Craciun de vis pt copiii din V.A; POZEEEE!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Crinutz spune:
Buggy, pt trimis produse de orice fel pt cei din provincie cum se procedeaza ? Exista o adresa unde se pot trimite cu un curier ?
merci si felicitari pt initiativa !
buggy spune:
Buna,Sigur ca exista o adresa la care puteti trimite pachete. Trebuie doar sa va anuntati intentia si eu va trimit PM cu datele mele.
Intre timp am facut rost de brazi Intre timp am si primit primele PM-uri cu fonduri transferate.Fiecare zi de luni va fi una de verificat contul si revin cu detalii si confirmari pe prima pagina cu cei care au contribuit.Cloreta, cand ai timp, daca vrei si poti, ne putem intalni daca nu iti dau pe PM datele mele unde poti trimite pachetulVa multumesc si va pup,Buggy"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
Crinutz spune:
merci pt raspuns si as vrea sa te mai intreb cam de la ce varsta sunt acolo copii de gradi ? Am cateva prietene care au copii, in special fetite, si poate le mobilizez sa adune ceva lucrusoare de la ele care le-au ramas mici dar sa stiu pt ce varste. Sper sa adun si jucarii, in special plusuri pt ca ele le-au aruncat intr-un colt si nici nu se mai uita la ele si sper sa le sensibilizez (mai ales pe fetitze care nu prea vor sa renunte la lucrurile lor ) sa le ofere altor copii nevoiasi. Eu din pacate nu detin nici jucarii nici lucrusoare pt ca nu am copii dar le-as fi dat cu drag daca aveam.
buggy spune:
Inca odata iti multumesc Carolinah
Danielaq, ti-am raspuns"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
Irinusha spune:
Buggy, felicitari ptr. initiativa!
Am cont de paypal (daca aveti incredere), banii stransi pot sa-i trimit apoi prin transfer bancar in Romania. Nu ma pricep la comision ... insa am vazut ca ai cont in Euro cu BIN si IBAN, deci merge.
Daca nu vreti sa va folositi de paypal-ul meu, sa-mi spui si trimit si eu saptamana viitoare ceva banuti ptr. copilasi.
Succes!
Io cu Cristian -fiul meu preferat - & Amélie -fiica mea preferata
---------------------------------------------
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor!
www.watch-out.eu
buggy spune:
Irinusha MULTUMIM !!!
Ma bucur tare mult ca am gasit cont de paypal!Te rog da-mi si mie datele pe PM sa le postez apoi pe prima pagina."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
aniela23 spune:
fetelor anuntati-ma cand gasiti cont de paypal ca sa contribui si eu. Eventual va rog sa-mi trimiteti un PM pt ca nu prea intru pe aici si probabil o sa uit.
Cloreta spune:
Hello,
Am asa:
- minge de fotbal
- o instalatie pentru brad
- 12 globuri (daca mai am cand sa dau o tura prin magazine, mai cumpar)
- 2 siruri de beteala
mai dau hainute pentru fetite si bani