Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118011
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 55536
3. Bilantz olguta12 49406
4. J D E monica70 39731
5. A murit Laura! craciunitza 30258
6. Un nou inceput...(2) danangie 28726
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 25401
8. scrisoare catre mama Picasso 22830
9. Curiozitate! Ana68 22323
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20694

post an entry in your weblog   Jurnalul lui saskia  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
saskia
Pe la 40 de ani
Acest mesaj a fost trimis de saskia pe data de 22/10/2011 la 18:17 .:. 2828  vizionari .. Exista 14 raspunsuri la acest anunt
Casnicia dupa parerea mea e un complex.
Trimite reactia ta
Previous page
# /2  

saskia
membru junior

Posted 26/11/11 @ 16:25 Reply with Quote
Asa si? Unde scrie ca nu am voie sa fac ce vreau in viata. Esti tu lupul moralist, daca nu era tanti aia nu apareati pe aici. Bravo, aplauze ca v-a dat ceva lejer de disecat. Este sotul tau? nu, atunci, care e fara de pacat sa ridice primul piatra, daca tot sunteti atat de puritane.
Back to top

saskia
membru junior

Posted 26/11/11 @ 16:39 Reply with Quote
Daca vede vreun moderator/ administrator mesajul meu va rog frumos sa imi stergeti acest blog, care sigur va deveni o supapa de defulare pentru anumite persoane .
Back to top

mihaela_s
pe insula fericirii

Posted 26/11/11 @ 16:59 Visit mihaela_s's Homepage Reply with Quote
saskia, nu m-a trimis nimeni aici, nici nu am citit nicaieri despre tine. Pe mine m-a adus reinvierea subiectului. Eu dau click mereu pe subiecte active.

Insinuarile tale sunt de prost gust.

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie
Back to top

balanta_tm
membru de baza

Posted 26/11/11 @ 17:43 Reply with Quote
Citat:
citat din mesajul lui saskia

Asa si? Unde scrie ca nu am voie sa fac ce vreau in viata. Esti tu lupul moralist, daca nu era tanti aia nu apareati pe aici. Bravo, aplauze ca v-a dat ceva lejer de disecat. Este sotul tau? nu, atunci, care e fara de pacat sa ridice primul piatra, daca tot sunteti atat de puritane.

Eu nu stiu despre care "tanti aia" vorbesti. Nu m-a trimis nimeni aici ci am cautat dupa userul tau, dupa ce ai improscat cu venin in cele care iubim maidanezii si ne-ai facut ipocrite (au fost multe pareri contra la subiectul cu maidanezii, dar mi s-a parut ca nimeni nu a fost asa agresiv ca tine in postari).
Atunci mi-am amintit ca ai postat la niste subiecte de la sectiunea "in unul sau doi mergem mai departe", zicand la momentele alea cu un soi de superioritate ca ti-ai inselat sotul. De curiozitate, am dat in search si iote asa am gasit blogul tau.
Evident ca esti libera sa faci ce vrei cu viata ta. Doar nu-i mai face pe altii ipocriti, ca nu esti in masura.
Back to top
# /2  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page