Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (77)

BOBOCEII NOSTRI CRESC ASA
Capitolul 1, Capitolul 2, Capitolul 3, Capitolul 4, Capitolul 5,Capitolul 6, Capitolul 7,
Capitolul 8,Capitolul 9, Capitolul 10, Capitolul 11,Capitolul 12, Capitolul 13, Capitolul 14 , Capitolul 15 ,Capitolul 16 ,Capitolul 17,Capitolul 18,Capitolul 19, Capitolul 20 , Capitolul 21,Capitolul 22, Capitolul 23,Capitolul 24, Capitol 25, Capitolul 26,Capitolul 27, Capitolul 28, Capitolul 29 , Capitolul 30 , Capitolul 31 , Capitolul 32 ,Capitolul 33,
Capitolul 34,Capitolul 35,Capitolul 36, Capitolul 37 ,Capitolul 38,
capitolul 39,Capitolul 40,Capitolul 41,Capitolul 42,Capitol 43,Capitol44,Capitolul 45,Capitolul 46,Capitolul 47,Capitolul 48,Capitol 49
Capitolul 50 ,Capitolul 51
Capitolul 52,capitol 53,Capitol 54,Capitol 55,Capitol 56, Capitol 57, Capitol 58 , Capitol 59 ,
Capitol 60, Capitol 61 ,Capitol 62,Capitol 63,Capitol 64,Capitol 65,Capitol 66,Capitol 67,Capitol 68,Capitol 69, Capitol 70 ,Capitol 71, Capitol 72 , Capitol 73 ,Capitol 74, Capitol 75,Capitol 76 www.onetruemedia.com/shared?p=7b312e5808f3e1e4dfa6bb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul Craciun al boboceilor
Si pana sa devina bobocei au fost la noi in burtica

Raspunsuri

sept-oct2008 spune:
BOBOCEII!!!!
Avem 52 printese si 53cavaleri
!
BOBOCEI DE IULIE
18 iulie -

BOBOCEI DE AUGUST
13 august -

14 august -

17 august -

17 august -

18 august -

21 august -

21 august -

22 august -

22 august -

22 august -

24 august -

26 august -

27 august -

27 august -

28 august -

28 august -

28 august -

BOBOCEI DE SEPTEMBRIE
1 septembrie -

2 septembrie -

2 septembrie -

4 septembrie -

4 septembrie -

5 septembrie -

5 septembrie -

6 septembrie -

7 septembrie -

8 septembrie -

8 septembrie -

10 septembrie -

10 septembrie -

11 septembrie -

12 septembrie -

12 septembrie -

13 septembrie -

14 septembrie -

14 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

18 septembrie -

19 septembrie -

19 septembrie -

20 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

22 septembrie -

22 septembrie -

23 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

25 septembrie -

25 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

27 septembrie -

30 septembrie -

BOBOCEI DE OCTOMBRIE
2 octombrie -

2 octombrie -

3 octombrie -

4 octombrie -

6 octombrie -

6 octombrie -

7 octombrie -

7 octombrie -

8 octombrie -

9 octombrie -

9 octombrie -

10 octombrie -

10 octombrie -

12 octombrie -

12 octombrie -

13 octombrie -

13 octombrie -

14 octombrie -

14 octombrie -

16 octombrie -

17 octombrie -

18 octombrie -

19 octombrie -

20 octombrie -

21 octombrie -

22 octombrie -

22 octombrie -

27 octombrie -

28 octombrie -

28 octombrie -

30 octombrie -

30 octombrie -

BOBOCEI DE NOIEMBRIE
2 noiembrie -

5 noiembrie -

Au fost cu noi si ne sunt prietene

Sarbatoritele lunii
ianuarie
Onutzu 03.01.1981

februarie
Codruta27 02.02.1980

martie
Xor 03.03.1980

aprilie
ClaudiaH 02.04.1978

mai
Gaia.nevia 17.05.1974

iunie
Nushulica 11.06.1979

iulie
Mamidestefan 06.07.1975

august
Iriss_04 04.08.1980

septembrie
tzitziri 01.09.1980

octombrie
Ramonzca79 03.10.1979

noiembrie
maryb 02.11.1978

decembrie
Nikolici 06.12.1978

SITE-URI UTILE:
La bucatarie:, How to Breastfeed,Acte necesare alocatii,indemnizatii,inregistrare copil,Igiena Gurii,Baitza, Igiena Nasului,
www.wholesomebabyfood.com/applebabyfoodrecipes.htm" target="_blank"> diverse retete diversificare, www.desprecopii.com/info.asp?ID=1207" target="_blank"> schema vaccinare gratuita

_
Adresa de mail comuna: septembrieoctombrie@yahoo.com
Cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: mamici2008 Pentru bobocei avem cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: bobocei2008
BOBOCEI LA SCUTECE
CONT pe www.4shared.com: user: adresa de mail comuna, parola: aceeasi ca la contul de mail.
GRUP septembrieoctombrie
aici puteti sa treceti datele antropometrice ale bebelushilor.
daca aveti cont pe yahoo, intrati cu ID-ul personal, daca nu, cu ID-ul comun, adica septembrieoctombrie, parola fiind aceeasi ca la mailul comun.

claudinna spune:
seara buna!
eu nu prea mai apuc sa intru, ca a venit primavara si hoinarim:)
am citit ce ati scris si vad ca ataca in forta subiectul diversificare.
ehehe, noi astia mai marii suntem deja in miezul problemei, am trecut de coaja:)
Razvan a revenit la ganduri bune...pe care le arata cand vrea el!
Azi am avut in meniul de ora 14.00 carnita cu piure de legume si a fost un succes! i-a placut, a deschis gurita regulamentar si a papat ceva...nu stiu exact cat, ca eu nu masor..n-am cu ce si nici nervi nu mai am (v-am zis, noi suntem veterani deja)
apoi a baut supita si gata!
de dimineata n-a vrut sa pape merele cu branzica si a baut decat 120 ml suc de mar(pe asta il masor, a-l bea cu bibe)
la 18.00 (ma rog, n-a fost chiar 00, dar asha, orientativ) a papat laptele cu cereale si l-am lasat cu soacra-mea, sa ma odihnesc si eu un pic
cand m-am intors, peste vreo ora jumate, el era lesinat de foame...asha ca am scos de la frigider marul cu branzica de dimineata si l-a halit pe tot!
ieri intre masa de legume si cea de cerale, mancase iaurtul ala cu branzica...deci 4 ore e cam mult...
cina n-a mai luat-o, decat sub forma de ceai, ca a cazut la datorie...doarme dus...astept sa se trezeasca sa-i dau bibele de lapte...daca nu s-o face 2 noaptea...
branza calcica i-am dat si eu de pe la 6 luni -6 luni jumate...pt ca-i place f mult si am observat ca lactatele in general ii plac
v-am auzit vorbind de sfecla...va referiti la cea rosie?
am avut si noi o tentativa, dar s-a nimerit in perioada cu prima greva de lingurita si de atunci n-am mai incercat.
dovlecel i-am dat si eu
dovleac i-am dat de pe la 5 luni jumate, copt, i-a placut
am vazut ca in schema data de poilica, parca, spanacul apare ceva mai tarziu...eu i-m dat deja, fiert cu legumele in supa si apoi facut piure cu ele
v-am mai zis ca eu i-am dat si mamaliga cu branzica si iaurt...i-a placut
eu am ales sa combin piureul de legume fie cu branzica, fie cu galbenus (cand e ziua de galbenus), pentru a fi mai tare. lui Razvan nu-i mai place zemos, tr sa se tina bine, sa fie ca plastelina ca si consistenta...
este un mare pofticios, nu mai poti sa bei si sa mananci nimic de fata cu el, fara sa-i dai si lui ceva...
felicitari celor care au inregistrat progrese cu papica si multa rabdare in continuare!!
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Nerantula spune:
Gruia si-a primit in avans cadoul de ziua lui .
Si ne-am mai pozat:
www.flickr.com/photos/30462666@N03/3346816359/" target="_blank">De ziua ta, mamico!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/3346816053/" target="_blank">O buna tavaleala!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/3347655118/in/photostream/" target="_blank">Un dulce somnic
www.flickr.com/photos/30462666@N03/3346817159/in/photostream/" target="_blank">Micul .. cititor
www.flickr.com/photos/30462666@N03/3347655382/in/photostream/" target="_blank">Uite, are si poze!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/3346817463/in/photostream/" target="_blank">Zambet catre mamidestefan
www.flickr.com/photos/30462666@N03/3347656226/in/photostream/" target="_blank">Bungee jumping
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

claudinna spune:
Nerantula, super cadoul! se pare ca-i place!
si in poze e superb! cel mai mult imi plac cele cu cartea...si lumina e cumva...
Babytza, soricel cuminte ai tu acolo! ce papa el cu spor! sa o tineti tot asha!!
Laureta, am vazut bebelina cum sta in fundulet! bravos!
o intrebare am si eu pt fetele ai caror bebei stau in fundulet: stau cu spatele drept? sau mai au si un pic de cocoasa?
de aseara sta si Razvan, sprijinindu-se in maini, chiar peste un minut, dar mi se pare ca tot mai e spatele usor curbat. eu sunt cam fricoasa la capitolul asta...oricum, se vad progrese de la o zi la alta!
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

CD27 spune:
gabrielaene am fost la 3 dr diferiti la eco si 2 mi-au zis ca nu are, unul dintre ei e dr Stamate. Dr care mi-a spus ca are era de la CMu si mi-a zis ca este de 3 mm, in sarcina era de 8 mm. Nu facem nimic deocamdata, o sa urmarim prin ecografii, in general se poate corecta de la sine. La noi nu e mare si pare sa fie ok, urineaza daca bea lichide, a facut o infectie urinara dar pare sa nu aiba legatura.
Mergi la mai multi dr la eco, dar fara sa le zici ca ti-au spus ceilalti. Ce dimensiuni ti-a dat dr Stamate? Activeaza-ti PM sa mai vorbim
Multa multa sanatate puiului
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

angelynna82 spune:
Claudinna ce se aseamana copiii nostri
...si noi cam suntem plecati pe afara sau cu diverse treburi...ori e nora ta mai indispusa
Dovleac inca nu i-am dat , ma bucur ca a revenit la sentimente mai bun ecu papa Razvan
uit aici dovada: Sfecla rosie si a mai mancat si
Spanac impreuna cu un degetel
in concluzie
a fost delicios
Nerantula felicitari pentru cadoul in avans , Gruia e senzational
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Joy21 spune:
Hello mamici!
Sofia dansatoarea s-a perfectionat si devenit si cantareata.
Din seria "grea e meseria de bebe": stau la umbra
Si are mama o dulceata de fetita
Nerantula, mi-au placut pozele. Astept in curand filmulete cu Gruia dansator
Victoria, binecuvantata de Anna Sofia
Poze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

babytza spune:
Nerantula ce dulce ii zambeste el Lidiei E un scump in jumper
Claudina pupici
Angelyna e clar, aveti dovada ca ati papat sfecla pup ingerasa dulce
Joy m-am spart de ras zici ca e din "Dansul lebedelor"
Are si voce mititica
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit

piolica spune:
babytza, merci pentru raspuns. deci voi sinteti veterani!
claudinna, vad ca si voi sinteti veterani, ce a fost mai greu a trecut! deci razvanel a mincat mamaliguta cu brinza? wow! asta da barbat! hai ca mi-ai facut si mie pofta de mamaliga cu brinza, nu am mai mincat de ani! poate imi face mama cind ma duc acasa.
nerantula, super cadoul! (nu stiam ca poti sa pui un bebelache asa de mic in agatatori din astea)
iar pozele cu Gruia sint foarte reusite. pe linga pozele de pe canapea, cele cu cartea, care sint super reusite, mai ales cum cade lumina pe Gruia, mie-mi place tare si cea cu el tavalindu-se pe jos, imi plac budigaii aia ai lui rosii! sint dementiali. Elsa are o caciulita asa rosie, e adusa de sora-mea din Romania, iar la budigai are si ea o pereche alba, tot din Romania adusi. Iar poza cu florile 'no comment', te induioseaza de-a dreptul!
Mamica fericita de bebelina Elsa

babymom75 spune:
Salutare!
Fetelor sunt atat de trista... V-am spus ca ne pregatim sa ne mutam in casa noua; ei bine, dar nu v-am spus ca ne pregatim... cam de multicel, adica de dinainte de a naste eu. Si de fiecare data cand aproape ca suntem cu un picior in casa, intervine cate ceva neprevazut, care ne impiedica sa ne mutam - ba nu a mers instalatia de incalzire, ba a ploat in camera de zi, ca nu a fost bine facuta hidroizolatia de pe terasa de la etaj, ba s-a umflat parchetul, ca nu mergea caldura, etc... Acum am crezut ca am depasit toate problemele, dar azi, pe cand ma pregateam sa merg din nou pe la casa sa fac curatenie, m-a sunat sotul sa-mi spuna ca s-a spart / a explodat o teava la iesirea din boilerul ( urias ) care trebuia sa asigure apa calda in casa.
Pur si simplu am simtit ca mi se taie picioarele si mi se darama tot cerul in cap. Apa care a iesit nu e multa si a ramas toata - Slava Domnului! - cantonata in garaj, unde e amplasat boilerul, dar fiind fierbinte si peretii casei fiind reci, neincalziti, s-a facut un condens de siroia apa pe scari in jos si pe pereti, de parca ar fi fost inundatie undeva sus, la etaj. Am deschis toate geamurile si usile si s-a mai uscat, dar... parchetul e din nou umflat si nu o sa putem sa ne mutam acum, asa cum ne-am propus.
Va rog sa ma scuzati ca ma descarc aici cu probleme care nu au nicio legatura cu cresterea copiilor, dar e pt. prima oara cand ma simt complet depasita de situatie. E prima oara cand am rabufnit in plans si i-am propus sotului sa vindem neneorocita de casa, ca parca e blestemata si numai probleme ne-a adus. Am ajuns sa nu ma mai bucur de ea. Sunt nerecunoscatoare, poate... dar chisr ma simt daramata...
Iertati-ma, dar simteam ca trebuie sa-mi strig necazul undeva si pe voi chiar va simt ca pe niste bune prietene
Imi sterg lacrimile si ma bag la citit. Sper sa revin mai optimista...
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)