Craciun de vis pt copiii din V.A; POZEEEE!!!

Craciun de vis pt copiii din V.A; POZEEEE!!! | Autor: buggy

Link direct la acest mesaj

Dragele mele va invit cu bucurie sa vedeti momente imortalizate de la marele eveniment pe care l-am planificat indelung impreuna.
http://s238.photobucket.com/albums/ff32/Buggy80/Valea%20Argovei%20Ep%202%20CRACIUN%20DE%20VIS/Va multumesc, va doresc CRACIUN FERICIT! si un an nou muuult mai bun decat 2009 !!!!! Ne reintalnim in ianuarie!!!
Acum m-am intors de la Valea Argovei . Declar misiunea un succes. Maine revin cu detalii. Abia astept sa planuim mai departeDragele mele, Ultimul extras de cont pe care l-am scos de la banca a fost pe 15 decembrie. Tot atunci am scosi si banii care s-au adunat pana atunci mai exact vorbim de suma de 2000 lei.
Intre timp au mai intrat bani si vor mai intra de la bazar. Eu imi doresc sa continui activitatea acolo si dupa Craciun. Au mare nevoie de sustinere. Copiii de gradi au o mocheta de 15 ani, roasa si subtire de vezi prin ea si un linoleum cred ca si mai vechi. Mi-as dori sa le schimbam...http://s238.photobucket.com/albums/ff32/Buggy80/Valea%20Argovei%20Ep%201%20Curatenie%20la%20gradi/?action=view¤t=DSC02824.jpg - poza graitoare. Pentru Craciun am cumparat deja doua mingi de fotbal, doua de voley, doua seturi de palete de tenis de masa si niste mingi de ping-pong.
Le-ar mai trebui o combina muzicala, un dvd si un televizor pt cei mici si niste dvd-uri educative ( ma gandesc eu ) PROPUN, sa cumpar din ce am scos pana acum ce am scris mai sus si di ce se va strange sa cumparam mocheta si linoleum pentru gradi urmand sa continuam activitatea la umanitare si sa va tin la curent cu schimbarile de-acolo.LUNI 21 DECEMBRIE ORA 10Data limita a strangerii de fonduri LUNI 14 DECEMBRIE* am nevoie de o saptamana ca sa ma organizez cu 240 de cadouri cate am de strans
* Pe langa acest minunat site care a facut posibila aceasta actiune tin sa multumesc si altor ajutoare de nadejde care se afla chiar aici printre noi :
Fundatia Dinu Patriciu- ne-au oferit 240 de pungi cu cadouri
Gradinita Mea si Scoala Mea - au mobilizat copiii sa aduca jucarii si hainute ce nu le mai folosescGradinita Bell - de asemenea au mobilizat copiii sa doneze lucrusoare
Magazinul Buburuza reprezentat de Qsar - 10 MEGASUPER tricouri
Buna tuturor, Doresc sa supun atentiei comunitatii DC, o provocare noua si frumoasa in care e nevoie de unire si forta, atributii pe care le-am intalnit in aceasta comunitate virtuala mai mult decat in oricare alta. Draga Desprecopii, nu departe de Bucuresti se afla o zona de vis in care salbaticia si natura patroneaza intr-un mod miraculos (vezi la tot pasul cormorani, rate, gaste si gainuse salbatice, pescarusi si pelicani) - avand in vedere vecinatatea cu cea mai mare metropola romaneasca.
Se numeste Valea Argovei- si am denumit-o pe buna dreptate Valea Soarelui, pentru ca acolo pe lacul Argova intalnesti cel mai frumos apus. Din pacate acest loc minunat nu face o exceptie de la situatia grea generala in care se gasesc institutiile scolare de la satele romanesti ( incalzire deficitara, toaleta comuna in curte, saracie lucie)
Sunt 240 de copii (scoala si gradi) ce se confrunta zi de zi cu neajunsurile, cu o educatie precara si cu o maturitate precoce si de ce nu, cu o copilarie scurta si muncita specifica celei de la sat.

Avand in vedere perioada in care ne aflam si faptul ca ne pregatim crestineste de Sarbatoarea Craciunului, m-am gandit ca impreuna am putea face fericiti acesti copii, aducandu-l pe Mos Craciun incarcat cu daruri (asa cum ii sta bine unui Mos)in lumea lor, o lume in care acest Mos atat de dorit nu si-a prea facut aparitia) Cam atat pentru acest moment introductiv .
Astept cu nerabdare reactiile voastre si revin cu date concrete legate de modalitati de strangere de fonduri si utilizarea lor.IMPORTANT!!!! Va rog sa mentionati atunci cand faceti transferul "ajutor umanitar pentru copii" deoarece eu mai organizez o actiune pentru batrani la subforumul "Umanitare" si sa nu le incurcam
STOICA ANDREEA-MIHAELA : BANCA TRANSILVANIA filiala LACUL TEI
Cont lei : RO 25 BTRL04401201I4990400Cont euro: RO 24 BTRL04404201I49904xxSWIFT : BTRL RO 22xxxATENTIE
Pt cele care doresc si pot sa ne vedem in vederea strangerii banutilor putem stabili ca loc de intalnire Piata Romana sau Constantin Brancoveanu ( Mc Donalds) Va pup si va multumesc pentru sustinere BuggyP.S ORGANIZARECe avem deja voi nota cu negru ce ne trebuie voi colora cu maron, urmand ca pe parcurs sa modific daca apar schimbari si ni se schimba lista AVEM: 1. Mos Craciun
2. Spiridus
3. Program distractiv-educativ
4. Pachetele facute de copiii din doua scoli private care vor contine :- jucarii neintrebuintate, hainute si cam ce poate pune fiecare plus o scrisoare sau un desen(daca sunt de gradi) de la copilul care face cadoul catre copilul care primeste cadoul
5. Brazi in nr de 2 ( eventual care se pot planta in curte-ar fi excelent)
6. 240 de pungi cu dulciuri, portocale si cateo jucarioara NE-AR TREBUI:2. Ornamente si instalatii3. Dulciuri, fructe4. Jocuri si jucarii de exterior pentru curte ( au curtile goale efectiv si ma gandesc sa le dau de lucru in pauza )- de genul casute, balansoare, tobogan din acelea de plastic pt copii , sau de lem ar fi si mai si... bancute si masute, in fine ce vom gasi si vom putea sa achizitionam la acest capitol.5. mingii de fotbal, handbal, volei, fileu eventual si porti pt fotbal6. un dvd player ar fi ideal cu monitor si dvd-uri educative si (sau)cu filme (daca facem rost de aparatura, fac eu rost de dvd-uri)7. mi-as dori enorm de mult sa reusim sa ii ducem o tura prin niste muzee, sau la o piesa de teatru in Bucuresti- nu au fost niciodata8. O scrisoare din partea Desprecopii catre cadrele didactice din acea scoala, de incurajare si de atitudine fata de conjunctura in care se afla acestea- semnata de Desprecopii si donatorii acestui proiect( o tiparesc mare o inramez si le-o ofer din partea Desprecopii)- si e binevenit absolut orice ajutor pe care ni-l puteti oferi, orice: hainute, jucarii, chiar daca am garantate acele pungute, nu strica niciodata nimic in plus si mai ales jocuri de grup pt gradi de exemplu cand e urat afara si stau inauntru.9. Ceva pentru copiii mari 13-14 ani, nici eu nu stiu inca ce- ne gandim
Credeti ca mi-am propus prea mult vis-a-vis de proiectul nostru?P.S 2 Adresa ptr. paypal e: alina_i_irimia@yahoo.de Donatii adunate:
Fundatia "Dinu Patriciu" cu sprijinul unui minunat membru de pe forum ELIZA5 240 de pungi cu dulciuri, portocale si cateo jucarioara
Madyn 100 lei
Carolinah 200 lei
Danielag 50 lei
Ralcat 80 lei
Gabidaniela 14$
Stefaniya 250 lei
Kover 50 lei
Arhistefy 100 lei
Cloreta : Hainute si incaltaminte pentru copii;
jucarii si podoabe de brad
Cloreta 150 lei
Cricor 50 lei
Lazar Laura 40 lei (scuze dar nu am identificat user-ul)
Gradinita Mea, Scoala Mea si Gradinita Bell: multe hainute si jucarii cu spijinul copiilor ce invata acolo
Anonim forum 15 euro
Bazar ratuste Kariguld 450 lei
Bazar ratuste Kay 200 lei
Bazar ratuste Adis 220

* urmatorul extras saptamana aceasta pana in 11.Dec09
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa ma pot alatura si eu campaniei!
Buggy, ca de obicei, meriti un brat de !

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Si eu, si eu cu cativa leuti! O sg rugaminte am...un cont paypal :)

www.hainele.blogspot.com/" target="_blank">Una, alta...
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cu jucarii si haine se poate contribui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Am primit cu bucurie initiativa lui buggy. Haideti sa facem ceva frumos pentru copiii din Valea Argovei.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

buggy:spunem prezent!asteptam amnunte!mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Ca de obicei, o idee excelenta .
Astept instructiuni .

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Citat:
citat din mesajul lui buggy

Astept cu nerabdare reactiile voastre si revin cu date concrete legate de modalitati de strangere de fonduri si utilizarea lor.

Va pup si va multumesc pentru sustinere

Buggy

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius

www.funscience.ro

Buna
doresc sa particip si eu cu ceva,si mi-ar fi de folos o adresa,pt ca voi cumpara de pe net si trebuie sa dau adresa unde sa fie livrate jucariile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Da,prezent!
Buggy, esti minunata
Nu uitam nici de batrani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Va multumesc mult, pentru aprecieri si sustinere. Am adaugat mai sus, datele unde putem incepe sa strangem fondurile si ce anume ar fi nevoie."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Am eu si o minge de fotbal si pot sa iau si ceva pentru bradut,ornamente, o instalatie. Pentru banuti voi folosi contul.

Mergi la inceput