Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 43)LMA
(1), (2), (3), (4), (5), (6), (7), (8), (9), (10), (11), (12), (13), (14), (15), (16), (17), (18), (19), (20), (21), (22), (23), (24), (25), (26), (27), (28), (29), (30), (31), (32), 33, 34, 35, 36, 37.38,39,],40, 42
Noiembrie
23 nov. Alexandru (Bellamia)13 kg/92 cm
Decembrie
15
Victor Stefan (Ana Maria) 14 kg/94cm
21 Bianca Maria (Ingerasu)12 kg/85 cm
22
Rayan (Crinuta) 12,4 kg/96,5 cm
27 Dragos Mihai (Lali)
Ianuarie
2
Vlad Ionut (Bubu05) 13 kg/95 cm
3 Sebastian (Adana)
3 Ioan Cristian (Monalac) 11 kg
3 Sergiu Denis (Coraly) 13 kg/88cm
3 Mara Theodora (Megg) 8,8 kg
3 Alexandra Beatrice (Ilucae) 9,2 kg/ 73 cm
5 Nectarie Ioan (Adita) 11 kg/78 cm
6 Stefan (aurelrusu)
6 Rares Daniel (o prietena) 12,4kg/76 cm
7 Andreea Oana (Leta)
8 Andrei Stefan (Amary)
9 Tudor (Tomasa) 12,4 kg/90 cm
10 Sebastien Stefan (Oana Cretu) 10,6/81 cm,
10 Maria Theodora (Cocolino)
10
Ruxandra Maria (V. Erica) 11,9 kg/84 cm
10 Ioana Maria (Anuc)
11 Cosmin David , 11 kg/80 cm. (Mia Tincu)
13 Mihai (amo2004) 11,5 Kg/ 77 cm poze
13 Mihai Cristian (Bdana): 13kg /87 cm
17 Viktor [/ (Monique)
17
Natalia (Lavinia345)
17 Simona Andreea (Andrutza) 10kg/ 79 cm
17 Mandy Stephanie (Alina Maria) 9075 g/ 79 cm
17
Amanda Maria (Cory35) 12 kg/ 89 cm
18
Irina Ioana (Witchie)
25
Maria (Danielai)
25
Alexia (Miha T)11 kg/90 cm
26 Bianca Maria (Kris)11 kg/88 cm
26 Albert-Adrian (Rachel Owen)
31 Alexandra Maria (Ubi): 12kg/90 cm
Februarie
4 Bogdan (Strunfita)13kg/90cm
4 Andrei Razvan (Tigabita)
4 Iustin Gabriel (Gabi.i)
4 Gabriel (Catiflo) 14 kg/ 88 cm
5 Rebecca Andreea (PatriciaArdeleanu) 10kg /86 cm
5 Horia-Ioan (danonica)
6 Alexandra (Jone)
7 Elena Stefania (Gabry)
8 David Ran (Sara) 12.750kg.
9 Tudor Constantin (Bestutza):13 kg/87 cm 

10 Andrei (Kita)

11 Nicodim (Bagoiu)
11 Stefana (Alipiticot)
18
Cristina Mihaela (Ixxi) 88cm/12kg
18 Radu Andrei Alexandru (Amaya) 89 cm/12 kg
20
Sebastian (Clara03) 81cm/11,4 kg
21 Matei (Ibelciug) 11 kg/ 85cm
21 Codrin Stefan (Shobo) 14,2kg /94 cm
22
Hana (Magga)
23 Lucian (Crinia)
27 Vladut (Sirimie) Poze
Martie
7 Clara Sophie (Viktoria)
Daca nu va regasiti pe listuta nu inseamna ca nu va mai iubim ci ca nu ne-ati mai scris demult. Dar de-abia asteptam sa va intoarceti la noi! 
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Raspunsuri
crinuta spune:
V-am spus eu ca Rayan nu va face la olita.
Mai nou, adica de azi, e pasionat sa stea pe wc, si nu numai ca sta, dar, nu ne mai lasa pe noi, plangand in hohote.
I-am luat reductorul acum vreo 2 saptamani, dar nu ma asteptam deja sa ii placa.
Din pacate a cazut in extrema cealalta, ar sta tot timpul pe wc.
Crinuta si
Rayan
Ubi spune:
Liviana - asa e, sa stii...agentiile lanseaza niste preturi (multi agenti ne-au spus sa nu tratam pretul cu proprietarul ci numai cu ei). In plus te pun sa semnezi contract de vizionare.
In fine, din pacate (sau din fericire) nu putem sa ne luam apartament in orice zona caci depindem de bunici care la 70 de ani nu se mai muta ei in alt cartier.
Alexandra mea e bine. Iar eu ma lupt cu niste cursuri la serviciu de am creierii pe bigudiuri.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
monalac spune:
din pacate,n am vesti prea bune..azi am fost la dr si dr cioflan n a fost,pt ca intervenise o urgenta la spital,asa ca era alt dr,pechi laurentiu.un dr tanar si destul de amabil....la control mi a spus ca am un polip cervical de aproape 2 cm si ca tb neaparat extirpat,pt a fi trimis la anomopatologie,sa se vada daca e de natura canceroasa sau nu....off,sper sa nu fie nimic grav.am dat cautare pe forum si n am gasit lucruri prea imbucuratoare...am inteles ca extirparea e f dureroasa,iar riscuri sunt....,dar nu vreau sa ma gandesc ca e ceva grav...cris a fost deliciul celor din sala de asteptare la ginecolog...vorbea intruna,dar nu prea se intelegea mare lucru....am vazut o si pe diana munteanu,cea de la mtv,astepta si ea sa intre....il tot chema pe cris la ea,se mira de ochii lui albastri...cris n a vrut sa se duca....azi m au sunat cei de la revista baby,e o revista nou aparuta,mie mi s a parut f bine pusa la punct,cu m informatii,design deosebit....m au sunat sa mi spuna ca o sa i apara lui cris pozele in revista din luna aprilie si ca o sa i trimita acasa o diploma.sper sa fiu sanatoasa si sa mi vad copilul crescand...
crinuta spune:
Monalac, iti tin pumnii sa fie totul ok si va fi bine!!!!!!
Crinuta si
Rayan
lbelciug spune:
Ubi, te inteleg. Fiecare pleaca de la niste considerente atunci cand cauta un apartament. Din pacate noi nu ne mai putem bizui pe socri, eu una sunt f suparata pe ei si nici nu vreau sa-i mai vad prea curand la ochi. Nici M nu mai e dornic sa-i vada, probabil a inceput sa-i uite, asa cum am observat ca s-a intamplat si cu bona si cu nepotica ei. Pur si simplu nu-l mai intereseaza persoanele care n-au mai interactionat cu el si acum doar mami si tati reprezinta universul lui cel mai apropiat. Ma simt bine asa si sper din tot sufletul sa am puterea de a ma descurca cu cei 2 pui, fara sa apelez la ajutorul nimanui.
Monalac, iti doresc multa sanatate si reusita in extirparea polipului. Ma bucur mult pt surpriza de a vedea fotografia copilului intr-o revista de profil.
Celelalte fete, Kita, Patricia, Shobo, Bubu, Ixxi, Tomasa, Ingerasa, ce mai ziceti? Unde ati disparut?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
28s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
Shobo spune:
Of, Liviana draga, cat de greu cred ca iti este!... dar bona de ce v-a lasat? ... intreb eu care tocmai am schimbat-o
ca cea veche pleaca sa fie bona in DK. mare curaj la varsta ei, v-am mai zis parca, se pare ca sotul ei e cel ce o trimite, exploatare, nu alta! saraca, ne tot zice ca ea nu mai doarme noaptea si ca are insomnii ca ce-i trebuia ei Danemarca si sa stea plecata... dar ce sa-i fac ca sotul deja i-a cumparat bilet avion la si are zbor la 1 apr. Sarcina usoara in cont, si incredere in Dumnezeu, numai El te va ajuta sa poti sa le duci pe toate!
