Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Gogosari Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Gogosari 
Numar portii: 0 
Ingrediente: -160 de gogosari proaspeti si carnosi
-100 g otet de vin tare
-o lehatura patrunjel radacina
-o legatura morcovi
-4 teline
-4 bucati pastarnac
-2 bucati hrean
-6 capataini usturoi
-boabe enibahar
-o mana piper boabe
-4 foi de dafin
-1/2 kg mustar boabe
-1 kg de sare
-1/4 kg zahar
-5 g salicilat
Mod de preparare: Se trece zarzavatul prin rozatoare, toate mirodeniile se pun intr-un saculet de panza subtire si se pun toate in otet la fiert. Dupa ce zarzavatul este bine fiert, se srecoara intr-o panza, iar otetul se pune din nou la clocotit cu sare si zahar. In acest timp se sterg gogosarii cu o carpa si se oparesc treptat, 2-3 minute in otetul clocotit. Se scot repede cu o strecutatoare si se intind pe masa sa se raceasca. Se aseaza apoi gogosarii in borcane, punandu-se printre ei bucati de conopida si gogonele verzi. Otetul se strecoara din nou si cand este inca caldut, se adauga salicilatul. Cand s-a racit se toarna peste gogosari in borcan. Se pune teasc deasupra si apoi un strat de undelemn gros cam de 2 degete.
 
Mod de servire:  
Timp de preparare (minute):  
Grad de dificultate (1-10): 0 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: karlla 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13975 
Contributie: Oana_B 
Vizualizari: 1546 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Conopida marinata
» Vinete murate
» Gogosari in otet
» Gogosari umpluti
» Varza rosie in otet
» Ghebe murate
» Castraveciori murati
» Castraveti murati
» Muraturi asortate
» Sfecla rosie in otet
» Ardei piscatori bulgaresti
» Struguri in otet
» Ciuperci, vinete, sfecla
» Pepeni murati
» Ardei umpluti cu zarzavat
» Muraturi turcesti
» Conopida conservata
» Castraveti murati bulgaresti (ca cei din comert)
» Castraveti bulgaresti
» Castraveti in otet
» Gogosari
» Castraveti murati bulgaresti
» Gogosari cu mustar
» Gogosari in otet

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput