Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118016
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55542
3. Bilantz olguta12 49412
4. J D E monica70 39735
5. A murit Laura! craciunitza 30261
6. Un nou inceput...(2) danangie 28727
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 25499
8. scrisoare catre mama Picasso 22835
9. Curiozitate! Ana68 22329
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20700

post an entry in your weblog   Jurnalul lui qsar  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
qsar
Jurnal din noaptea de Ajun
Acest mesaj a fost trimis de qsar pe data de 05/12/2009 la 21:07 .:. 2706  vizionari .. Exista 26 raspunsuri la acest anunt

Bazarul de rate

08 decembrie 2009, Ora 23.00

Tricouri pentru voi, Craciun de vis pentru copiii de la Valea Argovei

www.buburuza.com/RatusteleMele/Bazar1.html" target="_blank">www.buburuza.com/RatusteleMele/Bazar/Tricou_W1_small.jpg" border="0"> www.buburuza.com/RatusteleMele/Bazar1.html" target="_blank">www.buburuza.com/RatusteleMele/Bazar/Tricou_W2_small.jpg" border="0"> www.buburuza.com/RatusteleMele/Bazar1.html" target="_blank">www.buburuza.com/RatusteleMele/Bazar/Tricou_W3_small.jpg" border="0">

Sau asa: (umerasele nu sunt incluse)

www.buburuza.com/RatusteleMele/Bazar2.html" target="_blank">www.buburuza.com/RatusteleMele/Bazar/TricouIndian_M_small.jpg" border="0"> www.buburuza.com/RatusteleMele/Bazar2.html" target="_blank">www.buburuza.com/RatusteleMele/Bazar/TricouPolo_M_small.jpg" border="0">

Detalii, la Bazar
Avem deja primul client multumit. www.buburuza.com/RatusteleMele/Bazar/George.jpg" target="_blank">Voila!

Jurnal din noaptea de Ajun

05 decembrie 2009, Ora 21.07

Este o noapte magica... De cand ma stiu, am simtit ca aceasta este o noapte magica. Un Mos bun pune in ghetutele copiilor cuminti bunatati si-un dar. Poate o jucarioara, poate o pereche noua de manusi, poate... Iar in ghetutele copiilor obraznici, Mosul lasa doar o ceapa si-o nuielusa, ca sa le fie de-nvatatura de minte! Oare cum vine Mosul tiptil, nevazut, neauzit? Magie! Si mereu am crezut ca magia Mosului dispare intr-o clipa daca ochii vreunui copil curios si neastamparat il pandesc si-l vad aievea. Sunt sigura ca-i asa. Odata chiar l-am auzit. Pasi usori, furisati si hartii fosnitoare. Si-am stiut ca-i Mosul. Am strans ochii tare, tare de tot, atat de tare incat mi-au dat lacrimile; ca nu cumva sa-l zaresc prin intuneric si sa se spulbere pentru totdeauna magia sa. Oare cand sa se fi intamplat asta? Poate in copilarie. Sigur in copilarie. Sunt sigura ca eram copil. Sau poate ca ma insel... S-a intamplat acum cativa ani. Vreo zece. Incepusem deja sa incaruntesc; grea si plicticoasa treaba sa fii om mare. Dar uneori, in nopti magice ca aceasta, sunt din nou copil. Si cred in minuni si in daruri aparute ca prin vis in ghetutele copiilor cuminti.

Insa in noaptea asta nu voi dormi deloc. Cum voi mai putea oare sa mai pastrez magia acestei nopti? Daruind. Daruindu-va voua, celor care veti citi acest jurnal de-o noapte, un dar mai putin obisnuit: o noapte magica din viata mea...

05 decembrie 2009, Ora 22.05

Jurnalul acesta este despre noi. Despre mine, despre voi... Si despre Desprecopii.com.

www.buburuza.com//RatusteleMele/Ratuste.gif" border="0">

05 decembrie 2009, Ora 22.31

Mi-am facut o cafea tare si m-am intors la jurnal. Poate va intrebati ce-o fi cu ratele astea. Poate ca le-ati mai vazut, poate ca nu. Paaai... ce sa fie? Le-am desenat in urma cu cativa ani. Desprecopii.com facea deja parte din rutina mea zilnica. Descoperisem aici o alta lume, diferita de cea reala si, totusi, atat de ne-virtuala. Micul meu univers paralel. Si asta m-a inspirat. Am desenat cu placere si cu bucurie. Uneori, desenam zile-n sir. Alteori ma opream si uitam de ratuste. Apoi le regaseam pitite pe undeva prin cotloanele computerului meu si incepeam din nou sa desenez. Dar ratustele mele n-au fost facute sa stea intr-un folder "prafuit". Ele au fost facute pentru a fi daruite. Si de aceea, in noaptea aceasta le scot rand pe rand, le scutur de praf, le ferchezuiesc, le impachetez in hartii fosnitoare si vi le daruiesc. Din toata inima, cu drag.

