Aluat: 200 gr. unt, 200 gr. zahar, 6 oua, vanilie, 300 gr. faina, 1/2 pachet de praf de copt, 100 gr. migdale macinate, 100 gr. Nutella, visine din compot (un borcan mare). Crema: 2 pachete de budinca de vanilie, 750 ml lapte, 4 linguri de zahar, 300 gr. unt Glazura: 200 gr. Nutella, 25 gr. grasime de cocos (Palmin), 2 linguri de rom, sau pentru cine nu doreste sa faca glazura, se poate lua cuvertura de ciocolata de lapte.
Mod de preparare:
Untul se freaca bine cu zaharul, zaharul vanilat pana se face ca o spuma, apoi se adauga ouale unul cate unul, migdalele si faina care a fost amestecata in prealabil cu praful de copt. Amestecul se imparte in doua parti egale, prima parte se pune intr-o tava tapetata cu hartie de pergament, iar a doua parte se amesteca cu Nutella. Se toarna si aceasta in tava si se amesteca putin. Deasupra se pun visinele. Aluatul se coace la 180 grade Celsius timp de 40-45 de minute.
Crema: Din cele 750 ml de lapte se iau 4-5 linguri si se amesteca cu praful de budinca si 4 linguri de zahar. Se face o budinca, iar cand e gata se lasa sa se raceasca ceva timp si se amesteca cu 300 gr de unt care a fost in prealabil batut ca o spuma. Crema se pune peste aluatul care a fost putin insiropat, cu sirop de visine. Glazura: 200 gr. Nutella, 25 gr. de grasime de cocos (Palmin), se freaca pe o baie de aburi pana se topeste. Glazura se intinde pe prajitura si apoi se lasa pana a doua zi la rece