probleme la nastere, ar fi bine sa te asiguri de alte conditii, de exemplu de conditii pentru cezariana de urgenta, sau incubator si medici competenti pentru bebe. Eu am o cunostinta care era programata sa nasca la Eva. Cand i-a venit sa nasca, s-a dus la Eva, au consultat-o si i-au spus ca bebe e micut si ca ar avea nevoie de incubator si conditii speciale, si ei nu au, si lasa la alegerea ei daca vrea sa nasca la ei sau la maternitate. Fata a ales maternitatea, si a asteptat o ora sa vina masina, salvarea de la Eva, sa o duca , faza care mie nu mi-a placut. In ora aia se putea intampla orice, si ea statea saraca pe holurile clinicii, asteptand masina. Curand m-am intalnit una din prietene care avea musafira o graviduta ce urma sa nasca cu tot cu Baiulescu. O pot intreba cum a decurs nasterea. Dar, in principiu, sfatul meu este sa te asiguri ca in caz de necesitate, si de probleme, exista oameni competenti care sa poata salva vieti.
Nu stiu cum sunt medicii de acolo. De la medicul meu stiu ca aceste clinici private, in general, refuza cazurile complicate. Eu in gluma i-am zis odata ca as fi preferat sa nu ma interneze, si sa ar fi preferat sa am medicul meu personal, care sa ma trateze acasa El mi-a raspuns ca daca ma duc la orice clinica privata cu fisa mea de sarcina, nu ma primeste niciuna.
Concluzia ... sarcina buna ... bebe scafandru
PS. Prietena asta de care ti-am spus .. a facut o gramada de lucrari pe tema nasterilor in apa. E profesor la facultatea de pshiho. Si-a dat doctorate, masterate .. etc... pe aceasta tema. |
 |
|
|
monica70
cine se aseamana,se aduna

|
Posted 12/01/08 @ 11:57
|
Buna dimineata. IRINUTZA si DEEA mersi si voua! Interesanta chestia cu nasterea in apa,dar nu-mi imaginez,poate si pentru ca a fost asa de rapid la mine ... INGRID am vazut filmuletzul ala cu mingea aseara si am ramas masca!!! Dupa aia mi-am amintit si pe ala vechi cu balonul,e clar ca Diana ta are calitati in domeniu  ACINA am apucat de am vizionat si pozele voastre,mama mia ce faine! M-am pus si m-am uitat de la inceputuri ca nu le-am vazut demult.Asa de tare semeni cu sora ta de zici ca sunteti gememe!!!
Aici e soare aici si deci sa vedem de ce ma apuc azi,cand e soare sunt mai in forma Intai trebuie sa o recuperez pe Diana care e la mami.
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 13/01/08 @ 12:32
|
Hello, hello! O mare liniste s-a asternut aici. Ieri am fost plecata pana dupa-masa la Lipova cu fata si sotzul, a fost o zi superba, dar batea un pic vantul. Am dus-o la manastirea Maria Radna, pot sa spun ca era un frig inauntru de mi-au degerat picioarele, dar ea nu vroia afara la soare...numai acolo, sa vada o statuie in marime naturala a lui Isus, sculptata in lemn pe care a mangaiat-o, a ras la preot si a stat cuminte ca un ingeras. A dormit in masina si acasa am trimis-o la socrii, ca si eu si sotul vroiam nani... Azi-dimineatza s-a trezit zbierand: cine vine? Hai mami, sa vedem!...ca-l auzise pe tatal meu urcand scarile, la o cafea. Si ultimele cuvinte: vaai, ce bun eee! la mancare de pui chinezeasca si Vaai, ce frumos e! la un catelus de plush. Deci, inaintam cu expresiile. Moni, ai pus vreun film cu Diana? Ai promis, nu uita. Banuiesc ca ieri te-ai relaxat putin de n-ai intrat deloc.  Deea, ai reusit sa convertesti filmul? Eu inca astept... Denisa . NOi acum mergem la masa, dupa aceea o culc si ma culc si eu. Probabil seara vom merge in Mall, asa ca nu stiu cand mai apuc azi sa intru. Va pe toate!
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
monica70

|
Posted 13/01/08 @ 12:55
|
Hello pe ziua de azi! INGRID poti sa stii ca m-am relaxat Am ajuns sa ma uit la "Stan si Bran" A adus Ghita un film pe DVD cu ei,unul ce nu-l mai vazusem si s-a uitat impreuna cu un var venit in vizita,iar eu cica faceam conta - numai ca radeau prea cu pofta ,asa ca am lasat naibii conta si am trecut la distractie. N-am mai intrat pentru ca acum am iar hard separat de conta si de net si am stat doar pe conta.Si am dormit la greu In plus, fiind WE ce sa zic de Diana,daca nu-i cu mine decat un pic? Eventual ca am tuns-o,ieri in sfarsit.A dus-o mami de fapt la aceeasi tipa ce a tuns-o data trecuta si a stat foarte cuminte.Asa ca acum am o bretonata in dotare.De film ce sa zic,o sa pun dar poate altele ca ala nu-i asa interesant.Trebuia sa o filmez ieri cand am vrut sa o culc la amiaza,ca iar am murit de ras cu Ghita ce scotea din ea.Mi-a fost lene sa merg dupa aparat,dar nu-i bai ca tot asa face tot timpul,mai am ocazii. Acum astept sa o aduca acasa si sa o culcam ca cica s-a trezit pe la 6 ,macar asa poate se trezeste mai devreme si putem iesi si noi dupamiaza pe undeva.Ma intorc pe hardul de conta ,pupici 
MONI SI DIANA (01.01.2006) www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA " Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud ) |
 |
|
|
monica70

|
Posted 13/01/08 @ 22:33
|
Azi Diana mi-a dovedit cat e de sensibila.Am fost plecati in vizita la o prietena care are trei fete,acolo a mai venit una care are o fetitza - majoritatea prietenelor mele au fete culmea! M-a scos husbandu' cu de-a sila dintre hartzoage,ca de o luna ii tot promit ca mergem si io tot ocupata  Ei bine totul a fost super frumos,Diana super sociabila,le-a zis poeziile,a vorbit cu toti,fetele s-au jucat si inteles de minune,noi am povestit una alta,ba chiar a mai aparut si o pisica la orizont sa fie si mai fericita Diana. Totul pana cand la un moment dat Diana s-a jucat cu zaharnitza si a rasturnat tot zaharul pe masa.Atunci m-a pus naiba sa ii zic ca uite ce-a facut,acum se va supara Nutzi (gazda) pe ea si sa ii ceara iertare.Si s-a pus fata mea sa puna un bot luuuuung,sa izbucneasca in plans si sa fuga la usa ,sa isi ia cizmele si sa se ceara sa plecam acasa Na' asa imi trebuie daca am facut-o de ras in public - ca acasa putin ii pasa daca o certi,pe o ureche ii intra,pe alta ii iese Asa a prins-o rusinea.E clar ca va fi precum io si fratelo - sfintisori la gradi si scoala si dracusori acasa! Cu chiu cu vai a potolit-o Nutzi si noroc ca tocmai atunci a aparut la orizont matza aia ...
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 14/01/08 @ 17:34
|
halo, halo, halo ... lalalalalaaaaa :D
Ingrid, ubita, nu pot sa reconvertesc filmul, ca nu il mai am decat deja convertit in mpeg4 si se pare ca nu le place la webshots. am sters formatul original, dar .. o mai filmez odata, cand o mai prind 
Eu abia tastez, ca ieri am bagat la greu la gresie. De dimineata pana seara.. si am facut foarte mult, dar tot mai e Parca nu se mai termina odata baia asta. Asa-mi trebuie daca vin cu tot felul de idei .. uffff abia mai pot sa tastez, ca am buricele degetelor roase pana la carne de la ciment.
In alta ordine de idei, in veci nu o sa ghiciti unde am fost noi azi  |
 |
|
|
LunaNoua
cu raza ei de soare

|
Posted 14/01/08 @ 17:41
|
Ne-a sunat tati de dimineata ca are de mers pana in Busteni sa faca un service .. si ... hop si noi sa mergem la plimbare. Ne-a debarcat tati in Busteni ... iar noi ... hopa sus pe munte ... prin urmare, pana la ora 3 am stat la Babele, la Sfinx ... ne-am bronzat si ne-am simtit in al noualea cer ! Superba ziiii .. am facut vre-o 400 de poze, in conditiile in care eu trebuia sa o tin si pe Daria sa nu alunece, si sa mai vad si pe unde trebuie sa calc.
Dariei i-a placut la nebunie, nu vroia sa mai plecam, a vrut sa faca nani acolo, "a pada" (in zapada) si a zis ca ea e "acasa a munte"
pun si poze imediat. |
 |
|
|
Ingrid S
eye of the tiger

|
Posted 14/01/08 @ 18:00
|
Deea, poti sa stii ca ea e acasa la munte...ca la cat ai dus-o tu pe Daria in excursii, deja e obisnuita. Nu pot sa uit pozele cu ea cand era cu piciorusele in raul ala de munte asta-vara parca si natural ca a sarit sotzul sa-mi zica: pai uite, fata asta e tinuta in apa de munte si tu nu vrei s-o bagi nici la strand... , da, dar Daria e mult mai rezistenta ca Diana . Abia astept sa vad pozele si sper ca sunteti pe final cu baia, macar iese cum v-ati dorit... Moni, macar stii o chestie, la gradi dragutza, acasa spaima lui Ghitza , dar tot nu-mi imaginez eu ce e asa de rea, ca statea si se juca foarte cuminte cu Diana mea.. Si a mea e rusinoasa tare, ma rog, ea la tot ce misca se rusineaza si se teme, deci e un exemplar rarisim. Ieri-seara a vrut la wc si la 5 min a inceput sa planga...apoi criza de-a dreptul cu tipete, era speriata rau, tremura si privea intr-un colt, nu stiam ce are...a venit mama sus, era disperata: de ce plange, ce i-ati facut? Ce Doamne iarta-ma, sa-i fi facut, i-am strans degetele la usa, na! A adormit dupa vreo 25 min de tipete si abia dupa aceea am vazut ce a speriat-o: noi avem un suport de sticla in care sta sapunul, in jos forma o umbra exact ca o fata cu fustita, cu gat si 2 maini luuungi, fara cap si picioare. Dimineatza am intrebat-o, nu vroia sa se apropie, i-am aratat ce este si s-a linistit. Cam asa cu noi.
Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
 |
|
|
monica70

|
Posted 14/01/08 @ 19:34
|
Olariooo .... si eu vreau la Busteni,numa' sa fie vara si cald .La cat sunt de lesinata de oboseala,numa' as sta sa zac la soare undeva. La noi azi parca a fost zi de primavara,dar cine a mai avut timp sa o contemple? Am venit acasa ,am bagat o supa si m-am trantit in pat.Abia am mai avut putere sa ii trag un pupic Dianei si fac cateva ture de "avion" cu ea.Noroc cu vremea buna ca a putut iesi la plimbare cu ea taica-su si au zis ca se intorc direct la fratelo in apartament sa mai pot io dormi.N-am dormit,da' am zacut ca o clatita,asa ca tot e ceva  Merg sa o recuperez imiediat,dar inainte voiam sa va zic ca a fost Ghita la pediatra sa ceara trimiterea pentru analize - a venit plicul ala si cica nu ii face nicio analiza daca are doar doi ani - ramasai afis,am dschis si un subiect pe DC sa vad care-i treaba,ca eu stiam ca-s obligatorii. INGRID da' crezi ca de la chestia aia o fi plans??? Inseamna ca are o imaginatie tare bogata! Revin mai incolo,poate pune DEEA pozele alea,sa-mi clatesc ochii ... si poate mai am ce scrie de Diana,daca apuc sa stau cu ea macar vreo ora 
 |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|