bona noua pare ok, deocamdata!! Doamne ajuta sa fie ok si in cont! daca nu, cred ca mergem la gradi asa mici cum suntem.. M-a incurajat ff tare experienta de sambata seara: am fost invitati la Kids Planet la ziua unei fetite deseama cu Codrin, erau 20 pitici invitati cu mamici si tatici. A fost SUPERB!!! loc de joaca special pt cei mici si in camera alaturata ca sa-i putem vedea era pt parinti, cu papa si bauturi si pt cei mari si pt cei mici. Cand l-am bagat pe Codrin intre cei mici la saltele de sarit si alte nebunii (cam ce e si prin Plazza pt cine a fost) era innebunit de placere, nici nu mai stia de noi, cu copiii pe acolo... ne tot duceam sa-l vedem ce mai face insa el nici nu ne cauta.. am stat cam 2 ore de la 6 la 8 seara. am mai fi stat dar noi la 8 plecam oriunde am fi ca la 9 pica de somn si nu mai facem nimic apoi cu el. si astfel n-am mai putut sta la tort :(. Insa pe la 7 i-a asezat pe toti la masa de pitici pe scaunele de pitici - stiti cum erau, II MANCAM DIN PRIVIRI!!! Mortali!!! sa vezi 20 pitici (nu de 2 ani toti, unii si mai mici altii si mai mari) stand la masa mica ca la gradi si cum mancau toti frumos, bine Codrin al nostru intai a bagat mana in farfuria fetitei din stg si in a baiatului din dr si apoi in a lui... au papat snitel pui, chiftelute vitel si placintica branza (toate facute la cuptor si inhouse, acolo e si bucatarie proprie cu bucatari si fete care servesc ff frumos). am uitat sa va zic ca la locul de joaca erau 2 sau 3 supraveghetoare, femei care stateau si-i supravegheu sa nu sara unul peste altul etc.. Mi-a placut TERIBIL!!!
Am intrebat si noi de curiozitate cam cat a costat o astfel de sarbatorire pt 20 copii invitati cu parintii lor: 16 milioane fara bauturi mi s-a spus 
si ne-am linistit...
Oricum dupa cum s-a simitit Codrin ne-a dat clar semne ca ar fi usurel sper sa-l dam la gradi, adica cred ca e [pregatit.
invitatia primita pt ac party are inclus si o intrare libera la acest loc de joaca si deci vom mai merge odata acolo.
sa vedem... cum merge cu bona noua.. de azi avem camera instalata si filmeaza, chiar acum ma uitam ce faceau ![]()
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
lbelciug spune:
Shobo, multumesc pt incurajari.
Nu e prima situatie grea cu care ne confruntam, asa ca sper sa trecem cu bine peste ea, desigur cu ajutorul lui Doamne-Doamne. Bona a plecat din motive personale, mai exact probl de sanatate ale sotului si soacrei. Eu una am inteles-o, poate vroia si ea o pauza dupa 1,5 ani cat a stat cu M, nu am ce sa-i reprosez. Oricum eram hotarati sa-l dam pe Matei la cresa, iar ea s-a retras dupa ce am anuntat-o de treaba asta. Foarte frumoasa experienta cu Kids Party, unde este localizat?
Succes cu noua bona! Noi nu regretam ca M merge la cresa, chiar daca acolomodarea nu s-a incheiat. Un prim rezultat e faptul ca adoarme seara la o ora normala (9:30-10) in mult mai scurt timp, si accepta sa fie invelit.
Pot sa-l vad si eu pe Codrin daca zici ca il urmaresti prin Internet?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
28s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
kris spune:
Mona, sa-ti ajute D-zeu in privinta problemei de sanatate! Abia astept sa-l vad si eu pe Cris , pe coperta! Felicitari!
O zi buna tuturor!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie
crinuta spune:
Monalac, parerea mea este sa te mai vada un medic.
Cate prostii am auzit eu de la medici ginecologi, daca ti-as povesti te-ar lua durerea de cap.
Du-te la un medic bun!!!!!!!!!!!!!!!!
Crinuta si
Rayan
Shobo spune:
Liviana, din motive lesne de inteles nu pot da linkul
. nu il folosesc decat eu si sotul.
ma bucur de ceea ce zici cu Matei, ca ii e bine la cresa. noi il vom da direct la gradi din toamna probabil dar mai vedem pana atunci ce-o mai fi.. bonele astea in general isi gasesc ele ceva pana la urma, una sau alta si te cam lasa.. dar cum ai zis si tu si eu multumesc Domnului ca am avut bona tare buna pt 1,3 ani!
monalac, Doamne ajuta sa iti fie bine! sa iti cresti fericita copilasul!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"