250g zahar pudra 100g mascarpone 150g de nuca de cocos deshidratata
Pentru amestecul de zmeura:
50g zmeura proaspata 50g mascarpone 250g zahar pudra 200g de nuca de cocos deshidratata
Mod de preparare:
Pregatiti o tava cu unt si hartie de pergament.
Pentru amestecul alb: amestecati jumatate din cantitatea de zahar cu mascarpone pana cand aveti o pasta moale. Se incorporeaza nuca de cocos si restul de zahar, se amesteca bine, apoi se toarna in tava pregatita formand un strat egal.
Pentru amestecul de zmeura: striviti zmeura, amestecati-o cu mascarpone si jumatate din cantitatea de zahar pana se omogenizeaza. Puteti elimina semintele de zmeura printr-o sita daca nu va plac (dar la inceput cand le striviti). Apoi incorporati nuca de cocos si restul de zahar. Intindeti amestecul in tava peste cel alb, intr-un strat egal presand usor.
Acoperiti tava si lsati-o peste noapte undeva la racit. In ziua urmatoare se taie in bucati si se poate pregati in cutiute.
Sfat: Daca compozitia este un pic prea moale atunci cand amestecati, incercati sa mai adaugati un pic mai mult zahar si nuca de cocos.