Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. andruskandu
4. AT_Piticilor
5. notquiteso
6. mama42
7. Luciala
8. mamitzica
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 119321
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 58073
3. Bilantz olguta12 52183
4. J D E monica70 43165
5. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 37823
6. A murit Laura! craciunitza 32148
7. Un nou inceput...(2) danangie 31335
8. Curiozitate! Ana68 24367
9. scrisoare catre mama Picasso 24197
10. Moartea lui Metaforel olguta12 22265

post an entry in your weblog   Jurnalul lui monica70  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)

monica70
J D E
Acest mesaj a fost trimis de monica70 pe data de 16/12/2007 la 22:03 .:. 43166  vizionari .. Exista 589 raspunsuri la acest anunt
Stau si citesc pe DC,canta o colinda si Diana se joaca prin casa ... Deodata se aude apa trasa la WC.Iar se joaca pe-acolo... O strig,aude taica-su si vine ... cica e cu pampersul dat jos.Ce-ai facut Diana? CACA ... O controlez ... chiar are urme de caca pe fundic! Si a golit totul singura in WC,si a tras si apa dupa! Si pe semiintuneric ! Off,de-ar face tot asa,ca mai doua saptamani si implineste doi ani! Si noi tot cu pampersul
Nu mai am unde sa ma "laud" cu ea.Suntem exilate.Vorbim prea mult si prea devreme,spunem deja poezii - mai mult sau mai putin perfect - facem rapid puzzle cu litere si mai grav,stim deja formele geometrice! Ce cuvinte noi mai spune,sau ce incercam sa mai invatam,totul e tabu.Mereu se gasesc cateva jignite pana in ceruri de asta.
De-acum,cand imi vine sa scriu despre Diana voi scrie aici ,unde nu citeste nimeni,care sa se simta jignit de ce face ea.
Azi am fost cu ea la primul concert simfonic.Din greseala Ne-am intalnit cu niste veri ce aveau concert in Arad si au insistat sa intram si noi,sa vada si Diana 5 minute,cum e.Si dupa ce a cercetat primprejur tot ce se putea,a decretat hotarata: NU PACE AICI! Am mai stat un pic pana a inceput concertul si dupa 3-4 minute,din nou: NU PACE AICI! Asa ca ne-am dus unde "pace" ,adica la un loc de joaca,cu tobogane si tot tacamul.
Merg sa ii fac baitza ca e rupta ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Trimite reactia ta
Previous page | Next page
# /59  

monica70
cine se aseamana,se aduna

Posted 23/12/07 @ 20:17 Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=UDQ9f2eEixM
Pana la urma a venit azi moshu la mami si vine maine la noi.La noi vine si in carne si oase,evident.
Diana e la ei,astept sa o aduca mami inapoi.Intre timp am impachetat cadourile,sunt dincolo intr-o sacosa mare rosie.M-am hotarat: casuta-cort o sa fie de ziua ei,nu o scot acum,ca are prea multe maruntisuri si nici n-are loc in sac
Eu sunt bine,fac conta si ascult muzica .Ma mai intrerup doar pentru cate un telefon .Asta pana apare Diana.

www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 23/12/07 @ 20:58 Reply with Quote
Gata brazii, al meu e rosu si auriu, al mamei in toate culorile, dar mai mult imi aduce aminte de copilarie al ei...Si sotul baga cantece de Craciun in engleza, de-alea de inima albastra, am o dispozitie nu tocmai buna..
Diana s-a trezit si a vazut bradul, saraca tot spunea: mai apoape, mai apoape...dar n-am lasat-o decat o data, ca umbla la globuri..
Si azi m-am socat de ea, cica: CE MAIE E MOSUL!! si tot ridica mainile in sus...astept sa vad reactia ei maine, turb de curiozitate.
Moni, spor la conta, eu nu i-am luat asa de multe cadouri, tocmai ca e plina de jucarii, as vrea sa mai si dau la alti copii. Si chiar asta voi face, maine pleaca la sat cumnata-mea, asa ca selectez pentru copiii saraci cateva lucrusoare...
Gata cu vorba, am plecat la nani cu ea. Sper sa ma intorc. Amu o bagat "Silence night"...m-o apucat un plans...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Back to top

monica70

Posted 23/12/07 @ 21:27 (Edited 24/12/07 @ 00:18) Reply with Quote
Atunci na si de la mine : http://www.youtube.com/watch?v=lvhudpJNZhU&feature=related
Si eu vreau sa il fac anul asta cu rosu si eventual auriu,daca ma indur sa pun si bomboanele.Pana acum il faceam in toate culorile.Pana maine mai e,poate ma pun si le pun iar pe toate,sa ma simt si io cu Craciun original,nu modern
Nici eu nu i-am luat cine stie ce cadouri,sunt chiar maruntisuri ieftine : trusa de frunusete,cuburile cu scufita rosie,puzzle de lemn cu forme geometrice,cele 2 carti de colorat cu litere si cifre si in plus am pus si o papusa Barbie ce o are demult,dar nu i-am dat-o pana acum.Si inca vreo doua tampenii marunte.Important e ca am pus fiecarwe chestie in cate o punga si am legat-o cu o funditza.Sa aiba ce desface si sa fie cat mai nerabdatoare si curioasa
Mami i-a pus doar moshul ala ce canta la chitara,i-a luat un pulovar si in rest fructe si dulciuri.Literele de lemn le tine pentru ziua ei,cica.
INGRID vad ca Diana ta e uimita de cat de mare e moshu' maai si io abia astept ziua de maine,sper sa nu iasa un fiasco!
Acum e pe culcate.S-a intors de la mami plangand,e moarta de oboseala,trezita de la 8 si cu doar o ora jumate de somn azi.Cred ca voia si sa ramana acolo,dar nu se poate,ai mei maine vor fi in focuri la magazin.

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 23/12/07 @ 23:53 Reply with Quote
Pai Moni, m-ai facut sa rad cu clipul ala , mai ales inceputul parca era din Benny Hill..
Eu maine merg sa-i mai iau ceva Dianei, nu stiu ce, dar imi vin idei pe parcurs...
Azi am fost cu ea la slujba, dar la catolici, ca e scurta (ce comoda sunt ), Diana a stat supercuminte, a si dormit mai mult de jumatate. Vad ca ii place, ar trebui s-o duc mai des. Ei, am scapat miraculos de muci, nu mai are nimik si papa iar.
Apoi, la 18,30 am fost in centru, cica veneau reni adevarati cu Mos Craciun (neadevarat)...pt copii. Am luat plasa, au fost la 18 si au stat vreo 20 de min, probabil sa nu inghete renii , mama ce ciuda mi-e pe astia cu organizarea...idioti.
Ma duc la nani, ma doare spatele de mor, am tot carat-o in brate.
Noapte buna sa aveti!

Ingrid S si Diana
Back to top

monica70

Posted 24/12/07 @ 00:06 (Edited 24/12/07 @ 00:17) Reply with Quote
INGRID ma bucur ca e ok Diana.Mai ce mi-ai amintit,la primarie la noi,au adus iar ieslea si recuzita de Craciun si am uitat sa mergem cu Diana.
Cum de ai dus-o in brate,nu mergeti cu caruciorul? Vad ca cele mai multe inca ii duc in carucior si acum.Cel cumparat de mami e utilizat doar raaar, pe traseul (de 5 minute cu pas de melc) noi-mami Si asta cand merge mami cu ea.In rest,nici eu nici Ghita nu o ducem deloc cu caruciorul.Poate il vom mai folosi la plimbare,pe vreun traseu lung de doua ore + la primavara ,ca in rest ...
Si a stat cuminte la slujba 20 de minute ??? Super fetita ai!
Merg la nani si eu ca am zi grea maine

Back to top

monica70

Posted 24/12/07 @ 09:56 Reply with Quote
Vai ce matinala sunt! Doamne ce-as mai fi dormit Dar Diana:COALA MAMI HAI A OLITZA! Pe urma m-am mai pus cu ea in pat,am zis ca poate ea se mai joaca,iar eu dorm.Ciuciu.Mi-a indesat "mancare" in gura,dupa care iar COALA MAMI GIOACA CUBULI
Am venit si la cuburi,dar a vazut niste vasc in vaza si a facut circ sa i-l dau,desi are tzepi.Dupa ce l-a studiat zice: PUNE MAMI A SUPA Pai cam seamana cu patrunjelul,dar nici chiar asa
Sa imi beau cafeaua si sa vad de ce ma mai distrez azi.Aseara am murit de ras citind la subiectul "cele mai neinspirate cadouri"

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 24/12/07 @ 09:58 Reply with Quote
S-a trezit la 9, iaca am dormit si eu mai mult. Acum tot pe langa brad bantuie...
Moni, noi am mers cu masina in centru, de acolo am luat-o in plimbare, cand pe jos, cand in brate. Cand e cu mine, merge pe jos. Cand e si cu taica-su, vrea in brate, ca ala n-o refuza, smechera..
Mai, a stat o ora si ceva la biserica, 45 de min a dormit...slujba e de o ora la catolici, la ortodocsi de 2 ore. Asa ca m-am mirat si eu ce cuminte e.
Imi beau cafeaua acum, tot adormita ma simt...

Ingrid S si Diana
Back to top

monica70

Posted 24/12/07 @ 10:52 Reply with Quote
HA HA sa vedeti ce fraza mi-a tras Diana acum:
AI BANI MAMA CUMPELI PAPA CLEMVUSTI? AICEA POTETA!
Ce-i veni cu cremvustii???
Inca ceva: m-a sunat Ana ,au ajuns cu bine!
INGRID te trezisi? Io-s cu conta acum,dar si in curs de bucatareala - husbandu' curatza zarzavaturile - dupa aia continui eu.N-ar strica sa faca el tot precum al tau,dar nu le are.
Va dati seama ce conta trag,ca Diana imi tot aduce de toate si comenteaza si trage de mine,iar eu trebuie sa o tot resping
Si-a scos toate tipurile de cuburi,dar nu se ocupa singura de ele Iar: HAI MAMI ... merg sa mai fac un castel si p-orma evadez la acte iar.

Back to top

Ingrid S
eye of the tiger

Posted 24/12/07 @ 11:51 Reply with Quote
Hahahaha, bai eu mor de ras pe aicea. Asta cu cremvurstii e tare, dar mi-a placut mai mult aia cu: coala mami gioaca cubuli!! Pai sa faci bine sa lasi conta si sa gioci cu fata, intelesu-m-ai?
Eu ma duc la cumparaturi, de unde ziceam ca e ok Diana, tot cik ii e somn..revine boala? Ca de nins nu ninge, nu cred ca e de la vreme...
Am filmat-o ieri cum o intrebam la cine vine Mosul, la copiii cuminti, ea cik nu e cuminte, dar vine mosul la ea...cand ziceam ca e smechera...

Ingrid S si Diana
Back to top

monica70

Posted 24/12/07 @ 12:17 (Edited 24/12/07 @ 12:21) Reply with Quote
I-am pus Alba ca Zapada si asa am apucat sa mai lucrez.Acum o duce Ghita in oras,asa voi putea sa trec linistita la bucatarie.
Aaaa si DIA PEACA A NOLASH ,ce stii tu?
Daca as scrie toate expresiile ce le scoate din ea,n-as mai lucra nimic.E in drop filmul? O sa il caut.
De exemplu s-a pus sa puna la loc tot puzzle cu litere ,dupa ce a terminat zice: DIA STIE LITELE.BABO! BABO! Da' eu zic ,ce litere stii,care e A? Si ea ,ramane blocata, se uita la ele luung (nu-l stie pe A) si zice AI CAPU MIEU!

Back to top
# /59  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page | Next page