|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
Elise
| creatura Acest mesaj a fost trimis de
Elise
pe data de 17/08/2006 la 01:09
.:. 7267 vizionari
.. Exista 22 raspunsuri la acest anunt
|
|
Ieri am gasit o creatura, undeva sus pe munte.
De fapt, "gasit" e impropriu spus. A aparut langa mine, pe nevazute. Cu picioarele lui scurte si clampanind din urechi.
Si a mers muncitoreste la piciorul meu vreo 3 km. Pina am ajuns la mashina.
Nu mi-a acordat nici o alta atentie... Nici nu m-a bagat in seama. Doar am mers asa, la pas, in tacere.
Si, cind am deschis portiera sa plec... mi-a aruncat o privire. Privirea asta.
Care m-a facut sa cobor, sa il iau in brate, sa il instalez pe bancheta din spate ssi sa decid ca, gata, "golanul" e al meu. Spre oripilarea lui barbatu-meu. Si protestele familiei, telefonic, in cor.
Da, stiu, mai am un caine acasa... stiu ca stam in apartament... stiu ca am programul incarcat... si stiu ca fac alergie la par ...si stiu ca are cam 3 luni si roade tot prin casa... Asta e. Prostia mea si mi-o asum. Dar n-am avut "corazonul" sa-l las in mijlocul soselei uitindu-se lung dupa mine. Nici macar nu stia sa se fereasca de mashini!!
Asa ca am virat spre Bucuresti. Am oprit la vet, l-am vaccinat, deparazitat, curatat si i-am luat carnetul de sanatate cu care sper sa pot sa-l trec granita ca sa imi - pardon, "ne" - continuam concediul.
Mi-a fost teama de cum o sa il primeasca teckelitza mea. Asta dupa ce m-a porcait toata familia pt. "decizia neinspirata".
Ei bine... l-a primit ca pe puiul ei. L-a mirosit, jumulit, spalat si purecat vreo juma de ora, apoi au inceput sa se joace.
Ma simt vinovata ca m-am indoit de ea. De fapt, de ce ma mai mira.... omul e una dintre cele mai josnice specii.
Elise
Trimite reactia ta
|
|
|