05 decembrie 2009, Ora 23.25

La inceput am desenat pur si simplu. In joaca.
Apoi, in jurul acestor ratuste am inceput sa "construiesc" pentru ele o mica lume:

www.buburuza.com//RatusteleMele/Astronom.gif" border="0">

www.buburuza.com//RatusteleMele/Vacanta.gif" border="0">

www.buburuza.com//RatusteleMele/Bucatar.gif" border="0">

www.buburuza.com//RatusteleMele/Gradinar.gif" border="0">

05 decembrie 2009, Ora 24.00

E miezul noptii! E ora magica. Usor ca o umbra de parere, Mosul pune daruri in ghetute.

06 decembrie 2009, Ora 00.10

Imi place sa lucrez noaptea. E liniste. E pace.
Si-n noaptea aceasta, cu atat mai mult imi place sa lucrez. O bucurie copilareasca, poznasa, amintiri... Ar merge si www.trilulilu.ro/nebunudealb/ccb13cf5b86dd9" target="_blank">putina muzica, in surdina.

06 decembrie 2009, Ora 01.10

Mi-am mai turnat o cafea fierbinte si mi-am mai aprins o tigara. Am deschis fereastra. Se lasa racoare. Am imbracat noul meu tricou cu maneca lunga. Il am de ieri alaltaieri si imi este tare drag. Am vrut sa-i fac o poza cu telefonul insa n-a iesit. Nu-i nimic, o sa-l pozez maine. Dar nu mai am rabdare pana maine; trebuie sa vi-l arat acum, in noaptea asta. Asa ca l-am desenat:

www.buburuza.com//RatusteleMele/Tricou.gif" border="0">

06 decembrie 2009, Ora 01.40

Putina matematica: Am descoperit DC acum 6 ani, 7 luni si 2 zile. 79 de luni. Si de atunci intru aproape zilnic. In tot acest timp, sa zicem ca n-am intrat pe DC vreo 4 sau 5 luni (adunate). Hai sa zic 7, ca sa fie suma rotunda. Raman 6 ani in care, zi de zi am intrat pe DC. Asta inseamna 2.190 de zile. Minim o jumatate de ora pe zi. Minim! (Probabil ca media ar fi cam de o ora, dar hai sa zic numai jumatate.) Asta inseamna 65.700 minute din viata mea. O fi mult, o fi putin...

06 decembrie 2009, Ora 02.59

O mie de idei, degeaba? Imi place sa ma joc cu gandurile. Imi place sa ma joc cu ideile. Imi place sa croiesc proiecte; unele grandioase, altele de-a dreptul stupide. Si rar mi se intampla sa raman in pana de idei. Dimpotriva! Imi vin asaaa, de-a valma, unele peste altele, mai repede decat le pot "digera". Tocmai de aceea imi e tare greu atunci cand vine vorba de punerea lor in practica. Mi-e aproape imposibil sa ma opresc din gandit si mi-e si mai greu sa aleg dintr-o mie de idei una singura pe care s-o transform in realitate. Nasol! Si ca sa fie meniul complet, am mania detaliilor. Dar uneori mi se intampla sa ma entuziasmeze atat de mult o idee incat gasesc in mine resurse nebanuite energie. Atunci pot munci cateva zile si nopti la rand, aproape fara oprire, ca sa vad acea idee pusa in practica.

Tocmai de aceea am stiut ca in noaptea asta nu voi dormi deloc. Pentru ca, in sfarsit, dupa atatia ani de cand zac abandonate si "prafuite", am inteles ce-i de facut cu ratustele mele.

06 decembrie 2009, Ora 04.59

Sunt inca aici, "mesterind" la ratuste... Dar mi-au obosit foarte tare ochii si am mare nevoie de-o pauza de vreo jumatate de ora. Si cand ma voi intoarce...

06 decembrie 2009, Ora 05.39

Tot aici sunt. Vreti sa vedeti ce-am "mesterit"? Sau poate credeti ca-mi arde de joaca.
Aveti chef de joaca? Nimic complicat: priviti imaginile si gasiti cele 10 diferente dintre ele. Va descurcati in doua minute? (Inainte de a incepe, n-ar fi rau sa dati un refresh la pagina)

www.buburuza.com//RatusteleMele/Joculete/0612.gif" border="0">

Daca le descoperiti, va rog frumos, NU le scrieti aici. Lasati-i si pe altii sa se chinuie. O sa revin ceva mai tarziu cu rezultatele.

06 decembrie 2009, Ora 06.12

Rezultatele sunt www.buburuza.com//RatusteleMele/Joculete/0612_R.gif" target="_blank">AICI

06 decembrie 2009, Ora 07.37

Noaptea e pe sfarsite dar magia ei inca persista, agatata in perdele. Se lumineaza de ziua. Ai mei inca dorm. E liniste. Si e bine.

E timpul sa va spun ce-i cu ratele astea? Si ce m-a apucat asaaa, brusc? Am calculat cu maxima aproximatie cat timp am petrecut in tot acesti ani pe Desprecopii.com. Destul de mult, nu-i asa? Probabil ca cifra este dubla. Sau chiar tripla. De ce atat de mult? Pentru ca nu ma pot lasa de DC. Si nici nu vreau. Si pentru ca sunt "99% dependenta". Acum cred ca e timpul sa fac ceva mai mult decat sa citesc in diagonala subiectele fierbinti, sau sa ma avant in cine stie ce disputa fara rost sau sa ma imbufnez pe lume, melancolizand dupa leonejdantan. Vreau sa fac ceva care sa ramana si care sa conteze. Macar putin. Atat cat pot eu. Atat cat ma pricep.
De cateva zile am reluat un proiect vechi de mai bine de 5 ani: un mic site-ulet populat cu ratustele mele inspirate de DC. "Desene de qsar pentru (si despre) Desprecopii.com." Poate ca nici nu va fi mare lucru: cateva planse de colorat, cateva joculete printabile sau mici jocuri-de-doua-minute ca cel de mai devreme. Si, de indata ce am acordul adminilor Desprecopii, voi deschide un "Bazar de rate" - saptamana asta donez 10 tricouri imprimate (asa cum este al meu) pentru o licitatie. Toti banii stransi la primul bazar se vor duce catre copii de la Valea Argovei

Ce vreau eu sa fac nu-i un lucru maret; poate ca nici macar nu-i ceva care sa conteze pentru altcineva decat pentru mine. Dar este felul meu de a spune Multumesc Desprecopii.com, pentru toate cele 65.700 de minute din viata mea (cu aproximatie, evident!)

Cu drag si cu prietenie.
Q

Noaptea s-a sfarsit, oameni buni. Si astazi va fi o zi frumoasa. Eu asa cred.

Honi soit qui mal y pense...

Trimite reactia ta
Next page
# /3  

Sabina
Compozitoarea zapacita!

Posted 05/12/09 @ 22:40 Reply with Quote

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Back to top

A_Iulia
membru de baza

Posted 05/12/09 @ 22:49 Reply with Quote
Minunat!
Back to top

desprecopii
Administrator

Posted 05/12/09 @ 22:53 Visit desprecopii's Homepage Reply with Quote
foarte frumos Q.
Intotdeauna ti-am admirat talentul. Esti unica si faci parte si din inima mea.

Sarbatori frumoase si fericite.

cu drag,
M.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Back to top

marius
Moderator

Posted 05/12/09 @ 23:07 Visit marius's Homepage Reply with Quote
Whaw! Hmmmm..... stii ce? Un suflu cald al inimii mele bate pentru tine. Nu e mult, poate asa pare.
Sarbatori fericite scumpa prietena!

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Back to top

ilse
directive?classified

Posted 05/12/09 @ 23:23 Reply with Quote
Ce ratuste dragute, qsar mi-ai inveselit seara, ma simt iar copil :)).
Back to top

ladyJ
membru de baza

Posted 06/12/09 @ 02:05 Reply with Quote
Oau! Complimente , doamna Q.
Back to top

kay
Happy - Happy , Joy - Joy

Posted 06/12/09 @ 03:11 Visit kay's Homepage Reply with Quote
Foarte frumos, Q !

***********************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

TATI,, www.helpsonia.com , din familie

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
Back to top

szivarvany
green eyes`mom

Posted 06/12/09 @ 06:08 (Edited 06/12/09 @ 06:19) Reply with Quote
Am gasit doar 9 ...

Buna dimineata si multumesc,

edit de dupa: ahaaaaaaaa

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Back to top

qsar
Pelin si matraguna

Posted 06/12/09 @ 08:26 Visit qsar's Homepage Reply with Quote
Va multumesc tuturor. Sper sa va amuze ratele mele si Jurnalul de-o noapte. E timpul pentru o noua cana de cafea fierbinte. Dinu s-a trezit. Si stiti ceva? A trecut pe la noi Mos Nicolae !

www.buburuza.com" target="_blank">... cu drag de copii

Honi soit qui mal y pense...
Back to top

Guguluff
Wonder Woman

Posted 06/12/09 @ 09:38 Reply with Quote
Minunate ratuste, minunata poveste, un foarte frumos gest. Qsar, jos palaria! Nu-i citez pe protevisti, dar asta e.
Tot respectul pentru talentul si imaginatia ta creativa, plus efortul si noptile albe.

www.emofaces.com/en/emoticons/t/tip-of-the-hat-emoticon.gif" border="0">

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
My workshop
Back to top
# /3  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Next page