Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119321
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58073
3. Bilantz olguta12 52183
4. J D E monica70 43166
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 37823
6. A murit Laura! craciunitza 32148
7. Un nou inceput...(2) danangie 31335
8. Curiozitate! Ana68 24367
9. scrisoare catre mama Picasso 24197
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22265

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 43167  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 24/12/07 @ 12:26 (Edited 24/12/07 @ 12:43) Reply with Quote
Am uitat sa va zic: stranuta in ultimul hal.Nu e de mirare,ca azi s-a kk-rit pe ea en gros si am bagat-o in bideu sa o spal si ce sa va zic ce circ cu scosul afara Pe urma nu s-a lasat imbracata zbieraaaa,crize nu alta si a stat o vreme dezbracata deci.Alte opere minore de azi: indesat hartie igienica in WC si spart clepsidra

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

maraki
si atat

Posted 24/12/07 @ 13:42 Reply with Quote
Fetelor am intrat sa va urez: Craciun fericit! sa va aduca ce va doriti

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Back to top

silvi_2005
mamica de spiridus

Posted 24/12/07 @ 18:13 Reply with Quote
Craciun fericit !!!!!!!!!

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 24/12/07 @ 18:33 Reply with Quote
Maraki, Craciun fericit si sa petreceti bine alaturi de familie si de Angelo!
Moni, n-am pus in drop ca sunt filme mari. Asta cu stranutul a avut-o si Diana, urmat de secretii etc. Lasa ca n-o sa tina mult, vreo 2 zile..bine ar fi nici atat...
Ma duc ca acusi vine Mosul, de fapt mesajul a fost inceput cu 3 ore in urma...
Craciun fericit tuturor!!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 24/12/07 @ 18:36 Reply with Quote
Silvi, asemenea, Craciun fericit!
Am pus un film in alt cont:
http://s126.photobucket.com/albums/p102/Ingrid28_photo/

Ingrid S si Diana
Back to top

monica70

Posted 24/12/07 @ 18:49 (Edited 24/12/07 @ 18:55) Reply with Quote

MARAKI si SILVI multumesc ,Craciun fericit si voua!
INGRID ce sa zic,deja are si muci evident.Ba mai mult se ineaca si cu secretiile,s-a trezit plangand si e tare miorlaita.Il asteptam din clipa in clipa pe Mohu.
Deocamdata a trecut p-aci in timp ce dormea de a adus bradutzul Cand s-a trezit,doar la vederea lui s-a oprit din smiorcaiala.Si ce chestie ,nu se apropia de el.Am zis sa mearga langa el sa ii fac o poza.Cica nu,ca ii e ... PICA (= frica) Pana la urma a pus mana un pic pe el si pe urma ar mai fi tot pus
Of, ca nu mai vine moshul ala odata
Apropo tu ce i-ai dat Dianei? Eu i-am dat niste panadol si ceai de tei cu miere si lamaie.
DEEA mersi de idee,sa vad daca si accepta tati asa ceva,ca el va fi moshul.
Nu pot auzi acum filmele,ca Ghita a pus colinde si nu vrea sa le opreasca

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 24/12/07 @ 18:53 Reply with Quote
Moni, eu doar o data i-am dat 4 ml de Panadol. IN rest, doar ceai de musetel cu miere si lamaie. Sanatate Dianei, de ce i-o fi frica de brad?
Lasa ca o sa-i placa Mosul in schimb...

Ingrid S si Diana
Back to top

LunaNoua
cu raza ei de soare

Posted 24/12/07 @ 20:36 Visit LunaNoua's Homepage Reply with Quote
Noi il asteptam pe mosu ... si nu stiu de ce nu mai vine !!!! Avem niste emotii... adica doar eu. Cred ca o sa dau apa la soricei cand o veni mosu

Dragelor, VA DORESC UN CRACIUN MINUNAT, BINECUVANTAT SI FERICIT !!!

http://community.webshots.com/user/torturi
Back to top

monica70

Posted 24/12/07 @ 20:50 (Edited 24/12/07 @ 21:07) Reply with Quote
LA NOI A VENIT DEJA MOS CRACIUN! A IESIT PERFECT,AM FETITA CURAJOASA,A SPUS SI POEZIILE! Singurul minus au fost sprancenele moshului,curgand in valuri ,ca nu am mai lipit nimic,n-am mai avut chef.
FILMULETE SI POZE:
http://www.dropshots.com/moni5

SI EU VA DORESC CRACIUN FERICIT LA TOATE!

Back to top

monica70

Posted 24/12/07 @ 22:34 Reply with Quote
In sfarsit s-a dat stingerea si la noi.N-o mai dezlipeam de puzzle cu forme geometrice.Ce sa va zic: cum a scos moshu' cadourile s-a aruncat pe un mosh de cioco si a inceput sa manance,de nici n-o interesa sa deschida cadourile. Abia dupa ce s-a umflat de cioco a inceput sa treaca la restul.Era iar pierduta in spatiu de cate sunt.Dar am remarcat doar la cele doua carticele, un zambet laaaaarg ! Cel mai mare succes l-a avut fix cum ma asteptam, uscatorul de par,si asta cu baterie Ca sa nu fie asa mare balamuc,am ascuns cele doua puzzle si cartile.Asta cu forme l-am scos acum inainte de culcare si deja e topita dupa el Se chinuie si tot ma striga sa o ajut.A fost o faza draguta,ca zisese frate-meu ceva ca nu mai are baterii la aparatul lui foto si Diana cand a vazut cele doua bigudiuri din trusa de frumuseste a strigat incantata: CHITI! UITE BATELIE! Da' chiar semanau!

INGRID am vazut filmul cu robotelul,io ti-am zis ca actrita o faci,mi-a placut mai ales cum se fortza sa planga artistic Numai unul? Cum fu cu moshul?
DEEA a venit mosul ala?

Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page