Blat -4 oua , 120 gr.zahar, 100 gr.faina , 15.gr.cacao. Crema -200 ml.frisca, 1 intaritor frisca , 175 ml lapte condensat, 100 ml lapte , 6 gr.gelatina 1 lingura de miere esente .
Mod de preparare:
Blat-se bat galbenusurile cu zahar, se adauga faina cernuta , impreuna cu cacao, apoi albusurile batute spuma , amestecind usor , Se coace intr-o tava de 40/40-cam 8-10 minue . Foaia va fi subtire . Se lasa la racit si apoi se taie in 2 bucati . Crema -laptele condensat se amesteca cu 50 ml lapte .Gelatina se pune la imuiat in putina apa , apoi pe abur , la topit in 50ml lapte . Nu trebuie sa fiarba!Gelatina topita se adauga amestecului cu lapte condensat, apoi miera . Frisca se bate cu intaritor si se adauga la amestec. Crema astfel rezultata se baga la frigider pentru 30 minute , amestecind de 2-3 ori in ea , pina capata consistenta , si nu mai este asa fluida .Pe o bucata de blat se pune crema , se acopera cu cealalta bucata si se da la frigider.