Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (16)

BOBOCEII NOSTRI CRESC ASA
Capitolul 1, Capitolul 2, Capitolul 3, Capitolul 4, Capitolul 5,Capitolul 6, Capitolul 7,
Capitolul 8,Capitolul 9, Capitolul 10, Capitolul 11,Capitolul 12, Capitolul 13 Capitolul 14
Capitolul 15
Si pana sa devina bobocei au fost la noi in burtica

Raspunsuri

sept-oct2008 spune:
BOBOCEII!!!!
Avem 47 printese si 44 cavaleri
!
BOBOCEI DE IULIE
18 iulie -

BOBOCEI DE AUGUST
13 august -

14 august -

17 august -

17 august -

18 august -

21 august -

21 august -

22 august -

22 august -

24 august -

26 august -

27 august -

27 august -

28 august -

28 august -

28 august -

BOBOCEI DE SEPTEMBRIE
1 septembrie -

2 septembrie -

2 septembrie -

4 septembrie -

4 septembrie -

5 septembrie -

5 septembrie -

6 septembrie -

7 septembrie -

8 septembrie -

8 septembrie -

10 septembrie -

10 septembrie -

11 septembrie -

12 septembrie -

12 septembrie -

13 septembrie -

14 septembrie -

14 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

18 septembrie -

19 septembrie -

19 septembrie -

20 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

22 septembrie -

22 septembrie -

23 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

25 septembrie -

25 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

27 septembrie -

30 septembrie -

BOBOCEI DE OCTOMBRIE
2 octombrie -

2 octombrie -

3 octombrie -

6 octombrie -

7 octombrie -

7 octombrie -

8 octombrie -

9 octombrie -

10 octombrie -

12 octombrie -

12 octombrie -

13 octombrie -

13 octombrie -

14 octombrie -

14 octombrie -

16 octombrie -

17 octombrie -

19 octombrie -

20 octombrie -

21 octombrie -

22 octombrie -

27 octombrie -

28 octombrie -

30 octombrie -

30 octombrie -

BOBOCEI DE NOIEMBRIE
2 noiembrie -

5 noiembrie -

Au fost cu noi si ne sunt prietene

Sarbatoritele lunii
ianuarie
Onutzu 03.01.1981

februarie
Codruta27 02.02.1980

martie
Xor 03.03.1980

aprilie
ClaudiaH 02.04.1978

mai
Ankussa 27.05.1976

iunie
Nushulica 11.06.1979

iulie
Mamidestefan 06.07.1975

august
Iriss_04 04.08.1980

septembrie
tzitziri 01.09.1980

octombrie
Ramonzca79 03.10.1979

noiembrie
maryb 02.11.1978

decembrie
Nikolici 06.12.1978

SITE-URI UTILE:
La bucatarie:, How to Breastfeed,Acte necesare alocatii,indemnizatii,inregistrare copil,Igiena Gurii,Baitza, Igiena Nasului,
www.wholesomebabyfood.com/applebabyfoodrecipes.htm" target="_blank"> diverse retete diversificare, www.desprecopii.com/info.asp?ID=1207" target="_blank"> schema vaccinare gratuita

_
[size=1]Adresa de mail comuna: septembrieoctombrie@yahoo.com
Cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: mamici2008 Pentru bobocei avem cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: bobocei2008
BOBOCEI LA SCUTECE

bitza2008 spune:
Sa ne fie de bine cap nou! E prima data cand scriu prima!
Dya oauuuu! Dintisori....ati dat startul la dintisori! Felicitari!
Am fost afara si Lucas a dormit doar o ora s-a trezit inainte sa intram in casa...simte ca vine tati!!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

laureta spune:
Eu ma simt asa libera aziiiii, Inisu e la gradi si e asa de usor cu un bebel in casa
E vreme super asa ca imi pun in carca marsupiul din dotare tot cu bebelusa in el si ma duc so iau pe la 4 pe Inisa care era asa de incanta ca merge la gradi, azi primesc ce a adus Mosu
Bebelina mea se anunta alta sfilidita la mancare. Dar nu zic nimiiic numai sa fie sanatoasa.
Mi au placut mult pozele de la intalneala
iepurila noua pt nasuc ne a dat Ophtamesone cate o picatura 3 zile, dar e vorba de multi mucisori si virus transmis de surioara draga.
Lucutta puiu papa bine nu te ingrijora
dya felicitari pt dintisor
Freshanana ce imi face ginerica?
Claudia sa mai treci pe la noi
Nicolici miine vrem tort si beutura
Anca frumoasa foc Craciunitza
musette pupam micul zambaret si dulcel foc
Am pierdut sirul ce mai vroiam sa zic, mai vin
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole

anca81 spune:
3 poze funny:
Stau picior peste picior, intelegi?
Poate-ti dau una!
M-ai suparat, de ce-ai spus ca fustele mini nu sunt pentru grasuti?
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

LUCUTTA spune:
Cat trebuie sa stea bb la inceput afara?e suficient o juma de ora?
Oare pot sa-l duc cu noi la supermarket?Are ceva?

kid2003 spune:
Dya uau, deja primul dintisor!!! Felicitari!!! In legatura cu vaccinul de pe manuta...noi stim fix pe dos de la doi doctori...adica daca nu face floricica pe manutza s-ar putea sa nu fi reactivat la ser si pentru acest lucru, pana la 2 ani trebuie facut testul IDR (se introduce sub piele cu ac subtire putin ser si daca se face floricica inseamna ca are anticorpii prezenti, daca nu face, i se readministreaza vaccinul). Stiu asta deoarece prima mea fetita nu a avut semn de la vaccinul pe manutza si am fost nevoiti sa testam IDR-ul si sa readministram vaccinul. Se face doar pana in 2 ani, nu mai tarziu. Bine, acum asta cu TBC-ul e discutabil, In vest nu se administreaza deloc bebeilor la nastere, ei considera virusul eradicat si e doar in schema optionala...Mai intreaba totusi un medic, mi se pare dubios ce ti-a spus. Si pe DC pe forum s-a discutat despre IDR si repetarea vaccinului.
iar cu cerealele ca diversificare, de obicei se incepe cu ele la bebeii slabuti, la cei "bine facuti" se incepe cu legume nu cu cereale ca sa nu ii pufoseasca si mai mult...Cate bordeie, atatea obiceie, asta e. Oricum link-ul pe care l-a dat Khristin mai demult era exact despre cerealele inainte de 6 luni, ca nu ar fi recomandate. Eu am inceput cu cereale de orez la fii-mea mai mare pentru ca era slabutza rau, am inceput la 5 luni, acum dupa ce am citit link-ul ala ma mai gandesc daca incep la 5 sau la 6...Si tot probabil cu cereale ca noi suntem mai micute, avem 5.150 la 3 luni. Iarta-ma ca m-am bagat, dar am avut experienta cu vaccinul recent si am vrut sa ti-o zic
sper sa nu te superi pe mine

anca81 spune:
Dyanira, sa stii ca si eu la fel stiu, nu se vede deloc trebuie refacut. La noi a fost o buboaie cat toate zilele, s-a copt, chiar m-am speriat. Atunci m-am documentat si intr-adevar asa trebuie sa fie. Acum e doar o pata rosie, insa vizibila bine. Felicitari pentru dintisor!
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

EvaF spune:
Salutare!!!
Beyyy, ce soare e afara, si ce cald,am iesit in pullover lejer si m-am copt! Si suntem in decembrie! (emoticon cu ochii cascati!)
Carla, da' frumoasa esti mama! Si ce te-a intzolit cuscra!!!
Laureta, ce bine ca mai intri, imi lipseai!
Si inca ceva, vreau sa parafrazez si eu un proverb(exprimare lesinata...): cine nu are Kid, sa isi cumpere! Chapeau, Kid! esti un bun pedagog!
Noutati nu avem, suntem bine, sanatosi, voiosi, ma sparge fi-miu cumvorbeste si zambeste, nu ma satur de minunea mea!
La 20.30 vin de la b e b e l u s u l t a u cu scaunelul de baie, asa au zis la telefon. Nu e cam tarziu? O fi Mos Nicolae care m-a sunat?
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
-----------------------------------------------------------------------------------

andy.p spune:
Dya felicitari ptr primul dintisor
Anca Carla e o adevarata domnisoara
Laureta printzesele si mamica.Cum a fost la plimbari??
Bitzavineeee tatiii...simte cupilu
Legat de vaccin ,m-ati cam speriat,nici la noi nu s-a copt nimic,dar doctorita mea de fiecare data cand a fost la noi n-a zis nimic.tre sa o intreb.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

alexa si mami spune:
noi suntem supi tare, m-am uitat pe graficul cu puseurile, ne incadram la fix, dreptunghi si norisor negru
am dormit 4 ore azi noapte, bine ca am mai recuperat pe timpul zilei, acum sunt mai bine.
bitza, irina, babitza, nerantula mi-am luat o piatra de pe suflet cu aranjatul botezului
babytza, cum mey sa nu existe?! la mine inca mai vine in fiecare an ca sunt cuminte si cred imi pare rau pt tina ca s-a distrus un asa mit
feli, sabinel, cipri nu a dormit neam dupa baie, niciodata pe sor'sa o mai pacaleam cite o ora, dar asta... nik.
alooo, giuliana, nerantula, laura, anca vreau si eu asa somn. nu e drept io m-am trezit din ora in ora azi noapte july, bine ai revenit!!!pupam pretioasa frumoasa. iti amintesti intrebarea mea de la odisee? atunci inca nu nascusem
dya, deja apar iepurasii!!! felicitari!
anca e superba carla
lucutta, noi stam afara si 2 ore, daca vremea ne permite, adica nu bate vintul si nu ploua.
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami