|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
Elise
| creatura Acest mesaj a fost trimis de
Elise
pe data de 17/08/2006 la 01:09
.:. 7263 vizionari
.. Exista 22 raspunsuri la acest anunt
|
|
Ieri am gasit o creatura, undeva sus pe munte.
De fapt, "gasit" e impropriu spus. A aparut langa mine, pe nevazute. Cu picioarele lui scurte si clampanind din urechi.
Si a mers muncitoreste la piciorul meu vreo 3 km. Pina am ajuns la mashina.
Nu mi-a acordat nici o alta atentie... Nici nu m-a bagat in seama. Doar am mers asa, la pas, in tacere.
Si, cind am deschis portiera sa plec... mi-a aruncat o privire. Privirea asta.
Care m-a facut sa cobor, sa il iau in brate, sa il instalez pe bancheta din spate ssi sa decid ca, gata, "golanul" e al meu. Spre oripilarea lui barbatu-meu. Si protestele familiei, telefonic, in cor.
Da, stiu, mai am un caine acasa... stiu ca stam in apartament... stiu ca am programul incarcat... si stiu ca fac alergie la par ...si stiu ca are cam 3 luni si roade tot prin casa... Asta e. Prostia mea si mi-o asum. Dar n-am avut "corazonul" sa-l las in mijlocul soselei uitindu-se lung dupa mine. Nici macar nu stia sa se fereasca de mashini!!
Asa ca am virat spre Bucuresti. Am oprit la vet, l-am vaccinat, deparazitat, curatat si i-am luat carnetul de sanatate cu care sper sa pot sa-l trec granita ca sa imi - pardon, "ne" - continuam concediul.
Mi-a fost teama de cum o sa il primeasca teckelitza mea. Asta dupa ce m-a porcait toata familia pt. "decizia neinspirata".
Ei bine... l-a primit ca pe puiul ei. L-a mirosit, jumulit, spalat si purecat vreo juma de ora, apoi au inceput sa se joace.
Ma simt vinovata ca m-am indoit de ea. De fapt, de ce ma mai mira.... omul e una dintre cele mai josnice specii.
Elise
Trimite reactia ta
|
|
|
@na
nou venit
|
Posted 18/08/06 @ 08:43
|
Elise nu pot decat sa ma inclin in fata ta! De 3 ori am luat si eu astfel de "decizii neinspirate" (doua le-am pastrat, una am dat-o mamei :)) si nu regret nici o clipa! Sa-ti traiasca "creatura". Apropos...mie imi inspira numele de Piti (cu t)! |
|
|
Victoria
membru matur
|
Posted 18/08/06 @ 11:09
(Edited 18/08/06 @ 11:11)
|
Lucky( ca se pare ca e foarte norocos)... Rocky ca e viteaz si bataus... V PS urechea aia saltata e bestiala, e tare haios, mai vreau pozeeee
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu |
|
|
Elise
adrift :)
|
Posted 19/08/06 @ 12:38
(Edited 19/08/06 @ 12:57)
|
Mr. a inceput sa raspunda la "FOX" deci o sa ii pastram numele asta... Am terminat cu vaccinurile, deparazitarea, despaducherea etc si acum sintem in negocierea locului de dormit.
Azi-noapte l-am lasat pe hol, dupa nspe mii de tentative de a intra peste noi in dormitor. El intra, noi il dadeam afara... In final am crezut ca ne-am inteles. Ca ne-am stabilit teritoriile.
I-am lasat usa deschisa (scancea...) Statea in prag si se uita la noi. Probabil sa vada daca dormim sau nu.
Pe la ora 2, a intrat tiptil si s-a ghemuit linga noi. Dimineata la 6 s-a trezit si s-a dus din nou pe hol. Iar pe la 8 ne-a intimpinat fericit, vesel si cu constiinta impacata.
Veterinarul ne-a anuntat ca pare sa aiba gene de rasa agresiva - pit bull, bull terierr sau alt bull ceva. Dupa colorit, urechi, oki si conformatia craniului. Si ca nu e talie prea mica, dupa labutze. Si ca o sa ne dam seama cind mai creste, da' ddeocamdata nu ne indeamna sa-i stimulam agresivitatea. Nici n-aveam intentia. Oricum, nu pare feroce, si desi n-am vazut niciodata cum arata puii raselor respective, ma indoiesc totusi ca asta al meu s-ar tranforma in vreun killer.
Are obiceiul sa ia cainii mai mari de gat - da' e doar in joaca. E copil.
aparatorii mei
Elise |
|
|
sofia_misicu
membru junior
|
Posted 19/08/06 @ 13:05
|
Io n-as intra in curtea ta,sunt amandoi exxxxtrem de fiorosi.
Nuka si Mama la Nuka
|
|
|
Elise
|
Posted 19/08/06 @ 13:17
(Edited 19/08/06 @ 13:55)
|
Sofia, se straduiesc saracii... da' nu le iese nici de prima impresie!
De obicei provoaca si se refugiaza dupa bietele mele picioare.... Probabil considera ca eu sint aia fioroasa de fapt.
Atitudinea tipica: poza 1, poza 2
Elise |
|
|
Ana-Maria21
membru junior
|
Posted 21/08/06 @ 00:06
|
Cat de frumosi pot sa fie.Sa-ti traiasca.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360 "Forgive...sounds good,forget..I'm not sure I could, They say time heals everything...but I'm still waiting....." |
|
|
notquiteso
membru junior
|
Posted 21/08/06 @ 17:17
|
Oh, cate animalute n-am adunat de pe strada.. pui de pasare cazuti din cuib, pisoi, catei... Alergatura la veterinar, plansete cand le pierdeam... ultima data ( am zis atunci ca nu mai fac asta niciodata) am cules un pui de vrabie cazut din cuib. Nu m-a lasat inima sa nu-l iau de jos, putea sa calce oricine pe el, era atat de neajutorat... 3 zile am umblat cu el in san, ca sa stea la caldura, il hraneam cu glucoza..atat a rezistat, era prea mic... Am zis atunci ca nu mai fac..nu mai adun nimic de pe strada. Odioase animale, oamenii, nu? Ei bine, nu mai pot.. |
|
|
Elise
|
Posted 30/08/06 @ 06:09
(Edited 30/08/06 @ 06:20)
|
park sintem 2 copii cu o jucarie noua. Iar "creatura" se distreaza de mama focului pe seama noastra.
Mai nou, a devenit distructiva. Am lipsit o ora - 1 ora! - si, cind ne-am intors, filme de groaza! Douo fotolii distruse (de fapt, doar 2 erau). Hainele noastre, garnisite cu confetti de hartie igienica, imprastiate peste tot. Din loc in loc, cite o bucata de cablu... Cablul TV. La prize n-a umblat - baiat destept!!
In final a ieshit si creatura de undeva, cu un siret de la adidashii mei peste bot. Si, daca tot ne-am intors, dadea semne ca ar vrea afara. Ca sa fie mai convingator, facea pe stropitoarea. Asa, din mers. Mai stropea, mai sapa camashile lui barbatu-meu. Le mai stropea putin, le mai sapa....
Elise |
|
|
Victoria
membru matur
|
Posted 30/08/06 @ 10:46
|
Pai..e pui, cam asa se manifesta in primele luni...inchideti-l pe hol, sau undeva unde nu are acces la obiecte distructibile.Eu am o goldenitza de 4 luni, inchisa intr-un padoc, care mi-a destramat umbrela de plaja, singurul obiect la care a avut acces...Ia-i o jucarie, ceva, cat mai rezistenta, ii cresc dintii si simte nevoia sa roada ( ca si copiii mici).
Succes, si mai vrem poze,
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu |
|
|
Elise
|
Posted 30/08/06 @ 17:17
|
are o minge si o kestie ca un arici, speciale pt. catzei, dar nu le baga in seama.... Fotoliile noastre de piele erau mai apetisante. Noroc ca restu' livingului la nivelul lui e marmura sau gresie. Si sper ca pe alea nu le poate roade. In camere nu-l mai lasam, dupa experientza asta trista...
Daca ridicam vocea la el, latra si el la noi.
In rest, le face pe ale lui.N-are nici o treaba cu ce ii spunem. "Ne aude" numai cind e ceva care-i convine: ex. mancare. Altfel, nu vorbim cu el... vorbim noi asha, singuri. El face tumbe... sare ca iepurele... se uita in oglinda (are un fix cu oglinda!). Are alte preocupari.
Cre' ca o sa incep balciul cu ziarul.
Elise |
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|