Blat: Albusurile se bat cu zaharul adaugat cate 2 linguri odata,pana se obtine o spuma tare.Se adauga bicarbonatul stins,galbenusurile,nuca si faina. Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara in care s-a pus hartie ,s-a uns si tapetat cu faina.Pentru ca marginile sa ramana frumoase,se unge numai fundul tavii.Se da la cuptor. Crema :Se amaesteca ouale cu zaharul.Se adauga faina si laptele,amestecand sa nu se faca cocoloase,apoi se pune la fiert (pe flacara,cu o tabla sub cratita) amestecand continuu.Dupa ce s-a ingrosat,se ia de pe foc si se freaca bine,adaugand o bucatica de margarina. Separat,se freaca untul cu zaharul vanilat,care se amesteca cu crema,cand aceasta s-a racit.Crema obtinuta se intinde bine peste blat. Glazura:Untul topit se amesteca cu cacaoa si se intinde rapid deasupra cremei. Se da la frigider. OBSERVATII: Taiati prajitura cu un cutit inmuiat in apa fierbinte,ca sa evitati crapare glazurii.
Mod de servire:
Se serveste rece,presarata cu nuca de cocos,ciocolata rasa sau bombonele decorative si taiata in patrate sau romburi