|
Gătesc raw pentru sotul meu care a slăbit în prima jumătate de an de hrană crudă treizeci si ceva de kilograme. Slavă cerului, pe mine incă nu m-a lovit săgeata dorintei de a manca 100% raw. Totusi ceva s-a întamplat. Dintre toate preparatele colorate ce îmi ies din mână, iubesc pateurile verzi, crude. Sunt incredibil de simplu de obtinut. Practic le poti face din orice fel de ierburi verzi comestibile (spanac, lobodă, rucola, salată verde, păpădie, leurdă, stevie si altele) la care adaugi ceapă, usturoi (de preferintă tot verzi, dar merg oricum), ulei extravergin de măsline, sare, mult mărar si o mână de seminte (de dovleac, floarea soarelui, susan, in, cânepa etc) de care se întâmplă să ai prin casă. E musai ca eu să am aceste seminte pentru că altfel nu as avea cum să dau consistentă, proteine si grăsimi pateurilor. Retete si detalii, ghicitoarea zilei si multe lucruri dragute puteti gasi pe reclama - reclama mascata
Trimite reactia ta
|