•125g ciocolata alb •125g crema de branza •continutul a 3 fructul pasiunii •2 oua •1/3 ceasca de zahar tos •¼ ceasca faina •¼ ceasca faina cu agent de crestere sau adaugati 1 lingurita rasa praf de copt •¼ ceasca faina de porumb •1 lingura apa fierbinte •zahar pudra pentru final
Mod de preparare:
Combina ciocolata, crema de branza si fructul pasiunii intr-un castron si pune-l la microunde pana se topeste ciocolata sau pe o baie de aburi amestecand cu o lingura de lemn. Apoi se lasa la racit pana ajunge la o consistenta asemanatoare cremei.
Se bat bine ouale si zaharul cu ajutorul unui mixer electric, pana amestecul se ingroaja si deine pufos. Cerne peste oua faina, toarna apa si amesteca usor pana la incorporare, cu grija sa nu scori aerul deja incorporat in oua.
Pune cate o lingurita de amestec pe o tava de copt si lasa putin spatiu intre ele. Se pune tava in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 10 minute sau pana cand devin aurii. Se lasa la racit pe un raft de sarma.
Pentru asamblare se fac sandwich-uri din 2 "biscuiti" raciti si crema de fructul pasiunii intre.