Ingrediente pentru 4 portii: 2 rosii o ceapa 2 dovlecei 1 bulb de anason (nu e obligatoriu) 3 linguri de patrunjel tocat 375 ml supa instant de legume 300 g broccoli 500 g fileuri de somon 250 g branza Mozzarella sare, piper 1 catel de usturoi
Mod de preparare:
Opariti rosiile, curatati-le de coaja si taiati-le felii. Curatati legumele. Taiati ceapa rondele, dovleceii felii, iar anasonul, cubulete. Taiati in ½ buchetele de broccoli. Fierbeti-le pe toate 8 minute in supa fierbinte, apoi pastrati la cald. Taiati marunt fileurile de peste, fierbeti-le 6 minute in supa si apoi scoateti-le pe o farfurile. Incingeti cuptorul. Taiati barnza felii. Ungeti cu grasime o forma termorezistenta, pe care o umpleti apoi cu legume si peste. Condimentati si presarati cu usturoi pisat, apoi puneti deasupra feliile de branza. Lasati la cuptor pana se topeste branza. Ornati cu patrunjel tocat.