|
kristinutza
| 29/12
7 ani nu ne cunosteam. eu trebuia sa ma intalnesc cu cineva, el la fel. intamplator in acelasi loc (la chioscul vechi din cismigiu). persoanele in cauza nu au aparut, desi se jura si in ziua de astazi ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui kristinutza | 6 raspunsuri |
|
kristinutza
| 31/07
sanatate va doresc! e noapte, sotul e plecat, copilul doarme linistit... iar eu am timp sa intru in pasa mea blegoasa. nu stiu de ce, dar dintotdeauna am avut cred nevoie sa ma afund in ganduri, am avut nevoie de ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui kristinutza | 1 Raspuns |
|
kristinutza
| 08/04
veselie radu e copilul meu. daca ma intreaba cineva ce face radu, ii raspund cu tot simtul raspunderii: "rāde". as putea paria, de la distanta, ca radu, daca nu e ora somnului, rāde. e vesel, pur si ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui kristinutza | 2 raspunsuri |
|
kristinutza
| 09/03
viata palpitanta mi-am facut azi un test de personalitate. cica-s o fire aventuroasa, nonconformista, cutezatoare si alte blabla-uri. o prietena buna, si veche de ani de zile, vazand rezultatul, a ras si mi-a spus ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui kristinutza | 10 raspunsuri |
|
kristinutza
| 17/12
acum un an... acum exact un an m-am internat. astazi am fost in vizita la spital, am revazut vreo 2 dr (inclusiv pe cel care m-a operat) si cateva asistente, infirmiere. a fost f emotionant. ne-am dus toti trei ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui kristinutza | 6 raspunsuri |
|
kristinutza
| 20/10
viata mea astazi e ziua mea. la multi ani! multumesc! cateodata imi vine sa ma pup de draga ce-mi sunt [:I]. si greu, si bine, si usor, si urat, si placut, toate sunt ale vietii. si ma bucur ca traiesc. ma ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui kristinutza | 4 raspunsuri |
|
kristinutza
| 14/09
uitarea m-am gandit de multe ori: cum e construit creierul nostru! minunat! cand ti-e greu, urat, ingrozitor, cand situatia din jur e insuportabila, mintea noastra se comporta exemplar - rezista ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui kristinutza | 2 raspunsuri |
|
kristinutza
| 07/09
yes! fericire, fericire, fericire! zile perfecte, sunt fericita! ca-n desenele alea tampe si animate: "happy, happy, joy, joy!" dac-as avea o coarda as sari-o acuma, pe loc. nu-mi vine sa cred: sunt ... ... mai departe | Citeste jurnalul lui kristinutza | 5 raspunsuri |