Gemanutzele-s pe baricade... (33)

Gemanutzele-s pe baricade... (33) | Autor: ralnied1

Link direct la acest mesaj

~~~~~~ ANIVERSARILE NOASTRE ~~~~~~

22 mai - SunSmile

23 mai - Alynutza

24 mai - Tzuni
24 mai - Raluca
24 mai - Doina

25 mai - Liliana (Liliac1)

28 mai - Delia (Blackgirl)

30 mai - sotul lui Olim

1 iunie - Aida

2 iunie - anamariame
2 iunie - Luna

3 iunie - Lora
3 iunie - Bia (Mercedes)

12 iunie - Mercedes

17 iunie - Olim

18 iunie - DianaR

19 iunie - ioana_du



Daca doriti sa recititi...
(1),(2), (3), (4), (5), (6), (7), (8), (9), (10), (11), (12), (13),(14),(15),(16),(17),(18),(19),(20),(21),(22),(23),(24),(25),(26),(27),(28),(29),(30),(31),(32)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Horoscop Gemeni, iulie 2009

Pe data de 5 iulie 2009, Venus, planeta iubirii, intra semnul tau, iar pe 12 o urmeaza si Marte, planeta dorintei si pasiunii. Sub influenta celor doi, sunt sanse mari ca luna lui Cuptor sa devina realmente foarte fierbinte!

Ai un magnetism sexual care atrage irezistibil, iar la randu-ti adulmeci in atmosfera si cea mai mica urma de feromoni... Receptivitatea este maxima, atat afectiv cat si erotic.

Ocazii amoroase pot aparea oricand, dar mai ales in ultima decada din iulie 2009.

Cu Venus si Marte in zodia ta, se anunta o luna foarte activa in primul rand la nivel relational, cu colaborari si multa socializare, dar si cu lupte si rivalitati.

Dupa 12 iulie 2009 se intrevad initiative si activitati energice. Spiritul de competitie creste, vointa se intareste, ambitia se accentueaza. Ai eficienta: actionezi, mergi drept la tinta, rezolvi.

Decada a doua a lunii iulie este promitatoare financiar si iti poate aduce bani sau inlesniri pe neasteptate.

Daca in prima decada din iulie 2009 esti un pic mai moale, nu te ingrijora! Dupa 12 recuperezi: ai forta, ai reactii rapide, ai imbold.

Marte te tine cu motoarele turate, gata de actiune. Ar fi bine sa-i dai satisfactie implicandu-te intr-o activitate fizica sustinuta, pentru ca altfel energia neconsumata iti poate produce neplaceri: afectiuni acute, infectii, inflamatii, raniri din viteza sau imprudenta.

Sfatul eAstrolog.ro

Atentie: efectele eclipsei pot fi mai ales de natura financiara!
=====================================================
Energie
Ai Mercur, Venus, Marte si la un moment dat si Luna… Ce poti sa mai vrei? Crapi de energie, iar ofertele curg in toate domeniile. In cele profesionale pari sa iti gasesti cel mai bine locul…

Nici cu dragostea nu iti merge mai rau… Venus la tine acasa te face visul implinit pentru cel care are norocul sa iti fie iubit. Nu e de mirare daca faci o nebunie si te casatoresti brusc, fara ceremonii, doar manata de sentimente si de… nebunia spontana care te prinde grozav!

Sanatatea ar merita putina atentie… Gatul pare sa fie cel afectat, desi e vara si nici prin gand nu ti-ar trece ca risti sa racesti! Protejeaza-te de bauturile reci!

=======================================================

Indoiala intervine intre tine si persoana iubita si ridica o multime de semne de intrebare cu privire la evolutia relatiei voastre. Fie ca nu inspiri incredere prin promisiunile pe care le faci, fie ca tu esti cel care ridica, suspicios, o spranceana cu privire la ce-ti spune cel drag, se vede ca nu mai aveti aceeasi comunicare destinsa ca altadata. Pe de alta parte, daca inima ta este trasa in doua directii, iti va fi foarte greu sa te imparti fara a supara vreuna din parti, ceea ce naste accese de gelozie, de posesivitate, de neincredere.

Esti stapan pe tine in ce ai de facut la serviciu, atitudinea ta inspira securitate – pentru subalterni si colaboratori – si satisfactie – pentru superiori, ceea ce le amplifica tuturor sentimentul ca esti un profesionist care stie ce face. Muncesti cu placere la serviciu si, daca mai ai si un rol de lider deasupra tuturor, cu atat mai mari sunt reusitele tale. Te impui in fata tuturor prin cunostinte si experienta, dar poate mai ales printr-o pasiune de a munci, pe care altii nu o au. Meriti si o vacanta!

