10 oua, 550 g zahar, 1 pachet de unt, 5 linguri ulei, 7 linguri faina, 200 ml lapte, 2 linguri cacao, 1 praf de copt stins cu otet 5 galbenusuri, 200 g zahar, 200 ml lapte, 2 linguri faina.
Mod de preparare:
Blat: 5 galbenusuri se freaca cu 200 g zahar la care se adauga 5 linguri ulei, 5 linguri faina, 2 linguri cacao, 150 g zahar pudra, 1 praf de copt stins cu otet. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se coace in tava unsa. Crema: 5 galbenusuri, 200 g zahar, 200 ml lapte, 2 linguri faina se amesteca si se fierb in oala de lapte. Dupa ce s-a racit se amesteca cu 1 pachet de unt. Albusurile se bat pe baie de aburi cu 150 g zahar pudra si se amesteca cu crema. Blatul se lasa la racit apoi se adauga crema. Se da la rece.
Mod de servire:
Se serveste rece, ornata cu frisca, taiata in dreptunghi.