Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (40)

BOBOCEII NOSTRI CRESC ASA
Capitolul 1, Capitolul 2, Capitolul 3, Capitolul 4, Capitolul 5,Capitolul 6, Capitolul 7,
Capitolul 8,Capitolul 9, Capitolul 10, Capitolul 11,Capitolul 12, Capitolul 13, Capitolul 14 , Capitolul 15 ,Capitolul 16 ,Capitolul 17,Capitolul 18,Capitolul 19, Capitolul 20 , Capitolul 21,Capitolul 22, Capitolul 23,Capitolul 24, Capitol 25, Capitolul 26,Capitolul 27, Capitolul 28, Capitolul 29 , Capitolul 30 , Capitolul 31 , Capitolul 32 ,Capitolul 33,
Capitolul 34,Capitolul 35,Capitolul 36, Capitolul 37 ,Capitolul 38,
capitolul 39 www.onetruemedia.com/shared?p=7b312e5808f3e1e4dfa6bb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul craciun al boboceilor
Si pana sa devina bobocei au fost la noi in burtica

Raspunsuri

sept-oct2008 spune:
BOBOCEII!!!!
Avem 49 printese si 52cavaleri
!
BOBOCEI DE IULIE
18 iulie -

BOBOCEI DE AUGUST
13 august -

14 august -

17 august -

17 august -

18 august -

21 august -

21 august -

22 august -

22 august -

22 august -

24 august -

26 august -

27 august -

27 august -

28 august -

28 august -

28 august -

BOBOCEI DE SEPTEMBRIE
1 septembrie -

2 septembrie -

2 septembrie -

4 septembrie -

4 septembrie -

5 septembrie -

5 septembrie -

6 septembrie -

7 septembrie -

8 septembrie -

8 septembrie -

10 septembrie -

10 septembrie -

11 septembrie -

12 septembrie -

12 septembrie -

13 septembrie -

14 septembrie -

14 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

18 septembrie -

19 septembrie -

19 septembrie -

20 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

22 septembrie -

22 septembrie -

23 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

25 septembrie -

25 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

27 septembrie -

30 septembrie -

BOBOCEI DE OCTOMBRIE
2 octombrie -

2 octombrie -

3 octombrie -

4 octombrie -

6 octombrie -

6 octombrie -

7 octombrie -

7 octombrie -

8 octombrie -

9 octombrie -

9 octombrie -

10 octombrie -

10 octombrie -

12 octombrie -

12 octombrie -

13 octombrie -

13 octombrie -

14 octombrie -

14 octombrie -

16 octombrie -

17 octombrie -

19 octombrie -

20 octombrie -

21 octombrie -

22 octombrie -

22 octombrie -

27 octombrie -

28 octombrie -

28 octombrie -

30 octombrie -

30 octombrie -

BOBOCEI DE NOIEMBRIE
2 noiembrie -

5 noiembrie -

Au fost cu noi si ne sunt prietene

Sarbatoritele lunii
ianuarie
Onutzu 03.01.1981

februarie
Codruta27 02.02.1980

martie
Xor 03.03.1980

aprilie
ClaudiaH 02.04.1978

mai
Gaia.nevia 17.05.1974

iunie
Nushulica 11.06.1979

iulie
Mamidestefan 06.07.1975

august
Iriss_04 04.08.1980

septembrie
tzitziri 01.09.1980

octombrie
Ramonzca79 03.10.1979

noiembrie
maryb 02.11.1978

decembrie
Nikolici 06.12.1978

SITE-URI UTILE:
La bucatarie:, How to Breastfeed,Acte necesare alocatii,indemnizatii,inregistrare copil,Igiena Gurii,Baitza, Igiena Nasului,
www.wholesomebabyfood.com/applebabyfoodrecipes.htm" target="_blank"> diverse retete diversificare, www.desprecopii.com/info.asp?ID=1207" target="_blank"> schema vaccinare gratuita

_
[size=1]Adresa de mail comuna: septembrieoctombrie@yahoo.com
Cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: mamici2008 Pentru bobocei avem cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: bobocei2008
BOBOCEI LA SCUTECE
GRUP septembrieoctombrie[/red]
aici puteti sa treceti datele antropometrice ale bebelushilor.
daca aveti cont pe yahoo, intrati cu ID-ul personal, daca nu, cu ID-ul comun, adica septembrieoctombrie, parola fiind aceeasi ca la mailul comun.

nikolici spune:
Babymom Deci cura de soare iarna e frectie la picior de lemn sa intelg?
Si mai vroiam sa te intreb ceva...sper sa ai un raspuns medical si pt mine...noi cred.
Eu din cand in cand o mai tzin pe Karinutza mea in fund...este o modalitate de multe ori de calmare si ii place, nu o las mult in ac.pozitie si tot timpul este sustinuta de mani subrat...de obicei cand sedem o mai punem pe un picior.E grav rau???
Mami de Karina iubita mult mult de tot

babymom75 spune:
nikolici nu nu e grav daca o sustii si nu-i lasi greutatea sa i se sprijine pe coloana. Muschii paravertebrali care sustin coloana vertebrala nu sunt inca dezvoltati. Toti bebelusii la varsta asta, adica intre 3 si 7 luni, pana stau bine in fund singurei, au tendinta de a se ridica, pt. ca le place aceasta pozitie noua si pt. ca isi exerseaza muschii abdominali si paravertebrali pt. MAREA SEDERE IN FUND care va urma. Nu e nimic daca ii ajutam un pic. Unii vor sta in sezut mai devreme, altii mai tarziu. De ex. puiul meu mai mare n-a stat bine decat pe la 7 luni 1/2.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

babytza spune:
Nikolici esti totala tare rapida ai fost
Am venit de la dr . Piciul are doar o iritatie si comoara lui NU este in pericol Ne-a dat un unguent sa dam cateva zile si nu decalotam pana trece... Avem aici o
Klemi eu ii dau si pe fata cu crema si functioneaza. Dar nu ii dau dupa fiecare baita, ci doar atunci cand il vad iritat. In rest folosesc apa termala si daca e mai grav dau cu Cicalfate de la Avene.
Lucuttanu ma gandeam la ceva anume, ziceam doar sa te asiguri ca de la dintisori e copilul agitat. Uneori sunt alte motive ,spre exemplu am observat mai nou ca piciul este mai agitat in zilele in care nu iesim afara. Sau e marait ca nu si-a facut somnul, sau ca nu sta in fundulet cum au zis fetele...sunt N motive ....nu ma refeream neaparat la probleme cu sanatatea. sa fiti bine !
Iepurila pup mamicul ingrijorat sa scapati repede de tratament
Paula Laura ce voinicut avem
sa treceti de noapte fara febra !
Andreutac pentru graviduta
Bitza bine ai venit acasa ! Multa sanatate si insanatosire grabnica
Ankusa bafta cu poza !!!! O sa fie amuzant sa iti iasa asa cum e cerinta La noi a fost simplu , aveau un fel de sort alb care il punea parintele si luai bebe in brate tinut mai de jos ca sa nu iasa mana in poza.
La mine pe punga de pampers e desenat un cerculet unde arata pampers-ul si scrie strech , sau flexi. asa sunt cei trimisi de soacra din Suedia. Dar nici acolo nu ii gaseste mereu...
Ca sa nu uit de vigantol , am facut o regula : ii dau numai eu dimineata si atunci iau si eu pastiluta minune( anticonceptionalele) Nu stiu de regula cu 30 zile , dar am grija sa stea sticluta in cutia ei , ferita de lumina.
Biberoanele nu le mai sterilizez la fiecare utilizare cam de o sapt. O masa le spal , o masa le sterilizez. Jucariile de plastic le sterilizez inainte de prima utilizare , apoi doar le spal. Cu suzetele sunt mai obsedata , astea le schimb de 2 ori pe zi si le sterilizez cate jumatate de ora in solutie. De aceea am cumparat 7 suzi sunt tra la la , stiu
Denisama bag acum la poze sa vad flacaul.
Andy galro am vrut sa iti spun ceva, dar...Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit

_giulianna_ spune:
Pffff ce in verva eram eu la capitolul trecut, ma apucasem sa postez nu gluma :))) Sunt varza, nu ma mai fac bine!
Nikolici referitor la suportul de baie...nici una nici alta...suportul e o piticanie (poate sa confirme babymom) cand a venit maica-mea cu el i-am zis din start ca ii e mic, nu incape Edi acolo.
Baia e normala, nici prea mica nici prea mare...e patrata nu e pe lung, iar cada caci la ea cred ca te referi este la fel...normala.
Te-am lamurit este?
7 suziiiiii??? Wowwwwww asta da' performanta!
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

babymom75 spune:
babytza saaptee ( adica 7 ) suzi?!? da' ce faci cu atatea?!
Si eu care credeam ca sunt deraiata cand lui Victor i-am cumparat 12 biberoane.

babytza spune:
Giuliana bine ai venit !!!!!!!!!!!!!!! Avem 7 , dar si pentru ca sunt model diferit, culori diferite
Nebuneala de mamica
sa ne asortam mereu
Denisa e superb puiutul
Le: cand zic model diferit ma refer la desenul de pe suzi , adica ursuleti, arici , elefantel ,stelute nu dati cu rosii
Biberoane avem 10
Apropo , mi-au sters din cont la web poza cu piciul pe burtica in cadita...cica indecenta Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit

_giulianna_ spune:
Ce nu ma mai fac eu bine da' tu nici atat!
Vorba lui babymom
Oricum, te iubesc si asa, truli
Eu am 4 biberoane mari si late si 2 suzi.
Cred ca eu sunt aia in neregula
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

babymom75 spune:
giulianna ce tot spui acolo? nu e mic suportul ( al meu e Litaf, al tau nu? ). O sa vezi ca o sa incapa in el pana la 1 an si dupa, dar n-o sa mai vrei tu sa-l tii acolo. Cred ca nikolici glumea pe seama lu' bebe!