Bobocei de septembrie-octombrie (28)

BOBOCEII NOSTRI CRESC ASA
Capitolul 1, Capitolul 2, Capitolul 3, Capitolul 4, Capitolul 5,Capitolul 6, Capitolul 7,
Capitolul 8,Capitolul 9, Capitolul 10, Capitolul 11,Capitolul 12, Capitolul 13, Capitolul 14 , Capitolul 15 ,Capitolul 16 ,Capitolul 17,Capitolul 18,Capitolul 19, Capitolul 20 , Capitolul 21,Capitolul 22, Capitolul 23,Capitolul 24, Capitol 25, Capitolul 26,Capitolul 27 www.onetruemedia.com/shared?p=7b312e5808f3e1e4dfa6bb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul craciun al boboceilor
Si pana sa devina bobocei au fost la noi in burtica

Raspunsuri

sept-oct2008 spune:
BOBOCEII!!!!
Avem 47 printese si 47cavaleri
!
BOBOCEI DE IULIE
18 iulie -

BOBOCEI DE AUGUST
13 august -

14 august -

17 august -

17 august -

18 august -

21 august -

21 august -

22 august -

22 august -

22 august -

24 august -

26 august -

27 august -

27 august -

28 august -

28 august -

28 august -

BOBOCEI DE SEPTEMBRIE
1 septembrie -

2 septembrie -

2 septembrie -

4 septembrie -

4 septembrie -

5 septembrie -

5 septembrie -

6 septembrie -

7 septembrie -

8 septembrie -

8 septembrie -

10 septembrie -

10 septembrie -

11 septembrie -

12 septembrie -

12 septembrie -

13 septembrie -

14 septembrie -

14 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

18 septembrie -

19 septembrie -

19 septembrie -

20 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

22 septembrie -

22 septembrie -

23 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

25 septembrie -

25 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

27 septembrie -

30 septembrie -

BOBOCEI DE OCTOMBRIE
2 octombrie -

2 octombrie -

3 octombrie -

6 octombrie -

7 octombrie -

7 octombrie -

8 octombrie -

9 octombrie -

9 octombrie -

10 octombrie -

12 octombrie -

12 octombrie -

13 octombrie -

13 octombrie -

14 octombrie -

14 octombrie -

16 octombrie -

17 octombrie -

19 octombrie -

20 octombrie -

21 octombrie -

22 octombrie -

22 octombrie -

27 octombrie -

28 octombrie -

30 octombrie -

30 octombrie -

BOBOCEI DE NOIEMBRIE
2 noiembrie -

5 noiembrie -

Au fost cu noi si ne sunt prietene

Sarbatoritele lunii
ianuarie
Onutzu 03.01.1981

februarie
Codruta27 02.02.1980

martie
Xor 03.03.1980

aprilie
ClaudiaH 02.04.1978

mai
Gaia.nevia 17.05.1974

iunie
Nushulica 11.06.1979

iulie
Mamidestefan 06.07.1975

august
Iriss_04 04.08.1980

septembrie
tzitziri 01.09.1980

octombrie
Ramonzca79 03.10.1979

noiembrie
maryb 02.11.1978

decembrie
Nikolici 06.12.1978

SITE-URI UTILE:
La bucatarie:, How to Breastfeed,Acte necesare alocatii,indemnizatii,inregistrare copil,Igiena Gurii,Baitza, Igiena Nasului,
www.wholesomebabyfood.com/applebabyfoodrecipes.htm" target="_blank"> diverse retete diversificare, www.desprecopii.com/info.asp?ID=1207" target="_blank"> schema vaccinare gratuita

_
Adresa de mail comuna: septembrieoctombrie@yahoo.com
Cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: mamici2008 Pentru bobocei avem cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: bobocei2008
BOBOCEI LA SCUTECE[/red]
Clip bobocei roxanatache@yahoo.com

fce spune:
cuscra imi pare rau pt andu dar eu zic sa/l mai lasi un pic poate nu e nimik sa nu/l tratezi degeaba. noi suntem bine am fost de rev la nasi dar n/avem nicio poza din cauza ca tori a fost mofturoaso-plangacioasa si n/am avut dispozitia necesara
Mimihoo la noi bubitele nu s/au mai inrosit, dar se vad de aproape si se simt la mana. poti sa pui o poza te rog ca sa fac comparatie cu ale lui tori? eu am deja trixera, oilatum si apa termala dar astept vizita la dermatolog de luni ca sa fiu sigura ca tb sa le folosesc.
dobreclaudia ai grija la supa sa nu pui la fiert ceapa si cartofi pt ca baloneaza, branza de vaci si iaurtul tb sa fie degresate. eu am avut la mine algocalmin pastile dar oricum ti se fac calmante. burtiera ti/o pune de a doua zi, mie in prima zi mi/a pus o chestie din panza de la spital. La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!
Mami de Erica (27.10.2008) ticker
poze

babytza spune:
Multumesc mult pentru link si sper sa rezolv
Dobreclaudia eu am primit de la spital algocalmin pentru dureri si am mai luat doua fiole in urmatoarele zile si acasa.
Am mancat supe si branza de vaci in primele zile si gratar cam dupa o saptamana. Am evitat la inceput painea si pastele, si totusi m-am constipat de am pomenit. Am baut mult ceai ( acela din chimen, anason , fenicul)Si a zis bine Fce sa nu puna la inceput in supa ceapa, cartof si completez cu rosii, ca baloneaza. Aaaa si sa ia la ea pastile de carbune ca o sa o ajute f tare. Sa le ia imediat dupa operatie si o sa evite balonarea. Eu am mai luat si pastile de gat, ca te iriti de la tubul care il ai in timpul operatiei si te cam ia tusea dupa 2 zile de la operatie. E ultimul lucru de care ai nevoie....sa tusesti la doua zile dupa ceza
Burtiera e recomandata chiar de a doua zi. Sustine burtica si asa cum spunea Miruna parca nu mai simti ca iti ies matele pe acolo Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit

iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fce cuscra ![]() ![]() Mami de Erica (27.10.2008) ![]() ![]() ![]() |

''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)

Mimihoo spune:
citat din mesajul lui fce Mimihoo la noi bubitele nu s/au mai inrosit, dar se vad de aproape si se simt la mana. poti sa pui o poza te rog ca sa fac comparatie cu ale lui tori? eu am deja trixera, oilatum si apa termala dar astept vizita la dermatolog de luni ca sa fiu sigura ca tb sa le folosesc. |
asa este pe corp si pe picioare, dar pe maini si umeri sunt bubite rosii - fara cap alb. o sa incerc saa-i fac o poza diseara dupa baita
multzam de raspuns

Mihaela
jurnalulsofiei.wordpress.com
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida

EvaF spune:
¤ø„¸¨°º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨
¨°º¤ø„¸ HaPpY ¸„ø¤º°¨
¸„ø¤º°¨ NeW yEaR``°º¤ø„¸
¸„ø¤º ``°º¤ø„¸ ¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸
Va pupa si va ureaza La Multi Ani cu sanatate cea mai fericita femeie din lume cu puiutzul ei , adica eu si Luca. Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti in Noul An si sa ne tina sanatosi si fericiti, pe noi si pe familiie noastre!
Sunt convisa ca toti boboceii si mamicile lor au sarbatorit un Revelion perfect! La fel si noi am sarbatorit un Revelion superb in 3, Luca a stat treaz pana la ora 01.00am, il luase putin somnul pe la miezul noptii dar l-au trezit repede petardele si artificiile din Pta Constitutiei! A privit cu viu interes pe fereastra, sa vada ce se intampla in strada, dar nu cred ca a inteles mare lucru decat ca oamenii mari fac muuuuuuulta galagie!
Noi suntem sanatosi, voiosi, ne jucam, vorbim non-stop si ne plimbam!
Ieri am fost la ai mei, iar ghiftuiala dupa lume....am luat si la pachet ditai tortul cu cioco si nuca, stafide, ananas, o nebunie. Luca e cam plin de energie...e noutate cioco pt el!
Din pacate e ultima zi de vacanta azi(a lui tati) de luni incepe serviciul:(((. Ce bine a fost doua saptamani cu noi! Deja de-abia astept concedul de la vara, sa plecam in Franta (mai ales la plaja
)in 3!!!!
Azi, eu si baietii mei frumosi mergem la shopping, la mall langa noi de data asta, ca am numai cizme cu toc si nu se mai poaaaaaaaaaate!!!
Va pupa o familie fericita!
Si pt ca nu a nins, va trimit cativa
Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
------------------------------------------------------------------------------

iriss_04 spune:
citat din mesajul lui babytza Multumesc mult pentru link si sper sa rezolv ![]() Dobreclaudia eu am primit de la spital algocalmin pentru dureri si am mai luat doua fiole in urmatoarele zile si acasa. Am mancat supe si branza de vaci in primele zile si gratar cam dupa o saptamana. Am evitat la inceput painea si pastele, si totusi m-am constipat de am pomenit. Am baut mult ceai ( acela din chimen, anason , fenicul)Si a zis bine Fce sa nu puna la inceput in supa ceapa, cartof si completez cu rosii, ca baloneaza. Aaaa si sa ia la ea pastile de carbune ca o sa o ajute f tare. Sa le ia imediat dupa operatie si o sa evite balonarea. Eu am mai luat si pastile de gat, ca te iriti de la tubul care il ai in timpul operatiei si te cam ia tusea dupa 2 zile de la operatie. E ultimul lucru de care ai nevoie....sa tusesti la doua zile dupa ceza ![]() Burtiera e recomandata chiar de a doua zi. Sustine burtica si asa cum spunea Miruna parca nu mai simti ca iti ies matele pe acolo ![]() ![]() ![]() |
doamne ce minunata ar fi fost sa am o pastila de gat,,,chiar nu m-am gandit si nu mi-a zis nimeni

eu la oper am avut ceva probl cu tensiunea(mi-a bagat anestezicul repede si am avut tensiune 20) si am stat mai mult cu tubul ala si am zis ca mor dupa

andu

EvaF spune:
Iriss, fff interesante info despre diversificare, le-am salvat. Noi saptamana care vine facem 4 luni exclusiv pe lapte de san, intentionez sa mergem asa pana la 6 luni, exclusiv lapte matern, eventual chiar pana la 7 luni, daca ia la fel de frumos in greutate si lungime. Am vazut ca si articolul tau zice chiar pana la 6 luni jumatate de lapte matern exclusiv, cu conditia ca bebe sa se dezvolte armonios!
Eu tot adun informatii despre diversificare, ma cam sperie momentul. Nu stiu daca si cat va manca Luca supici sau solide, e asa simplu acum sar repede cu !!!
Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)
Luca se face mare!!!

iriss_04 spune:
citat din mesajul lui EvaF Iriss, fff interesante info despre diversificare, le-am salvat ![]() Eu tot adun informatii despre diversificare, ma cam sperie momentul. Nu stiu daca si cat va manca Luca supici sau solide, e asa simplu acum sar repede cu ![]() ![]() Eva ![]() SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]() Povestea nasterii mele, Luca Noah Luca se face mare!!! ------------------------------------------------------------------------------ “ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb) |
ma bucur ca iti place

ce bine ca inca alaptezi super,,,mie imi vine sa

chiar vr sa-ti scriu ca sunteti niste frumosi

spor la shopping-uit,,il scoti pe luca la mall?eu ma gandeam sa merg pana la ikea si ma gandeam ce sa fac?oare nu e prea aglomerat si virusi la greu

andu

EvaF spune:
citat din mesajul lui iriss_04 ma bucur ca iti place ![]() ce bine ca inca alaptezi super,,,mie imi vine sa ![]() chiar vr sa-ti scriu ca sunteti niste frumosi ![]() spor la shopping-uit,,il scoti pe luca la mall?eu ma gandeam sa merg pana la ikea si ma gandeam ce sa fac?oare nu e prea aglomerat si virusi la greu ![]() ''bimbirica'' mic si frumos andu mami de andrei (15/09/2008) |
Saru'mana mult de compliment! Suntem fericiti, de fapt, asta se vede pe chipurile noastre si toti oamenii fericiti parca sunt mai frumusei decat atunci cand sunt tristi!
pai, da, il scoatem la mall azi. Pana acum, la aproape 4luni, noi nu l-am dus pe Luca nicaieri in spatii aglomerate, nu tu Cora/Carrefour (merge doar sotzul singur), nu tu shopping, doar la parintii mei si o data la prieteni. Acum, e adevarat ca e sezonul de viroze, dar are totusi 4 lunisoare,nu mai e mic mic (stiu ca nu e un argument solid

Noi nu avem cui sa il lasam pe Luca, sper sa fie ok

Eva

Luca se face mare!!!