Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Rata cu castane Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Rata cu castane 
Numar portii: 0 
Ingrediente: o rata
150g carne tocata de porc
o ceapa
100g slanina
2 linguri de ulei
o felie de paine
un ou
o lingura de faina
doua cuburi concentrat de supa de pasare
o ceasca de vin alb
30 de castane
patrunjel verde
sare, piper

Mod de preparare: Se face umplutura din: carne de porc, miez de paine inmuiat si stors, ceapa calita in ulei, ou, patrunjel tocat, sare si piper. Se umple rata, se coase, se pune intr-o cratita cu ulei impreuna cu slanina taiata cubulete. Cand slanina incepe sa se rumeneasca se adauga sosul: faina, putin ulei stins cu supa de carne si vin alb. Se baga la cuptor. Castanele, fierte si curatate de coaja, se adauga peste rata din cuptor si se lasa 30 min.
 
Mod de servire: Se serveste calda. 
Timp de preparare (minute): ~ 3 ore 
Grad de dificultate (1-10): 2 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Marianar 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=17237&whichpage=2 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 3043 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

 Curcan umplut cu mere
 Curcan cu umplutura de orez
 Curcan umplut
 Rulou din piept de curcan
 Curcan la tava
 Rata cu castane
 Curcan cu sos de ciuperci
 Curcan cu umplutura de migdale
 Curcan umplut cu ciuperci
 Snitel indian de curcan

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput