Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)

BOBOCEII NOSTRI CRESC ASA
Capitolul 1, Capitolul 2, Capitolul 3, Capitolul 4, Capitolul 5,Capitolul 6, Capitolul 7,
Capitolul 8,Capitolul 9, Capitolul 10, Capitolul 11,Capitolul 12, Capitolul 13, Capitolul 14 , Capitolul 15 ,Capitolul 16 ,Capitolul 17,Capitolul 18,Capitolul 19, Capitolul 20
Si pana sa devina bobocei au fost la noi in burtica

Raspunsuri

sept-oct2008 spune:
BOBOCEII!!!!
Avem 47 printese si 45 cavaleri
!
BOBOCEI DE IULIE
18 iulie -

BOBOCEI DE AUGUST
13 august -

14 august -

17 august -

17 august -

18 august -

21 august -

21 august -

22 august -

22 august -

24 august -

26 august -

27 august -

27 august -

28 august -

28 august -

28 august -

BOBOCEI DE SEPTEMBRIE
1 septembrie -

2 septembrie -

2 septembrie -

4 septembrie -

4 septembrie -

5 septembrie -

5 septembrie -

6 septembrie -

7 septembrie -

8 septembrie -

8 septembrie -

10 septembrie -

10 septembrie -

11 septembrie -

12 septembrie -

12 septembrie -

13 septembrie -

14 septembrie -

14 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

18 septembrie -

19 septembrie -

19 septembrie -

20 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

22 septembrie -

22 septembrie -

23 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

25 septembrie -

25 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

27 septembrie -

30 septembrie -

BOBOCEI DE OCTOMBRIE
2 octombrie -

2 octombrie -

3 octombrie -

6 octombrie -

7 octombrie -

7 octombrie -

8 octombrie -

9 octombrie -

9 octombrie -

10 octombrie -

12 octombrie -

12 octombrie -

13 octombrie -

13 octombrie -

14 octombrie -

14 octombrie -

16 octombrie -

17 octombrie -

19 octombrie -

20 octombrie -

21 octombrie -

22 octombrie -

22 octombrie -

27 octombrie -

28 octombrie -

30 octombrie -

30 octombrie -

BOBOCEI DE NOIEMBRIE
2 noiembrie -

5 noiembrie -

Au fost cu noi si ne sunt prietene

Sarbatoritele lunii
ianuarie
Onutzu 03.01.1981

februarie
Codruta27 02.02.1980

martie
Xor 03.03.1980

aprilie
ClaudiaH 02.04.1978

mai
Gaia.nevia 17.05.1974

iunie
Nushulica 11.06.1979

iulie
Mamidestefan 06.07.1975

august
Iriss_04 04.08.1980

septembrie
tzitziri 01.09.1980

octombrie
Ramonzca79 03.10.1979

noiembrie
maryb 02.11.1978

decembrie[/blue][/b]
Nikolici 06.12.1978

SITE-URI UTILE:
[purple]La bucatarie:, How to Breastfeed,Acte necesare alocatii,indemnizatii,inregistrare copil,Igiena Gurii,Baitza, Igiena Nasului,
www.wholesomebabyfood.com/applebabyfoodrecipes.htm" target="_blank"> diverse retete diversificare, www.desprecopii.com/info.asp?ID=1207" target="_blank"> schema vaccinare gratuita

_
[size=1]Adresa de mail comuna: septembrieoctombrie@yahoo.com
Cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: mamici2008 Pentru bobocei avem cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: bobocei2008
BOBOCEI LA SCUTECE
Clip bobocei roxanatache@yahoo.com

babytza spune:
Multumim pentru capitol nou
Sa fie numai cu vesti bune si o atmosfera calda si placuta asa cum trebuie sa fie de sarbatori Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David

kid2003 spune:
Ce face Printesa? Se acomodeaza acolo, la tati? soricelul si mamica.
Si eu ies destul de des cu Maria, singura cu masina (sau daca nu singura si cu fii-mea cea mare). Maria are scaunul asezat pe locul pasagerului, in fata, dar pot decupla airbagul la masina si e ok. Imi e f comod asa ca mai pun suzeta in gura daca se trezeste sau o invelesc/dezvelesc...daca e cazul. Oricum e bine sa va faceti curaj sa iesiti, e f bine la psihic sa poti sa iesi in oras, nu numai in parc cu caruciorul. Scoica se pune tot timpul cu spatele la directia de mers. Numai scaunul de la 9 kg incolo se pune cu fata spre directia de mers...asta unii zic ca e de la 1 an, eu am pus-o pe fii-mea la 9 luni pentru ca nu mai incapea nicicum in scoica (nu avea loc pt picioare).

bitza2008 spune:
Sabinel probabil n-ai citit mesajul meu...noua ne-a zis ca primeste alocatie pana la 2 ani si o luna....al meu e nascut pe 1 sept si prima alocatie ce am primit a fost cea aferenta lunii octombrie.
Andy.p multumim
Dya felicitari pt dintisor
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Nerantula spune:
apropos de comenzi online, ati cumparat vreodata parfumuri de pe net?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...

lala77 spune:
Scaunul de masina il punem tot cu spatele la directia de mers. Eu folosesc o oglinda cand sunt la volan ca s-o vad pe pitica; e o jucarie pt bb cu oglinda mare (e de pus in patut la bb) dintr-un plastic asa nu e din sticla asa ca daqca avem un accident nu face cioburi.O leg de tetiera si reglez oglinda din habitaclu in asa fel incat s-o vad pe ea; iar pt trafic folosesc oglinzile laterale.
CD7, n-ai putea sa gasesti alt dr care sa n-aiba legatura cu ceilalti? Cred ca-i important sa vezi despre ce-i vorba.
BabyBoy, daca ai stii cat te inteleg! Asa e si la noi. Anna se trezeste la 6 si mai doarme abia dupa amiaza 16-18. La 18 ii fac baie si se culca pe la 21; se trezeste noaptea din trei in trei ore sa suga. Nu face figuri noaptea; doar suge si se culca. Dar ziua nu doarme; doar motaie asa cat o tin in brate, daca o las jos parca o pun pe ghimpi. Dupa amiaza cred ca doarme pt ca o scot afara ca altfel...Ca si tine, nici eu nu pot sa fac nimic. Norocul meu e ca o mai ia bona afara pe Anna cand o scoate pe Alice si asa mai fac si eu mancare, curatenie, etc ca de odihna nici nu poate fi vorba. Iti urez sa ai rabdare multa si sa-ti bagi in cap ca toate astea se vor termina intr-o zi. Pe la 4,5, 6 luni o sa stea in fund si se va lua cu joaca si atunci poti sa mai respiri si tu. Sa stii ca se poate si mai rau: Alice n-a dormit niciodata ziua pana la 4 luni si m-a rupt; erau zile cand nu mancam nimic. Pe la 6 luni am pus-o in premergator si am scapat ca-i placea asa mult ca nici nu ma baga in seama.O sa treaca ,ai sa vezi; doar ca ti se pare ca dureaza o vesnicie. Pana la urma, ce-s cateva luni intr-o viata alaturi de puiul tau!?
Puimic, bine ai venit! Sa-ti traiasca micuta! Pt constipatie se da Debridat sau ceai de musetel. Eu le dadeam apa. Daca alaptezi, da-i cu lingurita cam 20-30 ml; daca bea formula ,pune-i 30 ml de apa in plus. La noi mergea mereu; insa rezultatul apare a doua zi.
300, esti o norocoasa daca poti sa mananci atatea si nu stati noaptea sa va plimbsati prin casa. Eu am mancat ieri o ciocolata si putin pate si aseara m-a urlat de-am zis ca nu mai mananc ciocolata in viata mea.Si de fel stau bine cu digestia; nimic din ce mananc nu-mi face rau.
Nerantula, eu zic sa nu-ti faci griji; ei nu cresc la fel mereu. Graficele sunt orientative; copilul din grafic nu exista, e doar statistica. Culcer spune ca e important sa puna oricat ; sa nu scada. Nu se iau masuri speciale decat daca bb scade in greutate sau ia putin si nu pare satisfacut dupa masa, nu doarme, etc. Daca el pare multumit, doarme bine eu zic sa-l lasi in pace. O sa-si revina. Poate are o perioada in care creste in lungime. Anna a pus in primele doua saptamani cate 30 grame si dr de familie mi-a spus sa nu-i mai dau san. Culcer mi-a spus ca daca n-a scazut, sa alaptez in continuare si a avut dreptate. Acum pune cam 300 gr /saptamana si n-a servit biberon in viata ei.

sabinel spune:
Nerantula asta e pentru Gruia, cine stie... poate, poate.
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

sabinel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Sabinel probabil n-ai citit mesajul meu...noua ne-a zis ca primeste alocatie pana la 2 ani si o luna....al meu e nascut pe 1 sept si prima alocatie ce am primit a fost cea aferenta lunii octombrie. Andy.p multumim ![]() Dya felicitari pt dintisor FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) poze |
apai io m-arunc cu capu-nainte la postat. merci de raspuns, l-am vazut dupa ce-am postat, c-asa-s io... mai intai postez si-abia pe urma citesc

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

bitza2008 spune:
Nerantula good question! Chiar asa a comandat cineva parfumuri? De unde? Ca eu ma cam tem sa nu fie contrafacute!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

babytza spune:
Valentina e bine si ii place foarte mult la tati . Mai ales ca papa toata ziua spaghete si pizza Si sunt viata ei...
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David