Regasiri (23)
Raspunsuri
Dodo-pui spune:

de la mare;
si revin dupa consultatie-dupa amiaza.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dbunny spune:
Se vede ca dodo e gravida... nu mai bea cafea..
Poftiti la rauri de
cu croasanturi ...
Dodo sa ne vii cu vesti bune, noi iti tinem pumnii
Desire...cand pleaca soacra spre Spania?(soacra cumnatei
)
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
carla2005 spune:
Hop si noi! Am stat mai mult pe la tara, apoi am avut musafiri -cumnata mea din Italia a stat 3 saptamani pe la noi-asa ca nuprea am mai intrat pe net! Acum recuperez!
Aici poze recente http://community.webshots.com/album/565531892qlTsmo
Dodo asteptam sa vi de la medic!
mama din 16 nov 2006
desiree spune:
| Citat: |
Desire...cand pleaca soacra spre Spania?(soacra cumnatei |
maine dimineata are avion..exact la ora nasterii lui alexandru..am niste emotii de parca as naste eu...primul meu nepotel..
acum e ocupata cu octavian care n-o slabeste deloc..a venit "baba lui" la el si e in culmea fericirii...i-a adus cadou un xilofon si deja ne-a amuzat cu niste compozitii artistice de-ale lui ...aseara nici nu a vrut sa doarma pana la 12
te las ca vad ca numa cu tine mai vorbesc pe aci...spor la munca...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
dayanara spune:
carla ai o fata frumoasa si tare mare, pare de cel putin 3 ani!
se vede clar ca e grasuna si mananca bine :) cand o dai la gradinita?
ivan si dayanara
Dbunny spune:
desire daca stau sa ma gandesc cat de linistita si multumita m-am dus eu sa nasc...
faloasa tare c-am rupt apa...si cati nervi aveam acasa cand a nascut cumnatamea in Roma...nervoasa dom'le ca nimeni nu ma suna sa-mi spuna cati cm a dilatat deja, i-au pus deja epidurala?, o doare n-o doare?
...
dayanara...nu-l bagi nitel pe ivan la gradi in septembrie? numa asa de kiki... o ora-doua pe zi...sa vezi daca-i place...
Eu ma intreb daca mai tine minte Dani gradinita...oare o sa-l planga la 1 sept cand il las?
Carla nu pot vedea pozele...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui desiree [quote] te las ca vad ca numa cu tine mai vorbesc pe aci...spor la munca... ![]() |
Restul fetelor someaza, sau umbla pe la Mako...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
carla2005 spune:
Cred ca te uitai cand mai incarcam eu cateva poze ! Uite linkul iara
http://community.webshots.com/album/565531892qlTsmo
Alex merge la gradi pe 1 septembrie...am emotii cat mine de mari! Ea stie despre ce e vorba, am mai dus-o pe acolo, uneori cere ea sa mearga, dar sa vedem! Ultima data cand am fost a stat o ora cu copii pana mi-a prezentat directoarea toata gradinita! Eu sper ca e un semn bun!
mama din 16 nov 2006
dayanara spune:
mi.a trecut prin minte sa.l duc si la gradinita , 1 ora 2 , dar intr.un an tre sa mearga la colegiu si iar , alta obisnuinta , asa ca nu stiu daca.l dau, ma mai gandesc, oricum la munca nu ma duc , dar seguridad social platesc :)
mi s.a pus sa.i cumpar cizme de cauciuc, am vazut tot marca crocs prima data si mi.au placut apoi am vazut altele frumoase la united colors of benetton
o prietena de.a mea si.a dus fata la cresa de la 6 sau 7 luni , acum are 18 luni aproape, si o schimba de la privat la stat, si cu toate ca e obisnuita cu guarderia, i.au spus sa inceapa tot cu cateva ore , nu cu program complet, oricum nu stiu altii dar ea plange si dupa fiecare weekend
ivan si dayanara
danita spune:
informatii de ultima ora de la noi : suntem posesori de un mitzoc pricajit gasit pe strada . e tigrat si era tare trist, a inceput sa miaune dupa ce am trecut eu pe langa o masina , m-am tot uitat in jur dar nu l-am vazut, cand m-am intors isi scosese capul si venea spre mine
... asta da instinct de conservare !! a mancat lapte, mancare de P de la pranz, s-a instalat in cutia LR
si doarme ca un pasha. se scarpina tare mult asa ca dupa amiaza ne vom ocupa si de miscatorii din dotare[ ;) ]. P e tare fericit, noi de cand nu mai avem catelul mergeam in mod regulat sa hranim niste bagaboante de pisici de la bloc... acu deh avem si noi pisika noastra
. ii intindfea papucul sa il linga asa cum face o hotzomana batrana de pisika ![]()
dodo: asteptam vesti buneeeee !
dbuny : ce mai gatesti ? ca imi faci o pofta cand te citesccccccc !!!