500g mascarpone 600ml smantana groasa dulce 50g zahar pudra 2 galbenusuri miezul de la o pastaie de vanilie 125ml Grand Marnier sucul de la 2 portocale 300g piscoturi 3 fructe de mango, taie in felii de 1 cm grosime Ingrediente sos:
55g zahar pudra 250g zmeura sucul de la 1 lamaie
Mod de preparare:
Captusiti o tava cu folie de plastic sau hartie de copt. Cu ajutorul unui mixer amestecati bine branza mascarpone, smantana, zaharul pudra, galbenusurile de ou si vanilia.
Separat combinati sucul de portocale cu Grand Marnier. Scufundati jumatate din piscoturi in amestec si apoi asezati-le frumos in tava formand baza. Intindeti o treime din amestecul de mascarpone si asezati o treime din feliile de mango. Repetati procesul, apoi acoperiti cu amestecul de mascarpone ramas, rezervand cateva felii de mango ramase pentru decor. Acoperiti tava cu folie de plastic si lasati-o la rece cel putin 2 ore.
Intre timp, preparati sosul de zmeura: amestecati intr-o tigaie la foc mic 2 linguri de apa si zaharul, pana cand acesta se topeste. Se lasa la racit putin, apoi se adauga zmeura si sucul de lamaie. Amestecati totul intr-un blender pana la omogenizare, apoi treceti compozitia printr-o sita. Pana la servire se lasa la racit. (Se poate tine la frigider pentru 3-4 zile).
Se serveste o felie de mangomisu cu felii de mango decor si sos de zmeura.
Mod de servire:
Se serveste o felie de mangomisu cu felii de mango decor si sos de zmeura.