|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
notquiteso
| blog Acest mesaj a fost trimis de
notquiteso
pe data de 13/03/2007 la 17:01
.:. 9429 vizionari
.. Exista 43 raspunsuri la acest anunt
|
|
citeam ieri seara un blog, nu spui care. M-a facut sa vreau sa ii mai dau o sansa mizerabilului. Asa ca am facut doua chestii aiurea: i-am dat mesaj persoanei care scrisese blogul si i-am zis ceva incoerent, legat de niste multumiri.. nici eu nu mai stiu exact, aveam o stare tare ciudata. Si 2: l-am sunat pe ticalos si i-am zis ca eu chiar sunt dispusa sa mai incerc. Dar ca e nevoie de 2 in ecuatia asta. Si pt ca nu i-am mai zis ca il iubesc din noiembrie (de la o faza super-urata), i-am zis ieri seara. M-a mancat in kur. A venit seara acasa, si in ochi avea o mica sclipire de triumf. Adica cumva-cumva, m-a facut el pe mine. Sau poate sunt eu paranoica si lui ii sclipeau ochii fiindca era obosit. Ramane de vazut. Intre timp imi tarasc vergeturile prin casa. Tot ieri sortam niste poze. Erau si de dinainte de a ma transforma in creatura de acum, si ma apucase ciuda. Cum puii mei puteam sa arat asa, si el sa ma ignore? Probabil ca nu voi afla niciodata. M-am saturat sa devin isterica si agresiva din cauza lui. Nu sunt asa.
Azi am vorbit cu fete care sunt parfumate, aranjate, sunt sigura ca au si ceva tocuri.. io miros a lapte in cel mai bun caz, a voma si a transpiratie in cel mai naspa. Asa ca mai fac un dush, de control. Astept sa se confirme "valoarea terapeutica a blog-ului" :)) uhh, fug. ma cheama doamna si stapana mea, grasana.
POZE Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
Trimite reactia ta
|
|
|
notquiteso
membru junior
|
Posted 07/06/07 @ 17:56
|
tu si pozitiile caraghioase in care dormi. cu o mana la spate si un picior dolofan in fata, de parca te-ai pregati sa te ridici brusc. din rochita prea scurta iti iese funduletul pampershit si din pampers, doua copanele moi si fine. ai o carne incredibil de frageda, pielea e moale si fina, e mai fina ca matasea. te iubesc, ti-am zis? sigur ca ti-am zis. iti zic in fiecare zi. stai in fundulet si te joci cu atentie, concentrata. la televizor se impusca unii in reclame, urla tanti din Psycho, dar tu n-ai treaba. eu stau si ma uit la tine si rad in hohote in mine. rad tare, ca uite lume: am copil. eu. eu am copil. eu te am pe tine. TU esti obosita si iti pica ochii in gura. te freci la ochi si toata mancarea cu care te-ai mozolit pe manute, acum e pe ochii tai. pe frumosii tai ochi. asta vede toata lumea la tine atunci cand se uita prima data. ochii. incredibil de frumosi, curiosi, inteligenti.. sunt nebuna dupa tine. atat de nebuna, incat uite, nu numai ca povestesc tuturor despre cat de minunata esti, dar m-am apucat sa mai si scriu pe netul asta nesfarsit despre tine. despre minunea mea. de cand esti tu, lumea mea s-a schimbat de parca .. nu stiu. n-am termen de comparatie. de parca ce? de parca totul e altfel. de parca as avea parte de miracole in fiecare zi. dupa ce te-am nascut am umblat luni de zile de parca eram drogata. eram high. mai high decat daca m-as fi drogat, pt ca eram lucida. lucida si undeva unde pana atunci nu fusesem niciodata. probabil ca se numeste al 9-lea cer :))
POZE Mami de Dora-Maria (30.09.2006) |
|
|
notquiteso
membru junior
|
Posted 31/08/07 @ 18:27
|
au trecut aproape 3 luni.. ai inceput sa mergi ( sustinuta), sa cotrobai prin toata casa, sa scoti cartile din biblioteca si sa le mesteci, sa.. Doamne.. dar ce NU faci? esti tiranica, esti dulce, esti minunata. bulina bubulina gogolina umfilina buculina tzutzulina. te iubesc
POZE Mami de Dora-Maria (30.09.2006) |
|
|
My_Lady0091
THE EAGLE UPON THE LION
|
Posted 24/10/09 @ 20:32
|
FRUMOS..PACAT CA NU AI MAI SCRIS NIK DE EA IN CONTINUARE..
__________________________ alina 34 saptamani marie rebecca ayanna |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|