Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (155)

BOBOCEII NOSTRI CRESC ASA
Cap. 1, Cap. 2, Cap. 3, Cap. 4, Cap. 5,Cap. 6, Cap. 7,
Cap. 8,Cap. 9, Cap. 10, Cap. 11,Cap. 12, Cap. 13, Cap. 14 , Cap. 15 ,Cap. 16 ,Cap. 17,Cap. 18,Cap. 19, Cap. 20 , Cap. 21,Cap. 22, Cap. 23,Cap. 24, Cap. 25, Cap. 26,Cap. 27, Cap. 28, Cap. 29 , Cap. 30 , Cap. 31 , Cap. 32 ,Cap. 33,
Cap. 34,Cap. 35,Cap. 36, Cap. 37 ,Cap. 38,
cap. 39,Cap. 40,Cap. 41,Cap. 42,Cap. 43,Cap.44,Cap. 45,Cap. 46,Cap. 47,Cap. 48,Cap. 49
Cap. 50 ,Cap. 51
Cap. 52,cap. 53,Cap. 54,Cap. 55,Cap. 56, Cap. 57, Cap. 58 , Cap. 59 ,
Cap. 60, Cap. 61 ,Cap. 62,Cap. 63,Cap. 64,Cap. 65,Cap. 66,Cap. 67,Cap. 68,Cap. 69, Cap. 70 ,Cap. 71, Cap. 72 , Cap. 73 ,Cap. 74, Cap. 75,Cap. 76, Cap. 77 , Cap. 78,Cap. 79,Cap. 80,Cap. 81,Cap. 82,Cap. 83,Cap. 84,Cap. 85,Cap. 86,Cap. 87,Cap. 88, Cap. 89, Cap. 90,Cap. 91,Cap. 92,Cap. 93,Cap. 94, Cap. 95,Cap. 96,Cap. 97, Cap. 98, Cap. 99,Cap. 100,Cap. 102,Cap. 103,Cap. 104, Cap. 105,
Cap. 106,Cap. 107, Cap. 108, Cap. 109,Cap. 110 , Cap. 111 , Cap. 112, Cap. 113, Cap. 114, Cap. 115,Cap. 116,Cap. 117,Cap. 118,Cap. 119, Cap. 120, Cap. 121, Cap. 122, Cap. 123,Cap. 124,Cap. 125, Cap. 126 , Cap. 127,Cap. 128,Cap. 129,Cap. 130,Cap. 131, Cap. 132 ,Cap. 133,Cap. 134,Cap. 135, Cap. 136, Cap. 137, Cap. 138, Cap. 139 ,Cap. 140,Cap. 141,Cap. 142, Cap. 143 ,Cap. 144,Cap. 145, Cap. 146, Cap. 147 ,Cap. 148,Cap. 149,
Cap.150,Capitol 151,Capitol 152,Capitol 153,Capitol 154 www.onetruemedia.com/shared?p=7b312e5808f3e1e4dfa6bb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul Craciun al boboceilor
www.onetruemedia.com/shared?p=89580b34fb5a4320d0caaa&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Boboceii de paste
Si pana sa devina bobocei au fost la noi in burtica

Raspunsuri

sept-oct2008 spune:
BOBOCEII!!!!
Avem 52 printese si 53 cavaleri
!
BOBOCEI DE IULIE
18 iulie -

BOBOCEI DE AUGUST
13 august -

14 august -

17 august -

17 august -

18 august -

21 august -

22 august -

22 august -

22 august -

24 august -

26 august -

27 august -

27 august -

28 august -

28 august -

28 august -

BOBOCEI DE SEPTEMBRIE
1 septembrie -

2 septembrie -

2 septembrie -

4 septembrie -

4 septembrie -

5 septembrie -

5 septembrie -

6 septembrie -

6 septembrie -

7 septembrie -

8 septembrie -

8 septembrie -

10 septembrie -

10 septembrie -

11 septembrie -

12 septembrie -

12 septembrie -

13 septembrie -

14 septembrie -

14 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

18 septembrie -

19 septembrie -

19 septembrie -

20 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

22 septembrie -

22 septembrie -

23 septembrie -

23 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

25 septembrie -

25 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

27 septembrie -

30 septembrie -

BOBOCEI DE OCTOMBRIE
2 octombrie -

2 octombrie -

3 octombrie -

4 octombrie -

6 octombrie -

6 octombrie -

7 octombrie -

7 octombrie -

8 octombrie -

9 octombrie -

9 octombrie -

10 octombrie -

10 octombrie -

12 octombrie -

12 octombrie -

13 octombrie -

13 octombrie -

14 octombrie -

14 octombrie -

16 octombrie -

17 octombrie -

18 octombrie -

20 octombrie -

21 octombrie -

22 octombrie -

22 octombrie -

27 octombrie -

28 octombrie -

30 octombrie -

30 octombrie -

BOBOCEI DE NOIEMBRIE
2 noiembrie -

5 noiembrie -

Au fost cu noi si ne sunt prietene

Sarbatoritele lunii
ianuarie
Onutzu 03.01.1981

februarie
Codruta27 02.02.1980

martie
Xor 03.03.1980

aprilie
ClaudiaH 02.04.1978

mai
Gaia.nevia 17.05.1974

iunie
Nushulica 11.06.1979

iulie
Mamidestefan 06.07.1975

august
Iriss_04 04.08.1980

septembrie
tzitziri 01.09.1980

octombrie
Ramonzca79 03.10.1979

noiembrie
maryb 02.11.1978

decembrie
Nikolici 06.12.1978

SITE-URI UTILE:
La bucatarie:, How to Breastfeed,Acte necesare alocatii,indemnizatii,inregistrare copil,Igiena Gurii,Baitza, Igiena Nasului,
www.wholesomebabyfood.com/applebabyfoodrecipes.htm" target="_blank"> diverse retete diversificare, www.desprecopii.com/info.asp?ID=1207" target="_blank"> schema vaccinare gratuita

_
Adrese de email comune: septembrieoctombriearondyahoopunctcom si septembrieoctombriearondgmailpunctcom
Cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: mamici2008 Pentru bobocei avem cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: bobocei2008
BOBOCEI LA SCUTECE
[size=1]CONT pe www.4shared.com: user: adresa de mail comuna, parola: aceeasi ca la contul de mail.
GRUP septembrieoctombrie
aici puteti sa treceti datele antropometrice ale bebelushilor.
daca aveti cont pe yahoo, intrati cu ID-ul personal, daca nu, cu ID-ul comun, adica septembrieoctombrie, parola fiind aceeasi ca la mailul comun.

nikolici spune:
FIRST?????????
MULTUMIM FETELOR, MULTUMIM MULT DE TOT
KARINA ASEARA NE-A ZAMBIT!!!
Nu va pot expune ce fericiti am fost!!!
Este mai bine, s-a jucat si nu a mai plans/urlat cum a facut-o cinci zile, cred ca de la durerile de burtica, voma sau diareea abundenta.
Am fost sa facem analiza si a iesit negativa, ceea ce ne bucura, ne-a zis ca normal se mai repeta dar nu ne-o mai recomanda avand in vedere ca fetitza si-a revenit.Mai ramanem 2 zile pe antibiotic si biotics plus regim alimentar yac.S-a dus si diareea ...doar un scaun azi molicel dar nu ca inainte.
Nu va pot spune ce linistiti suntem ca o vedem pe fetitza sanatoasa si vesela sper sa nu fie un semnal fals.Mergem azi si la pediatra noastra care a venit finally din concediu.
VA PUPAM PE TOATE...DORIM SANATATE TUTUROR BEBEILOR SI LINISTE SUFLETEASCA
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

babytza spune:
Woaaa Nikoliciule ce ma bucur Pupici multi pentru voi
Babytza si puiiValentina
David
Poze

