Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118011
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55536
3. Bilantz olguta12 49407
4. J D E monica70 39732
5. A murit Laura! craciunitza 30258
6. Un nou inceput...(2) danangie 28726
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 25405
8. scrisoare catre mama Picasso 22830
9. Curiozitate! Ana68 22324
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20694

post an entry in your weblog   Jurnalul lui saskia  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
saskia
Pe la 40 de ani
Acest mesaj a fost trimis de saskia pe data de 22/10/2011 la 18:17 .:. 2830  vizionari .. Exista 14 raspunsuri la acest anunt
Casnicia dupa parerea mea e un complex.
Trimite reactia ta
Next page
# /2  

blackgirl0
mami de bb albastru

Posted 22/10/11 @ 20:38 Reply with Quote
Frumos scris. Sotul stie? Cum a reactionat?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Back to top

saskia
membru junior

Posted 22/10/11 @ 22:07 (Edited 22/10/11 @ 22:08) Reply with Quote
Da, stie. Adica nu stie exact ce s-a intamplat, el spera ca a ramas platonic, ma rog am mai povestit eu ca el dupa ce a aflat oarecum, nu tot...am stat amandoi intr-o seara cu un vin in fata la masa si am vorbit pana la sange, evident cand mi-am dat seama ca l-ar durea prea mult daca i-as da raspunsul pozitiv am lasat totul asa, ca ne-am indragostit unul de altul, dar ne-am dat seama ca nu se poate mai mult! Si oricum el, sotul mi-a spus ca ma iubeste mai presus de asta, dar totusi ar fi fost gratuit sa-l ranesc mai mult decat atat, a zis ca ma intelege orice ar fi...suntem in continuare la fel de bine impreuna, ma rog, in sensul ca nu intotdeauna e cliseul cu "nu merge bine acasa". Nu stiu nici acum ce anume am cautat, nu mi se pare decat o experienta in plus, stiu ca pe moment i-am zis tipului respectiv, care nu avea familie si nici o relatie ca pentru mine a fost o revelatie, iar el a zis ca pentru el nu, si a spus-o trist. E greu uneori de inteles mecanismul sufletului omenesc!
Back to top

My_Lady0091
THE EAGLE UPON THE LION

Posted 22/10/11 @ 22:33 Reply with Quote
:)spusesei tu ceva la subiectul Dariahnei, "confidenta unui barbat insurat". Stii ce? Chiar daca nu sunt adepta relatiilor extraconjugale/aventurilor etc, ma bucur ca ti s-a intamplat asta!De ce?Pentru ca aveai nevoie!

24+cuMikaela Christinne Annalia si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca
Back to top

balanta_tm
membru de baza

Posted 25/11/11 @ 19:50 Reply with Quote
Citat:
citat din mesajul lui saskia

Casnicia dupa parerea mea e un complex. E ceva care seamana cu un motor, ce face sa mearga barca vietii mai departe. Uneori avem nevoie de benzina, trebuie sa alimentam motorul, altadata avem chef sa inchidem motorul si sa fugim pe uscat . Altadata avem furtuna pe mare, altadata e soare si marea ca un lac, de putem bea linistiti vinul pe deck.

Acum, eu am peste 40 de ani, anii dinainte de a implini varsta asta au fost tare problematici. Zbateri inutile uneori, altadata mi se parea ca vin regretele valuri valuri si nu stiam cum sa le opresc. Copiii erau marisori, jobul bun ma impartea atunci ca si acum intre Olanda si Romania. Sotul bland, calm, cu hobbyuri inocente, era ca o plapuma ce tine de cald pe vreme rea. Imi placea sa ma adancesc in relatia asta inca o data si inca o data.

Pana cand a venit momentul ala crud, dureros de nostalgic. Cumva stiam ca o sa vina, aveam zvacniri de rebeliune fata de situatia mea. Cum doar asta sunt acum, o mama de doi baieti maricei care isi adora tatal de altfel si care nu mai prezinta interes pentru partea masculina decat la masa de afaceri. Si cum a venit momentul cum l-am agatat, asa cum pescuieste al meu. Tac pac. Momente ratacite au fost si inca multe. Lucrez aproape numai cu barbati, calatoresc des cu avionul si petrec si prin aeroporturi mult timp. Dar nu era ceva care sa ma atraga. Asta pana cand am realizat ca vine aniversarea de 40 de ani, mi se parea sfarsitul lumii ce sa mai. Mi se parea ca sunt deja o baba care si-a trait traiul si si-a mancat malaiul. Si ca un aperitiv condimentat alaturi de un pahar de vin alb rece, a aparut el. Din negura vremurilor si mai ales roman. O sa precizez de ce asta...Pai pentru ca uneori duceam dorul intimitatii cu un roman, nu ca strainii ar face dragoste diferit dar nu au sfasierile alea obsedante, tipic romanesti, plus dulceata nuantelor cuvintelor. Ma rog, mult de zis si aici.

El. A fost si gata. Sunt zile uneori cand mi se pare ca nu mi s-a intamplat mie. Sunt zile cand ma intreb daca sotul meu a simtit si el la fel, pentru alta. Suntem de mai bine de 15 ani impreuna. Ii stiu fiecare coltisor de trup si mai ales chipul lui imi spune uneori tot. N-am aflat inca nimic. Nimic de genul: indragostit, aventura, terminat...ca la mine. Oricum am peste 40 de ani acum. El a fost doar asa, ca o poza sepia ce vroiam sa o pun in album. Stiam de la bun inceput ca nu va fi ceva mai mult, desi el imi povestea deja scenarii cu dimineti trezite impreuna in care unul face cafeaua si celalalt painea prajita. Nu l-am mintit, ci i-am spus cinstit ca eu deja am trait mult timp in intimitatea asta. Oricum sfarsitul era previzibil si a fost lin. Uneori zambesc si ma gandesc la ce spunea una dintre fetele din Sex and the City: 40 e noul 30 ca si 50 e noul 40 . E inca foarte bine totul!

Vaaaaaai, ce interesant! Ti-ai inselat sotul si o strigi cat de tine gura pe forumul asta, pe la topicele unde "se potriveste". Mda, intr-adevar, este ceva de care sa fii mandra! Bleah! Bleah! Bleah!
Ai asa, o atitudine autosuficienta vis a vis de treaba asta, incat ti se pare cool ce ai facut . Cred ca il respecti f mult pe sotul tau din moment ce povestesti cu atata usurinta ce ai facut . Am pus in bolded ceea ce mi-a atras atentia cel mai mult fata de ce ai scris legat de sot. .."ca o plapuma ce tine de cald pe vreme rea"...MINUNAT, absolut MINUNAT ceea ce inseamna sotul tau pt tine!!!
Dadada, esti o femeie adevarata . Si nobila.
Ma duc sa imi cumpar un kg de lamai sa imi taie greata.
Ah, sa nu uit: "Keep up the good work" .
Back to top

saskia
membru junior

Posted 26/11/11 @ 00:54 Reply with Quote
Acum nu inteleg e sotul tau, e al meu aici se presupune ca e un blog, deci nu o strig in gura mare. De altfel ma cunosti? Atunci? Oricum multumesc de feed-back, era de asteptat. Poti sa revii oricand...daca vrei sa ti se faca greata.
Back to top

saskia
membru junior

Posted 26/11/11 @ 00:56 Reply with Quote
Uite l-am editat ca sa nu mai doara retina si pe alte fete si sa nu mai fie oripilata lumea puritana si moralista.
Back to top

mihaela_s
pe insula fericirii

Posted 26/11/11 @ 01:21 Visit mihaela_s's Homepage Reply with Quote
daca nu dadea balanta quote nu pricepeam nimic...dar asa...ai sters degeaba saskia...

Eu nu te judec, nu sunt in masura. Spun doar ca eu cand iubesc cu adevarat, nu am dispozitia psihica necesara sa ma gandesc la un altul. Dar sigur, nu toti suntem la fel...sau?

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie
Back to top

balanta_tm
membru de baza

Posted 26/11/11 @ 08:46 (Edited 26/11/11 @ 08:49) Reply with Quote
Citat:
citat din mesajul lui saskia

Acum nu inteleg e sotul tau, e al meu aici se presupune ca e un blog, deci nu o strig in gura mare. De altfel ma cunosti? Atunci? Oricum multumesc de feed-back, era de asteptat. Poti sa revii oricand...daca vrei sa ti se faca greata.

Daca la subiectul cu maidanezii nu i-ai fi facut "ipocriti" pe iubitorii de maidanezi, nu as fi scris nimic aici. Dar tu, sa vorbesti de ipocrizie? Tocmai tu???
Ba da, acesta este un forum public, care are si sectiunea de bloguri. Plus ca ai simtit nevoia sa intervii si pe la alte sectiuni si sa spui ca ti-ai inselat sotul.
Nu, nu te cunosc, din fericire. Nici nu mi-as dori sa cunosc o femeie al carei sot inseamna pt ea "o plapuma ce tine de cald pe vremea rea" si pe care ea l-a inselat (si se si mandreste cu asta).
Back to top

balanta_tm
membru de baza

Posted 26/11/11 @ 08:55 Reply with Quote
mihaela, tu vorbesti despre iubire, iar ea vorbeste despre un sot care este "ca o plapuma care tine de cald pe vreme rea"...M-a marcat fraza asta, recunosc.
Back to top

Alizee
2+1= Noi

Posted 26/11/11 @ 11:37 (Edited 26/11/11 @ 11:39) Reply with Quote
Daca sotul nu ar iubi-o, nu ar putea fi protector ca o plapuma iarna.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Back to top
# /2  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Next page