Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (25)

BOBOCEII NOSTRI CRESC ASA
Capitolul 8,Capitolul 9, Capitolul 10, Capitolul 11,Capitolul 12, Capitolul 13, Capitolul 14 , Capitolul 15 ,Capitolul 16 ,Capitolul 17,Capitolul 18,Capitolul 19, Capitolul 20 , Capitolul 21,Capitolul 22
Capitolul 23,Capitolul 24
Si pana sa devina bobocei au fost la noi in burtica

Raspunsuri

sept-oct2008 spune:
BOBOCEII!!!!
Avem 47 printese si 47cavaleri
!
BOBOCEI DE IULIE
18 iulie -

BOBOCEI DE AUGUST
13 august -

14 august -

17 august -

17 august -

18 august -

21 august -

21 august -

22 august -

22 august -

22 august -

24 august -

26 august -

27 august -

27 august -

28 august -

28 august -

28 august -

BOBOCEI DE SEPTEMBRIE
1 septembrie -

2 septembrie -

2 septembrie -

4 septembrie -

4 septembrie -

5 septembrie -

5 septembrie -

6 septembrie -

7 septembrie -

8 septembrie -

8 septembrie -

10 septembrie -

10 septembrie -

11 septembrie -

12 septembrie -

12 septembrie -

13 septembrie -

14 septembrie -

14 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

18 septembrie -

19 septembrie -

19 septembrie -

20 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

22 septembrie -

22 septembrie -

23 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

25 septembrie -

25 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

27 septembrie -

30 septembrie -

BOBOCEI DE OCTOMBRIE
2 octombrie -

2 octombrie -

3 octombrie -

6 octombrie -

7 octombrie -

7 octombrie -

8 octombrie -

9 octombrie -

9 octombrie -

10 octombrie -

12 octombrie -

12 octombrie -

13 octombrie -

13 octombrie -

14 octombrie -

14 octombrie -

16 octombrie -

17 octombrie -

19 octombrie -

20 octombrie -

21 octombrie -

22 octombrie -

22 octombrie -

27 octombrie -

28 octombrie -

30 octombrie -

30 octombrie -

BOBOCEI DE NOIEMBRIE
2 noiembrie -

5 noiembrie -

Au fost cu noi si ne sunt prietene

Sarbatoritele lunii
ianuarie
Onutzu 03.01.1981

februarie
Codruta27 02.02.1980

martie
Xor 03.03.1980

aprilie
ClaudiaH 02.04.1978

mai
Gaia.nevia 17.05.1974

iunie
Nushulica 11.06.1979

iulie
Mamidestefan 06.07.1975

august
Iriss_04 04.08.1980

septembrie
tzitziri 01.09.1980

octombrie
Ramonzca79 03.10.1979

noiembrie
maryb 02.11.1978

decembrie
Nikolici 06.12.1978

SITE-URI UTILE:
La bucatarie:, How to Breastfeed,Acte necesare alocatii,indemnizatii,inregistrare copil,Igiena Gurii,Baitza, Igiena Nasului,
www.wholesomebabyfood.com/applebabyfoodrecipes.htm" target="_blank"> diverse retete diversificare, www.desprecopii.com/info.asp?ID=1207" target="_blank"> schema vaccinare gratuita

_
Adresa de mail comuna: septembrieoctombrie@yahoo.com
Cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: mamici2008 Pentru bobocei avem cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: bobocei2008
BOBOCEI LA SCUTECE[/red]
Clip bobocei roxanatache@yahoo.com

fce spune:
neatza!
in primul rand tuturor sarbatoritilor ca ieri n/am avut timp sa intru din motive de
preety multumesc pt lamuriri, azi ma duc sa le caut
pt sorina
iriss pe andu ca sa treaca mai repede de puseu
Vlad Constantin de Codruta27
Mami de Erica (27.10.2008) ticker
poze

fce spune:
rugaminte se poate sa ne dea si noua cineva parola de la contul comun de mail si cea de la albumul de bobocei?
Mami de Erica (27.10.2008) ticker
poze

anca81 spune:
Buna dimineata . La noi ninge, de fapt a nins toata noapte si s-a pus ceva zapada, e frumos. Sper sa ramana si de Craciun, sa nu ploua.
Vlad Constantin de Codruta
Hmmm, vorbeati de cadouri, noi ne prezentam asa: anul acesta mosul ii aduce sotului un parfum mult dorit, niste CD-uri cu Duffy si Coldplay si multa ciocolata neagra
Pentru piti - hainute si iar hainute, zornaitori colorate si niste jucarii de la Playgro.
Iar pentru mine - se pare ca al meu sot s-a intalnit deja cu mosul si a preluat cadoul pentru mine (deh, doar mosul e batran, sa nu faca atata drum) - un epilator de la Brown, noul model pe care mi-l doream. Sta ascuns in sertarul lui cu ciorapi si bineinteles ca din "greseala" am dat peste el
Ho, ho, ho - Merry Christmas!
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

andreutac spune:
Neata si de la mine, dupa o indelungata absenta, insa pitica imi ocupa tot timpul, plus ca abia fac fata cu treburile administrative. Acum am prins un moment liber...doarme, dupa 4 incercari nereusite. Sa vedem cat acum...
Despre noi ce sa va mai spunem...am trecut pe lapte praf caci mie mi s-a terminat productia de lapte care din start n-a fost promitatoare, insa asa cum ziceati si voi, puseul de 3 luni nu ne-a adus mai multa foame, ba din contra, constat un apetit destul de scazut. Pana acum, luna asta am luat 550 g si ne laudam cu 5000kg, 57 cm, zambete largi cu gingii la vedere, gandurit cat cuprinde si o atractie fata de propria imagine din oglinda. Am reusit sa ne stabilim cat de cat un program, in sensul ca dormim noaptea intre 6-9 ore fara sa cerem papa, insa adormim foooooarte greu si numai in brate.Ziua dormim din cand in cand...asta depinde de noroc, dispozitie, etc.
As avea si eu o intrebare pt. mamicile cu experienta...cam cand si cum se pot dezvata micutii de adormitul in brate? Mie deja mi se pare un vis gandul ca ar putea adormi singurica, avand in vedere faptul ca in prezent adoarme din a 'nspea incercare.
Babytza, am vazut ca ai venit cu ideea de a aduna pozele tuturor boboceilor pt. un colaj. Iau imediat adresa de mail si trimit si eu o poza cu Eva mea cu ochi albastri. Vlad Constantin si pupici pt. toti boboceii si mamicile lor.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

anca81 spune:
Andreuta, noi am reusit sa o dezvatam pe Carla de dormitul in brate cu suzeta. Primele 3 luni doar in brate dormea, cu capul pe umar. Daca nu vrea sa stea jos, tine-o in brate si da-i suzeta iar apoi pune-o incet in patut
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

andreutac spune:
[quote]citat din mesajul lui anca81
Andreuta, noi am reusit sa o dezvatam pe Carla de dormitul in brate cu suzeta. Primele 3 luni doar in brate dormea, cu capul pe umar. Daca nu vrea sa stea jos, tine-o in brate si da-i suzeta iar apoi pune-o incet in patut
Uffff...suzeta asta...la noi e in functie de dispozitie, uneori o vrea, alteori o scuipa.Parca mai bun e pumnul pe care il suge cu atata placere si zgomot. Perseveram insa, ce sa facem?
mamica de Carla frumusica foc

baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreutac [quote]citat din mesajul lui anca81 Andreuta, noi am reusit sa o dezvatam pe Carla de dormitul in brate cu suzeta. Primele 3 luni doar in brate dormea, cu capul pe umar. Daca nu vrea sa stea jos, tine-o in brate si da-i suzeta iar apoi pune-o incet in patut ![]() Uffff...suzeta asta...la noi e in functie de dispozitie, uneori o vrea, alteori o scuipa.Parca mai bun e pumnul pe care il suge cu atata placere si zgomot ![]() ![]() Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria |
si noi avem aceeasi problema...doar in brate..suzeta n-o ia...ne chinuim..ce model de suzi folositi?????..eu am incercat ortodontica si simpla din latex ca e mai moale..nu vrea

mamica fericita de

in asteptarea lui Raducu
Radu
povestea pisoiului Raducu

felicic76 spune:
mami de alexa: ce face cipri? tot colicos? si Alexa? copiii si parintii. (nu trec pe la voi ca-i la Sinaia, la Curtea de Arges avem doar un teren si pe praful asta, ce sa mai construiesti
)
mary.b de ce stresezi cu oul? daca ai tinut un regim spartan pana acum si asa l-ai obisnuit pe Mario, mai stai pe pozitii macar pana la 3 luni,cel mai important este ca alaptezi
luminita2008: bine ai venit! Citisem povestea la Nasterea unei stele. Sa-ti traiasca flacaii frumosi
babytza: io zic sa nu-l scoli, ziceai ca David tzipa ca din gura de sarpe daca nu te prezinti cu biberonul in timp util,iti dai seama ce-ar face daca este flamand
iriss:sunt curioasa daca bebele dlui ministru a fost crescut cu 600 ron pe luna, bani din care,eventual, trebuia sa traiasca si nevasta
lucutta: depinde de bebe, al meu are 4 mese clare a 180 ml si doua care sar de 100ml, dar nu trec de 150 ml
Mamica de VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

andreutac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui baby_boy
si noi avem aceeasi problema...doar in brate..suzeta n-o ia...ne chinuim..ce model de suzi folositi?????..eu am incercat ortodontica si simpla din latex ca e mai moale..nu vrea ![]() mamica fericita de ![]() ![]() ![]() ![]() in asteptarea lui Raducu Radu povestea pisoiului Raducu |
Babyboy, eu am 2 modele diferite de la Nuk, una cu tetina moale, alta un picut mai tare, insa am constatat ca nu tine de asta ci mai degraba de dispozitie in cazul nostru. Eu n-am apucat sa citesc sustinut din urma, asa ca nu stiu daca si tu te confrunti cu acelasi probleme. Eva mea are nevoie de toata atentia din lume, nici in timpul zilei nu sta singurica, mereu trebuie bagata in seama, s-o gadili, s-o dragalesti, sa te joci cu ea, sa vorbesti...stii tu. Ma gandeam la un moment dat daca ar fi o idee buna salteluta de joaca Tiny love, insa tare ma tem sa nu fie o investitie paguboasa in cazul nostru...mai si costa o gramada de bani. nici nu stiu ce sa fac s-o determin sa stea si singurica, sa se joace ca sa ma pot ocupa si eu de alte treburi.