nikolici spune:
MESAJ DE LA LUMI pe care i l-a transmis Adei si ea mie din cauza ca nu il poate posta ea.
"SALUT!NU AM NET, DAR SUNTEM BINE, ATAT CAT SE POATE.ANUNTI TU FETELE SA NU-SI FACA GRIJI?MERCI"
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

felicic76 spune:
nikolici: sanatate multa Karinutei-pisicutei, sa se faca bine
nausica: pupici pe un funduletz rosu, sa treaca
andreea_and: daca ai putea sa deschizi un subiect separat si sa-l pui aici, pe Dc, cu explicatia povestii ar fi super. Stiu ca te-ai gandit ca fiind we este posibil sa nu fie bona, dar gandeste-te ca sunt situatii exceptionale(inmormantari, nunti, botezuri) cand chemi bona. Eu am avut asa ceva, nunta fratelui meu in alta localitate si D-na Vio a stat cu Vlad de vineri dimineatza pana duminica seara, cand ne-am intors. Eu sper din tot sufletul sa fie bona, matusa etc, nu MAMA.
Nu intotdeauna bona este o fitza, exista situatii in care nu o scoti la capat fara bona, cred ca si daca nu trebuia sa plec la serviciu imi luam un ajutor, depinde cum ar fi fost situatia. Am auzit destule mamici care din pricina oboselii, depresiilor postnatale etc au scapat boii, altoindu-si pruncii. Degeaba au plans pe urma, raul fusese facut si toate regretele din lume nu au schimbat situatia ( mie mi-au spus/recunoscut abia dupa ce copii erau mari). Situatia ideala este sa poti stai cu copilul acasa si sa ai si ajutor.
Si fiindca suntem tot la capitolul asta, asa cu o tenta de barfa atentie mare si la bunici
. Cand merg in parc cu Vlad, pun patura pe iarba si alaturi de noi vin doua bunici cu nepoatele, prietene intre ele si fetele, si nepoatele. Nu vreti sa stiti ce-mi vad ochii si aud urechile: bufneli, imbranceli sa stea fetele cuminti, sa nu alerge ca vor cadea, sa nu se murdareasca
(fetele au 4-5 ani), le trantesc pe patura si ele...barfesc
. Ca le-au inchis copii viatza(ele avand grija de nepoate de cand erau mici, inteleg), ca macar bona ia bani si ele o fac asa, din altruism
, isi barfesc nurorile(ambele sunt mamele tatilor fetitelor) ca sunt "obosite"(o spun la mishto), ca vin tarziu acasa(de la serviciu), ca nu fac curatenie si nu calca decat sambata
. De multe ori strang si plec, ca ma enervez aiurea, nu mai zic ca ma simt cu musca pe caciula, cu toate ca acasa eu gasesc ordine cand ajung, pun aspiratorul si sterg pe jos, in 20 min am terminat, iar de gatit gatesc dimineatza de la 6 la 8,30
. Pun la spalat cand ajung acasa, intind rufele dupa ce adoarme Vlad, iar de calcat imi calaca doamna care face curatenie in bloc: cate o ora -doua / zi, dupa ce teremina programul si intra piticul la masa si somn, si ii dau 30-50 ron pe saptamana, depinde cat afost de calcat.

Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EvaF Eu as zice sa incerci sa o tii mai mult cu fundultzul gol, aerul face f bine, si sa o dai cu galbenele. Desi aparent nu usuca crema aceasta, ea hidrateaza si cicatrizeaza, reface tesutul afectat Insa e asa usor sa dai sfaturi, daca eram in locul tau faceam fix la fel, incercam ceva 2 zile si daca nu vedeam rezultate treceam la altceva. E firesc. Dar...mai natural, cat mai natural posibil. Opinia mea. Si noi, sa stii, folosim servetele, nu il spal de fiecre data la fundulet, seara dupa baie aplic la fundulet Sudocrem sau Bepanthen, depinde. Preventiv asa. Ma mult sudocrem. Si atat. |
Da, sa stii ca si instinctul meu imi spunea s-o dau cu galbenele. Pina cind am vazut ca se adincesc ulceratiile acelea si nu dau niciun semn ca ar da inapoi. Acum, ca stiu ca asa se vindeca ele, greu, probabil ca as persevera cu crema de galbenele.
Nu, e ok sa primesti sfaturi. Pentru ca, in momentele acelea, chiar esti derutata. Am citit, de-a lungul timpului, de atitea ori aici pe forum despre popouri iritate. Aiurea! Imi intra pe o ureche si-mi iesea pe alta. Cind frige, atunci cind esti disperata sa gasesti solutia cea mai buna, e foarte bine sa-ti atraga cineva atentia ca unele chestii sint mai naturale decit altele, sau sa-ti spuna ca au functionat, etc.
Iar despre datul cu Bepanthen sau Sudocrem preventiv - uite, aici chiar ca nu stiu ce concluzie sa trag. Eu Sudocrem n-am luat niciodata pina acum. Stiu ca englezii o folosesc cu mare incredere. Eu am avut totdeauna in casa Bepanthen, acolo linga masuta de infasat, si n-o dadeam preventiv, o dadeam doar daca mi se parea mie ca e pielea mai "obosita", sau daca ii gaseam dimineata pampersul f plin.
Nu stiu daca nu se imunizeaza pielea la substantele din cremele astea, totusi, medicinale.
Probabil ca, seara, e bine sa dai cu ceva mai gras, ca sa actioneze ca bariera in caz ca se intimpla surprize pe timpul noptii. Asta cred ca o sa-mi fie una dintre invataturi. Acum, CU CE sa dau, nu stiu. Inclin spre ulei de masline sau crema de galbenele. Dar ma tenteaza si crema cu galbenele de la Weleda.
Oricum, merci mult de feedback.
Sper ca Noah sa tina steagul sus si sa ramina mereu cu poponeata alba.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Nausica spune:
Nicole, ma bucur mult pentru tine si Kiki.
Si Ania e mult mai bine, acum doarme in fundul gol. Slava Domnului ca n-a durut-o, as fi cedat nervos daca plingea de durere.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

piolica spune:
Hello, hello,
ne-am intors si noi de la munte, a fost superb, Mont Blanc este impresionant. Elsa s-a simtit excelent, nu a dormit mai deloc ziua, a vrut sa vada tot, sa stie tot. O sa pun niste poze mai tirziu. Nausica, pupicii de la tine au fost trimisi catre creasta inzapezita. Am citit ca Ania e mai bine, ma bucur.
Nikole, imi pare rau ca fetita e bolnavioara, multa sanatate. Sa se faca cit mai repede bine. Pupici si pt o mamica mult incercata.
Ramo, sper sa fi fost bine azi la scirbici. Sa ne povestesti.
Lumi, ma bucur ca sinteti mai bine.
babytza, parca o vad pe Lizuca, asa face si ea cind 'are chef' mare de somn.
andreea_and, e foarte trist ce ai povestit tu acolo.
Nu stiu ce sa zic, sincer, nu stiu ce as fi facut. Cred ca as fi vorbit cu ea, dar nu sa ma iau de ea, ca nu aveam nici un drept, ci pur si simplu as fi intrebat-o daca are nevoie de ajutor sa treaca peste moment. Nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun. Cum spunea si Felicia, cred ca sint mame depresive, iar ele au nevoie de ajutor. Poate ca nu era cazul... atunci as fi denuntat-o! Aici exista un nr gratuit unde suni sa denunti astfel de cazuri - pt. copii maltratati. Oricum, e trist ce ai povestit tu acolo. Insa sint cazuri mult mai triste, cu copiii internati in spital din cauza batailor luate acasa. Mie imi este foarte greu sa inteleg cum parintii pot face asa ceva.
Multumim la toate fetele pt urarea de 10 luni, nu-mi vine sa cred ca Elsa a trecut in luna a 11-a. Cind o fi trecut timpul?
La multe lunite sarbatoritilor de zi!
Mamica fericita de bebelina Elsa