Banii, insa, nu sunt punctul forte al acestei luni, cam bate vantul prin conturile tale. In astfel de conditii, ar fi bine sa eviti sa faci acum cheltuieli masive si sa te rezumi mai mult la strictul necesar, care, si acesta, e un pic mai saracacios. Dezamagirile tale tin mai ales de promisiuni neonorate, pentru ca ar fi trebuit sa primesti niste bani dar intarzie si de data aceasta. De pe lista de cumparaturi trebuie sa dispara mai ales placerile personale...

Nu te preocupa sanatatea catusi de putin, pentru ca ai intotdeauna leac la orice problema. De fapt, abordezi un stil de viata naturist, mult mai lejer, iar vara oricum nu-ti place sa faci excese alimentare de niciun fel. Daca ai aer, soare si miscare, esti in forma maxima.


SPECIAL PENTRU MAME -Necesitatea de a pleca intr-o calatorie te tine cateva zile departe de cel mic, iar dorul va fi imens... Pentru ca lasi copilul pe mana altuia, bebelusul nu se va adapta usor, pentru ca mereu va compara eforturile persoanei care il supravegheaza cu ceea ce faceai tu pentru el, si e normal sa se simta diferenta. Vei sta mai tot timpul cu telefonul in mana pentru a controla felul cum se descurca inlocuitorul tau, dar nimic nu-ti convine si abia astepti sa te intorci acasa. Un concediu la mare cu familia ar fi ideal!
=====================================================

In sfarsit, cele doua laturi ale vietii ale tale: cea profesionala si cea personala, nu mai sunt in conflict. Petreci foarte mult timp incercand sa iti impui punctul de vedere si apoi sa remediezi situatia creata. In aceasta luna trebuie sa muncesti pentru a castiga banii dar si simpatia celorlalti.

Este perioada perfecta pentru a calatorii si pentru a lega noi prietenii.

Evita discutiile in contradictoriu cu parintii si persoana iubita care pot aparea de pe data de 24 iulie.

==================================================

In luna iulie ti se deschid orizonturi noi pe plan profesional. Se poate sa fii trimis in mai multe calatorii, in cursul carora te vei perfectiona. Vei fi mai putin ocupat cu sarcinile obisnuite, pentru ca activitatea didactica trece acum pe primul plan. Profita de libertatea de care dispui pentru a te organiza mai bine si a-ti face un plan pe termen lung. Oricat de frumoasa este situatia actuala, nu trebuie sa dai impresia de comoditate sau de multumire de sine, deoarece este foarte primejdios.

In aceasta vara te simti mai atragator, mai fermecator, mai interesant si chiar asa te si privesc persoanele din jur. Ai toate sansele sa faci cuceriri in iulie. Reusesti sa te prezinti intr-o lumina favorabila si numai de tine depinde cum se vor desfasura lucrurile. Este recomandat sa tratezi cu toata seriozitatea persoanele care par sa tina la tine si care ti-au starnit si tie interesul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ralu Uelcambec!!!
Condoleante..si nu am cuvinte.

multumesc, Liliana.

Citat:
Multumim pentru ca ai inceput sa-ti faci treaba dar ca un facut... tocmai azi n-am timp sa stau sa disec lucrurile si sa le comentez.

Cu placere. Nu mai citisem horoscoape de aproape 2 saptamani.
Lasa ca iti faci tu timp.
Le-am adus la acest nou capitol pe toate, sa lecturati cand n-aveti ce face.
Luna iulie abia a inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

'Neata!
Aoleu, ce durere de cap am...din aia care nici nu sta da' nici nu te lasa...

Ti-a trecut pana la ora asta? De la ce a fost?

Citat:
Ralu, condoleante!
Bine ai revenit pe metereze! Povesteste-ne pe unde ai umblat!

Multumesc. Nu prea am ce sa povestesc. Am fost la mare. La marea noastra, adica. Deocamdata atat. Poate mai iesim anul asta, deocamdata stam pe loc din N motive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Ralu sincere condoleante
... si bine ai revenit azi avem ce citi

Multumesc, Aida. V-am dat de lucru, ca ati cam #351;omat in ultima vreme

Citat:
... si daca tot suferiti de cate ceva fiecare , va zic si eu ca sunt consemnata la pat pe motiv de tensiune oscilanta , acum stabila , sper sa ridice azi consemnarea si sa o intind pe ici pe colo

Aida draga, de la amiaza sunt in aceeasi situatie ca si tine.
Nu stiu ce m-a apucat.
Adica... cred ca stiu: dupa mult, f mult timp, am baut o cafea azi. Si nu doar una oarecare, ci un ness mare. Sa-mi ajunga. Asa-mi trebuie.
Nu-s sigura ca de la ness-ul asta, ca am mai baut si alta data si n-am patit nimic.
Dar acum s-a zis cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Nu va suparati pe mine, fetele, pentru absenta... insa pe de-o parte este motivata, pe de alta parte am alocat si eu mai mult timp lui

traiesti????????????? ce minune!!!
norocul tau ca m-am luat cu altele, ca voiam sa te sun pana la urma, vazand ca nimic, nimic, nimic si iar nimic...

Citat:
Raluca, condoleante! Bine ai revenit din concediu? Pe unde ati haladuit?

Multumesc. Cum ziceam, doar pe la mare deocamdata. Voiam sa ajung si pe la tine, dar cred ca data viitoare.
Ca si la Lora tot zic ca ma duc si nu mai ajung

Citat:
Am citit horoscoapele, insa nu cred sa mi se potriveasca cele de la viata profesionala (cred ca intru incet in depresie cand ma gandesc la viitor din punctul acesta de vedere ).

Eu-s depresionata de ceva vreme. Asa ca bun venit in club!
Astept cu groaza 1 august.
Vad ca zic de bine horoscoapele, nu stiu ce sa mai cred si ce nu...

Citat:
Si-acu... povestile! Va scriu din noua casa, intre timp ne-am mutat la apartament, mai aproape de mama, dar tot chirie. Va dati seama: mutat in 10 zile, cumparat mobila noua ca noi aveam lipsa de un pat si-un sifonier, reinstalat net (am ramas fara internet cam 2 saptamani) si asta cu bb mereu dupa noi. Saracu' copil, l-am alaptat atatea zile in sir pe langa saci si cutii.

da' ce va veni, draga?
si cat stati acolo? sau aveti de gand sa porniti iar spre alta casa?
nu va incadrati la Prima Casa?
apropos... cand se face un credit de asta imobiliar sau ipotecar, se tine cont de indemnizatia pe care o ia mama sau nu se considera ca venit?

Citat:
Anul acesta vom merge in concediu o saptamana din august la... socrela!

splendid

Citat:
Intre timp, s-a operat si mama de fibromul uterin, de fapt a fost vb de histerectomie totala. Saptamana viitoare vine si rezultatul de la anatomie patologica. Am emotii inca de pe acum. Si-a revenit chiar foarte bine, merge zilnic cativa km, mananca, ma ajuta cu bb. Nici nu vreau sa ma gandesc la ceva rau, mai ales ca anul trecut biopsia a fost negativa!

Lasa ca va fi bine. Adica trebuie sa fie bine. Nu mai vreau sa aud vesti proaste de la nimeni, ca m-am saturat.

Citat:
Incet-incet, incerc sa-mi revin din tumultul acesta de evenimente, ma deprima insa gandul ca dupa ce trec anii acestia de stat cu bb, nu stiu unde si la ce ma voi reintoarce la munca! As mai face si pe bb 2, macar as sti o treaba!

Nu te mai poti intoarce de unde ai plecat?
Chiar asa, apuca-te la anul de treaba si cel putin stii un lucru, vorba ta. Poate se iau si altii dupa tine
Citat:
Stiu, stiu ca le-am promis de mult, dar abia aseara am intrat in posesia lor!

Imi fac timp mai tarziu sa le admir. Sigur sunt super...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinabita
Merg sa mai mestec la gem si revin sa citesc tot!!!

Doina, mie-mi place la nebunie gemul/dulceata de visine.
Deci nu ma supar absolut deloc daca arunci si la mine un borcanel.
Te rog, ca am uitat sa-l zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

si inca o rugaminte la voi: spuneti ce titlu sa-i pun capitolului de fatza, ca eu-s in criza de idei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

3 iulie 2009

Aveti parte de schimbari importante pe plan profesional si in relatiile sociale. La serviciu gasiti solutii originale, acceptate de sefi si colegi.

Dupa-amiaza va vin in vizita cativa prieteni. Va sfatuim sa fiti cumpatat, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea.

Ar fi bine sa acordati mai multa atentie persoanei iubita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Ai o zi in care banii nu iti lipsesc, dar iti lipseste cheful de a da ture prin oras in scopuri care mai de care mai cheltuitoare. Poti foarte bine sa te simti grozav alaturi de cei dragi si cel mai probabil este sa dai o petrecere de pomina chiar la tine acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

3 iulie 2009




Esti intr-o forma de zile mari, incat ar fi pacat sa lasi asemenea chef de viata sa zaca nefolosit. Fa ceva prin care sa-ti pui mai mult in valoare mobilitatea, dinamismul, spiritul de conducator, iar o sedinta de aerobic sau o plimbare cu motocicleta par sa se potriveasca perfect cu atmosfera acestei zile. Iti place sa joci rolul de sef de grup, acolo unde te afli, iar daca lumea iti urmeaza intocmai indrumarile, devii si mai motivat si mai dornic de actiune!

Mergi la inceput