Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Curcan la tava Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Curcan la tava 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 1 curcan de 4 kg, 50 g unt, 3-4 linguri rom, sare, piper

Mod de preparare: Pentru ca sa aiba carnea frageda, curcanul se tine o zi la rece. A doua zi, se condimenteaza si se lasa sa se patrunda cel putin o ora. Apoi se unge cu unt pe toata suprafata si se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se adauga 2-3 linguri de apa si se introduce la cuptor. In timpul coacerii, se unge cu rom si cu sosul din tava. Dupa ce s-a rumenit frumos si furculita intra usor in carne, este gata. Se scoate, se desprind usor picioarele si aripile iar pieptul se taie felii subtiri.
Sfat suplimentar: Curcanul mai poate fi fript invelit in folie de aluminiu sau acoperit cu un servet inmuiat in ulei sau unt. Pentru a se rumeni frumos, hartia sau servetul se inlatura cu o jumatate de ora inainte de a fi gata.

 
Mod de servire: Se serveste cu diverse garnituri de cartofi si salata de varza rosie.
 
Timp de preparare (minute): ~ 3 ore 
Grad de dificultate (1-10): 2 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Leah 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=15545&whichpage=2 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 5489 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Curcan umplut cu mere
» Curcan cu umplutura de orez
» Curcan umplut
» Rulou din piept de curcan
» Curcan la tava
» Rata cu castane
» Curcan cu sos de ciuperci
» Curcan cu umplutura de migdale
» Curcan umplut cu ciuperci
» Snitel indian de curcan

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput