Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117971
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55462
3. Bilantz olguta12 49367
4. J D E monica70 39693
5. A murit Laura! craciunitza 30229
6. Un nou inceput...(2) danangie 28660
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 24769
8. scrisoare catre mama Picasso 22796
9. Curiozitate! Ana68 22282
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20654

post an entry in your weblog   Jurnalul lui Elise  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
Elise
creatura
Acest mesaj a fost trimis de Elise pe data de 17/08/2006 la 01:09 .:. 7267  vizionari .. Exista 22 raspunsuri la acest anunt
Ieri am gasit o creatura, undeva sus pe munte.

De fapt, "gasit" e impropriu spus.
A aparut langa mine, pe nevazute.
Cu picioarele lui scurte si clampanind din urechi.

Si a mers muncitoreste la piciorul meu vreo 3 km.
Pina am ajuns la mashina.

Nu mi-a acordat nici o alta atentie...
Nici nu m-a bagat in seama.
Doar am mers asa, la pas, in tacere.

Si, cind am deschis portiera sa plec... mi-a aruncat o privire.
Privirea asta.

Care m-a facut sa cobor, sa il iau in brate, sa il instalez pe bancheta din spate ssi sa decid ca, gata, "golanul" e al meu.
Spre oripilarea lui barbatu-meu.
Si protestele familiei, telefonic, in cor.

Da, stiu, mai am un caine acasa... stiu ca stam in apartament... stiu ca am programul incarcat... si stiu ca fac alergie la par ...si stiu ca are cam 3 luni si roade tot prin casa...
Asta e.
Prostia mea si mi-o asum.
Dar n-am avut "corazonul" sa-l las in mijlocul soselei uitindu-se lung dupa mine.
Nici macar nu stia sa se fereasca de mashini!!

Asa ca am virat spre Bucuresti.
Am oprit la vet, l-am vaccinat, deparazitat, curatat si i-am luat carnetul de sanatate cu care sper sa pot sa-l trec granita ca sa imi - pardon, "ne" - continuam concediul.

Mi-a fost teama de cum o sa il primeasca teckelitza mea.
Asta dupa ce m-a porcait toata familia pt. "decizia neinspirata".

Ei bine... l-a primit ca pe puiul ei.
L-a mirosit, jumulit, spalat si purecat vreo juma de ora, apoi au inceput sa se joace.

Ma simt vinovata ca m-am indoit de ea. De fapt, de ce ma mai mira.... omul e una dintre cele mai josnice specii.

Elise

Trimite reactia ta
Previous page
# /3  

danutza_c
membru junior

Posted 08/09/06 @ 19:12 Reply with Quote
Elise, nici nu stii cum imi creste sufletul cind vad ca mai sunt oameni cu inima si care iubesc animalele!
Sa-ti traiasca! Se pare ca "micutzul tau monstrishor" e un mic escroc sentimental: te-a induplecat cu privirea aia lunga si pierduta si acuma e stapin in casa. Ai grija sa nu-i lasi pantofi ca ti-i face praf. Eu am experienta a generatii de mici patrupede candide si nevinovate care cind puneau botu' pe vre-o incaltzare erau fiare :)
Trebuie educat cu ziarul, asa cum spui tu. Eu cind incercam s-o educ pe fii-mea cu ziarul ea sa juca cu el si mi-l smulgea din mana si il facea praf. A mea avea pasiuni de papetarie, cind veneam acasa cu salariu si vroiam sa-mi numar banii trebuia sa ma sui pe masa ca sa nu ajunga micutza mea la ei si sa mi-i faca zdrentze!
Of, imi e asa de dor de ea!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

sa nu ne pierdem speranta
danutza

Back to top

Bleumarina
nou venit

Posted 16/10/06 @ 22:48 Reply with Quote
e asa de scump, ca nici nu vad cum cineva nu ar fi putut sa-l ia. Offfff... de-ar gindi mai multi asa, si daca ar da friu liber la ceea ce simt...lumea asta ar fi cu mult mai buna! Felicitari!
O sa-ti ofere unconditional love si prietenie!
Back to top
# /3  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page