Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Supa cu turnatei Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Supa cu turnatei 
Numar portii: 6 
Ingrediente: 3 morcovi, 2 cepe, 1 telina mica, o radacina de patrunjel, carne de pui, sare, piper, patrunjel verde; pt turnatei: 2 oua, 4 linguri de faina, sare dupa gust;
Mod de preparare: Carnea impreuna cu legumele si putina sare se pun la fiert intr-o cratita. Intre timp se bat cele doua oua foarte bine de preferat cu mixerul pt a iesi compozitia cat mai fina. Se adauga sarea si cele 4 linguri de faina. Se amesteca (mixeaza) pana cand compozitia devine foarte fina. Intr-o alta cratita se pun la fiert aprox 1.5 litri de apa cu o lingura de ulei si putina sare.Cand apa incepe sa fiarba..lasam focul la mic, iar compozitia pt turnatei o punem intr-o punga pe care o gaurim cu un betisor pt frigarui..sau orice altceva in functie de cat de grosi dorim sa iasa...apoi incepem sa-i turnam cu punga in cratita cu apa..mestecand mereu cu lingura pt ca ei se inmultesc f repede si raman la suprafata. Dupa ce toti turnateii sunt gata....ii strecuram si trecem peste ei un jet de apa rece, iar apoi ii punem in cratita cu supa. Deasupra se presara patrunjel tocat si pofta buna!! 
Mod de servire: Supa se serveste calda sau rece cu patrunjel tocat deasupra 
Timp de preparare (minute): 1 h 
Grad de dificultate (1-10): 5 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): Yes 
Tara origine: Romania 
Specialitate: romaneasca 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: n/a 
Link pe forum: Initiaza o discutie pe forum legata de aceasta reteta!
Contributie: ate_09 
Vizualizari: 2846 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Scones
» Cheesecake
» Sos alb (pentru peste in general)
» GRAVY (PT. CARNURI CA PIEPT DE PUI, CARNE DE MIEL, CARNE DE VITA, SI PT. VEGETALE)
» Cartofi cu susan
» Kumara
» Mexican roll-ups
» Pandispan
» YO-YOS
» Cheesecake
» Cheesecake
» Banane cu nuci de cocos in sos caramel
» Sos caramel
» Javanese chicken
» Umplutura (stuffing)
» Crusta (skin)
» Legume (vegetables)
» Macaroane cu branza
» Cheesecake
» cartofi prajiti a la Australia
» Clatite
» crema de conopida masterchef
» maioneza bucatarului maestru
» Supa cu turnatei

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput