Bobocei de septembrie-octombrie 2008(41)

BOBOCEII NOSTRI CRESC ASA
Capitolul 1, Capitolul 2, Capitolul 3, Capitolul 4, Capitolul 5,Capitolul 6, Capitolul 7,
Capitolul 8,Capitolul 9, Capitolul 10, Capitolul 11,Capitolul 12, Capitolul 13, Capitolul 14 , Capitolul 15 ,Capitolul 16 ,Capitolul 17,Capitolul 18,Capitolul 19, Capitolul 20 , Capitolul 21,Capitolul 22, Capitolul 23,Capitolul 24, Capitol 25, Capitolul 26,Capitolul 27, Capitolul 28, Capitolul 29 , Capitolul 30 , Capitolul 31 , Capitolul 32 ,Capitolul 33,
Capitolul 34,Capitolul 35,Capitolul 36, Capitolul 37 ,Capitolul 38,
capitolul 39Cpitolul 40 www.onetruemedia.com/shared?p=7b312e5808f3e1e4dfa6bb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul craciun al boboceilor
Si pana sa devina bobocei au fost la noi in burtica

Raspunsuri

sept-oct2008 spune:
BOBOCEII!!!!
Avem 49 printese si 52cavaleri
!
BOBOCEI DE IULIE
18 iulie -

BOBOCEI DE AUGUST
13 august -

14 august -

17 august -

17 august -

18 august -

21 august -

21 august -

22 august -

22 august -

22 august -

24 august -

26 august -

27 august -

27 august -

28 august -

28 august -

28 august -

BOBOCEI DE SEPTEMBRIE
1 septembrie -

2 septembrie -

2 septembrie -

4 septembrie -

4 septembrie -

5 septembrie -

5 septembrie -

6 septembrie -

7 septembrie -

8 septembrie -

8 septembrie -

10 septembrie -

10 septembrie -

11 septembrie -

12 septembrie -

12 septembrie -

13 septembrie -

14 septembrie -

14 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

15 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

16 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

17 septembrie -

18 septembrie -

19 septembrie -

19 septembrie -

20 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

21 septembrie -

22 septembrie -

22 septembrie -

23 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

24 septembrie -

25 septembrie -

25 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

26 septembrie -

27 septembrie -

30 septembrie -

BOBOCEI DE OCTOMBRIE
2 octombrie -

2 octombrie -

3 octombrie -

4 octombrie -

6 octombrie -

6 octombrie -

7 octombrie -

7 octombrie -

8 octombrie -

9 octombrie -

9 octombrie -

10 octombrie -

10 octombrie -

12 octombrie -

12 octombrie -

13 octombrie -

13 octombrie -

14 octombrie -

14 octombrie -

16 octombrie -

17 octombrie -

19 octombrie -

20 octombrie -

21 octombrie -

22 octombrie -

22 octombrie -

27 octombrie -

28 octombrie -

28 octombrie -

30 octombrie -

30 octombrie -

BOBOCEI DE NOIEMBRIE
2 noiembrie -

5 noiembrie -

Au fost cu noi si ne sunt prietene

Sarbatoritele lunii
ianuarie
Onutzu 03.01.1981

februarie
Codruta27 02.02.1980

martie
Xor 03.03.1980

aprilie
ClaudiaH 02.04.1978

mai
Gaia.nevia 17.05.1974

iunie
Nushulica 11.06.1979

iulie
Mamidestefan 06.07.1975

august
Iriss_04 04.08.1980

septembrie
tzitziri 01.09.1980

octombrie
Ramonzca79 03.10.1979

noiembrie
maryb 02.11.1978

decembrie
Nikolici 06.12.1978

SITE-URI UTILE:
La bucatarie:, How to Breastfeed,Acte necesare alocatii,indemnizatii,inregistrare copil,Igiena Gurii,Baitza, Igiena Nasului,
www.wholesomebabyfood.com/applebabyfoodrecipes.htm" target="_blank"> diverse retete diversificare, www.desprecopii.com/info.asp?ID=1207" target="_blank"> schema vaccinare gratuita

_
[size=1]Adresa de mail comuna: septembrieoctombrie@yahoo.com
Cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: mamici2008 Pentru bobocei avem cont comun de poze: WEBSHOTS; ID: bobocei2008
BOBOCEI LA SCUTECE
GRUP septembrieoctombrie[/red]
aici puteti sa treceti datele antropometrice ale bebelushilor.
daca aveti cont pe yahoo, intrati cu ID-ul personal, daca nu, cu ID-ul comun, adica septembrieoctombrie, parola fiind aceeasi ca la mailul comun.

anamona spune:
babymom75, nu stiu de ce nu se vad pozele - da-mi un PM cu adresa ta email sa iti trimit direct
angelynna82 - vazut si io o crinuta super frumusica ce sta in fundulet – cel mai mult imi place poza in strampisori in brate la taticul ei
si noi avem botezul tot pe 21 febr . – sper sa fie mai blanda vremea atunci.
andy.p – pupici, as vrea si eu sa vad poze cu puiutii tai, cum fac?
iriss_04 – ochi albastrii sper sa ii ramana, l-ar mosteni pe socru-meu noi amandoi avem ochi caprui.
Pupici pe obrajorii dolofanei ai lui Andrei. Ce scump e si ce privire mirata i-a tras lui Mos craciun #61514;
alexaM – detii un copil cuminte la puseu, a mea mandra in mod obisnuit, suge des in timpul zilei, doarme doar la plimbare 2 ore iar noaptea se trezeste de 3 ori. Am banuit-o de puseu cand s-a scancit mai mult si parca mai des inainte de masa. Ce m-o astepta la puseul de 3 luni oare?!?
Muuh o sa ne rugam si noi pt bebe mic – cu siguranta totul va fi bine
300 - la multi ani sotului

_giulianna_ spune:
Eram sigura ca pana scriu eu se schimba capitolul. Mai postez o data si aici.
Laura ramasesem datoare cu un raspuns.
A fost mai mult decat frumos la munte! M-am relaxat total.
Zapada multe, soare, am stat in trening afara.
Legat de programul lui Edi...e acelasi, baie la 21, culcat la max 22:00, trezit la 5 pentru 170ml lapte, culcat din nou, trezit la 8:00. E ceas, nici nu-mi mai trebuie telefonul langa mine.
In baie il tin cam 20 de minute, se balaceste, da din picioare, incearca sa si le apuce...ce mai distractie maxima :))
Tu cat o tii in baie pe Alexia? Incearca sa o lasi mai mult sa oboseasca. Si dupa baie ce face? Nu adoarme? Sau adoarme si se trezeste?
Azi i-am dat lui Edi mar copt + banana. I-a placut la nebunie.
La 8 a mancat 170ml lapte, la 12 mar cu banana. Acum doarme satisfacut. Sa vedem pe la cat o sa i se faca foame din nou.
As incerca sa-i dau ceva legume la pranz si completare lapte dau nu am decat morcov, telina, pastrarnac si cartof. O fi de ajuns pt o supa crema? Dar daca stau bine sa ma gandesc ce altceva i-as mai putea pune? Hmmm...ma duc s-o pun de-o supa!
Iriss Edi la 4 luni manca 120ml.
Si eu am de calcat o gramadaaaaaaaaa. Din nouuuuuu
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

anamona spune:
bebelina mi-a adormit pe piept si rade in hohote in somn. ce-o visa ea oare? cred ca joaca cu mami

andy.p spune:
iriss Alexia mananca cam 130ml la o masa,este cand mananca si mai mult,sunt mese cand mananca 100...nu asta e important,ci daca e satul,nu plange inseamna ca atat vrea sa pape.Spor la treaba si masina mea merge de zor..apoi trec si eu la calcat
anamona pozele sunt pe contul comun de webshots
giulianna ma bucur ca v-ati simtit bine...adevarul e ca eu o scot cam repede din baita si nu apuca sa se oboseasca,o sa o las mai mult sa adoarma dupa aiaSpor si tie la calcat...ufff urasc sa calc.Sa-mi spui cum i-ai facut supa pana la urma si daca a mancat.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Nocom spune:
Neata
Am intrat un pic pe fuga...
babymom vreau sa te intreb ceva. Pitica mea are ceva in gat, eu m-am uitat nu pare prea rosu, dar are asaaaa, ca niste muci, nu stiu cum sa zic, ceva gros care p impiedica sa inghita, dupa ce tuseste si expectoreaza chestia aia, nu are nimic. Altfel nu are febra, nu prea tuseste, nu are muci in nasuc. Am citit pe net ca ambroxolul ar fi bun in aceste cazuri. Ce ma sfatuiesti sa fac? II poate face rau? Sa il dau cu lapte, sau cu apa, sau simplu, sau DELOC?
Multumesc
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA

300 spune:
oh, va multumesc din suflet pentru urari! Sunteti minunate!
Azi am pus-o pe anda vertical inrsupiu in ideea de-a mai misca ceva prin casa ca vad ca se trezeste f. repede... si mi-am pus si eu un castron de ciorba. Si cand sa inchid casoleta a aluncat si am varsatgramada de ciorba pe jos. Asa ca pus cupilu pe saltea, mers spalat gresie in 2 ape, intre timp cupil scancit, schimbat cupil, pus la loc pe saltea, cupil scancit cat manct eu.... acum e multumita pe acelasi brat stang. Se tine de maieul meu.
Laura Alexiei.
Iriss lasa copilul in pace. PLange?
Anamona dragut cum doarme thea. de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei

babytza spune:
Mai fetelor , tare greu merge forumul azi....de juma de ora ma chinuiam sa trec si capitolul pe prima pagina...si nu se deschidea
Sa fie un capitol plin de vesti bune si cu bebei linistiti Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit

iriss_04 spune:
giuli.laura:m-ati mai linistit atunci, ca si andu are mese cand papa si 120ml(noaptea,dimineata)iar la masa dupa baie papa si 200ml sau chiar mai mult
giuli mie mi-a zis pediatra asa despre supica:ingrediente:morcov,dovlecel,albitura astea pasate +ceapa,fasole verde/galb,ardei gras sau salata,cartof
-catoful se pune dupa 2-3 zile nu chiar la inceput iar ceapa ca sa-i taie din tarie se opareste inaiainte,,,si spor la supica poate sapt viitoare incep si eu cu o supica
ramo:nu plange e un copil tare fericit rade,gangureste e atent la tot ,,,il iubescc taree mult
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)

luminita2008 spune:
Neatza mai pe la pranz si de la noi, harnicutelor!
Noi am facut de dimineata vaccine... 3 bucati.... s-au comportat super bine hunii, plans doar un pic, curajosii mamei.... apoi au fost putin agitati, dar la 12 au papat si de atunci dorm, cred ca s-au gandit ca trebuie mami sa citeasca din urma si sa mai stea pe DC....
ada, te inteleg perfect si sunt alaturi de tine! ma bucur ca s-a mai ameliorat situatia... da' tot nu cred ca are sens botezul in iulie....
300, te pup, ma intrebai cum rezist, dar apoi ai dat tu singura raspunsul, in alt post: spun cuvantul magic 'Asta e!' si merg mai departe... m-am resemnat ca papam din 3 in 3 ore, ca seara dupa baie suntem maraiti si cand papam si pana sa adormim, ca ne trezim uneori si din ora in ora.... Asta e! Daca simt ca nu mai pot, merg in baie 2 minute, dau drumul la ap aca sa nu aud nika.... si dupa 2 minute , tot eu dau fuguta inapoi sa rezolv problema... deja am remuscari dupa 2 minute... N-am ce face, n-am de ales, si nu-mi pasa cat e de greu... mergem inainte, alt drum nu exista. Pana una alta, sunt bebici mici, ce sa faca daca nu plang, sa-l citeasca pe Goethe??? LA MULTI ANI si din partea mea ptr sot.
Feli, super tare faza cu salteaua.
Babytza, merci de raspuns. Inca ma mai gandesc la faza cu lamaia. Stiam si eu ca daca ii pui la san sau le dai putin bibe le trece, apropos de ce a spus si Ramo, dar nu si in cazul hunilor mei....
cu drag o mamica frumoasa, o fetita si mai frumoasa si un soricel duuulce foc!
Luminita de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI