Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. mamitzica
7. mama42
8. Luciala
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 117178
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 53933
3. Bilantz olguta12 47902
4. J D E monica70 38151
5. A murit Laura! craciunitza 28974
6. Un nou inceput...(2) danangie 27394
7. scrisoare catre mama Picasso 22116
8. Curiozitate! Ana68 21453
9. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 20105
10. Moartea lui Metaforel olguta12 20022

post an entry in your weblog   Jurnalul lui mamitzica  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
mamitzica
Barbatul ideal sau viata de zii cu zii
Acest mesaj a fost trimis de mamitzica pe data de 19/09/2009 la 20:19 .:. 2951  vizionari .. Exista 10 raspunsuri la acest anunt
Ma trezesc in miros de cafea proaspat facuta.Simt insa si un alt parfum delicat.Cum nasul meu are niste receptori lipsa nu imi dau seama exact ce este.Dar cind vine sotul meu sa-mi aduca in pat tava cu cafeau aburinda si narcisa taiata din gradina deslusesc acel parfum suav.Si ma trezesc de-a binelea cind imi spune Buna dimineata,dragostea vietii mele.

Dau sa-I spun multumesc dar a disparut din camera.Ma intreb oare unde s-a dus.Dupa citeva minute aud ca a sculat copilul,se duce cu el la baie si incepe sa-l imbrace.In timpul asta ma scol si eu.Cind ajung jos tocmai facuse piine prajita pentru el si pentru copil.Dau sa apas butonul la masina de spalat vase cind realizez ca el deja o pornise.Stau si cuget asa pe stomacul gol-oare cum am gasit asa un sot perfect?
Inainte de a pleca imi scoate din frigider mincarea pe care sa o iau cu mine si mi-o pune grijuliu linga servieta de servici.Ma intreb oare astazi ce poem o sa gasesc in notita pe care mi-o pune in fiecare zii in punga cu mincare.Apoi ma saruta si imi spune cit de bine arat astazi si ce bine mi se potriveste culoarea bej a bluzei cu ochii mei catifelati de caprioara.

La servici ma suna doar o data astazi fiindca este foarte ocupat;dar vroia sa-mi spuna cit ii este de dor de mine.

Dupa ce ajungem cu totii acasa dupa masa ma intreaba daca vreau sa merg la computer sau sa ma uit la televizor.Vreau sa protestez fiindca cineva trebuie sa incalzeasca mincarea si sa scoata vasele din masina de spalat dar imi spune sa ma odihnesc pentru ca am muncit destul peste zii si cind ajung acasa e timpul sa mai iau si o pauza.

Vine timpul mesei asa ca el pune masa si imi aduce farfuria cu supa.Mincam.Imi spune din nou cit de mult ma apreciaza pentru faptul ca exist.Eu ma duc sa fac o baie,el stringe masa si pune mincarea pentru a doua zii la servici.In timpul asta se ocupa si de copil.Culcam impreuna copilul dupa care ma duc si eu la somn fiindca sint obosita.Ma saruta de noapte buna si imi spune din nou………..brrr,fisss,brr,tzz….ce se intimpla???…helooooo….

Ei fir-ar sa fie e 5.30 dimineata si a sunat ceasul.Ma scol,imi pun cafeaua si fumez o tigara.Am jumate de ora numai pentru mine.La 6 scol sotul.Ne intilnim jos si ne salutam ca in fiecare dimineata cu mmm.Asta e salutul de somnorosi.

Ma imbrac,scol copilul,il imbrac.Fac pine prajita pentru el si urlu ca sa ma auda sotul care e la dush daca vrea si el.Zice ca da.Dau drumul la masina de vase.Vine jos si sotul.Se uita la mine si zice-dar ce ai,nu ai dormit bine azi noapte ca ai fata buhaita.Sau esti umflata sub ochi?
Maninca piinea din 2 inghitituri.Zice-pentru a cita oara,in fiecare dimineata aceiasi intrebare-care e punga mea de mincare pentru servici?A DOUA, CA INTOTDEAUNA.

Ma suna la servici si spune-ce dracu mi-ai pus de mincare ca parca avea un miros ciudat.

Ajungem toti acasa.Pun mincarea pentru ziua urmatoare, si copilul zbiara ca vrea cineva sa se joace cu el.Eu ii spun du-te si spune-I la taica-tu ca e la computer.Sotul vine pufaind ca nici macar 5 minute nu poate avea liniste in casa asta.Scot vasele din masina de spalat,pun mincarea la incalzit.In asta copilul zice ca vrea la wc.Ii zic pai spune-I la tac-tu ca e linga tine.Cind ma uit mai bine sotul zace cu ochii inchisi pe canapea si sforaie.Bineinteles cind incep sa tip la el ce faci,dormi? Sare in sus si imi spune cu o privire mioapa,da de unde,am auzit tot ce mi-ai spus.

Mincam.Culcam copilul.Venim jos la computer.Se uita la mine si zice-tu ai slabit ca parca atirna hainele pe tine ca pe umeras?Ma tirasc in pat ca sa citesc 10 minute si apoi sa ma prabusesc intr-un somn fara vise.

Trimite reactia ta
 

Alizee
2+1= Noi

Posted 19/09/09 @ 22:09 Reply with Quote
Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang...
Daca n-as fi maritata, as rade, dar sunt maritata si, mai degraba, as vrea sa plang...

allinta
Back to top

Deus
never, never give up!

Posted 19/09/09 @ 23:18 (Edited 20/09/09 @ 11:59) Visit Deus's Homepage Reply with Quote
Ma duc sa ma culc...poate visez si eu asa ceva...toate visam asa ceva...dar oare ei nu viseaza? Noi suntem pentru ei femeia din vise? Am incercat vreo clipa sa fim? Oare daca am face noi primul pas, sa spunem pentru o saptamana, ar remarca schimbarea si s-ar transforma si ei macar putin in barbatul viselor noastre?
Personajele din visul tau le-am intalnit intotdeauna la inceputuri de relatii, cand, adevaru-i ca toata lumea minte si se "vinde". Dupa o vreme, cand "marfa" a fost acceptata, se lasa mastile jos si se arata adevarata personalitate care nu are chef si timp sa fie amabila si draguta vesnic, care nu are chef sa fie perfecta.

Felicitari mamitzica!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI



quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto
Back to top

mamitzica
membru junior

Posted 20/09/09 @ 16:26 Reply with Quote
Dupa ce am scris “compunerea”asta m-am gindit mult daca sa o pun sau nu pe blog.Am pus-o pentru ca e un fel de satira Fat Frumos Calare pe un cal alb versus realitatea dupa n ani de casatorie.
Daca scriam Ileana Cosinzeana versus sotia de fiecare zii era un mesaj scurt de genul-sex,sex,sex,mincarica buna,somn apoi computer.Versus nevasta-mea se plinge ca e obosita,nu mai e asa sexy ca la inceput,ma pune sa fac tot felul in casa si cind atipesc pe canapea zice ca nu am facut tot sau puteam face mai mult fara ca ea sa-mi spuna de fiecare data asta.
Pe mine intotdeauna m-a fascinat cum in filme aia au 5 copii,lucreaza full time,au timp sa faca munca voluntara si cu toate astea ea cind se trezeste dimineata e gata machiata si are pofta de sex,iar el are o intelegere nelimitata fata de problemele ei si are intotdeauna timp sa discute cu ea orice si oricind chiar si la 3 noaptea.In timpul asta cei 5 copii dorm bustean,nu sint niciodata bolnavi si stau cuminti la ei in camera facindu-si silitori temele de casa.
Back to top

Alizee
2+1= Noi

Posted 20/09/09 @ 18:26 Reply with Quote
Daaa. Toate scenele acelea siropoase sunt bune pt exaltarea imaginatiei adolescentelor. Imi amintesc cat de incantata eram eu de atmosfera de familie din film. Bineinteles ca visam sa ma marit, sa fac cel putin doi copii, sa merg la serviciu si viata mea sa fie la fel de minunata ca in filme.

Frumoasa povestirea ta.


allinta
Back to top

Deus
never, never give up!

Posted 22/09/09 @ 14:24 Visit Deus's Homepage Reply with Quote
scene siropoase...al meu imi face cafeaua in fiecare dimineata, trezeste si spala/imbraca copilul...este aproape ca un personaj din filme:-)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI



quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto
Back to top

anamaria
membru matur

Posted 22/09/09 @ 15:17 Reply with Quote
hahahaaaaa

si eu care citeam prima jumatate din postul tau plina de invidie

bine ca ai scris si restul, m-am linistit

deus... tu ai mare dreptate!
anyway, eu nu am trait in 'real life' asemenea siroape nici macar cand zburataceau fluturii prin stomac. acum... cu cei 2 teroristi care mereu au nevoie de ceva sau fac cate ceva de cele mai multe ori interzis... nici macar nu mai visez la asa ceva!
totusi, poate?! imi fac timp sa-i pregatesc nessul de dimineata (ii place rece si nefrecat, cat de greu poate fi?!)
desi mi-e tema ca poate nu va fi dormit destul, si nessul ala pregatit cu drag printre 2-3 farfurii spalate, stersul mesei de firmiturile de cu seara si curatat+ aruncat cojile semintelor iubitului FatFrumos... va fi prea dulce, sau prea amara, sau chiar... apa chioara

daca imi gasesc totusi energii pozitive sa pun planul in aplicare, eventual asezonat si cu sandwichul de mic-dejun, va tin la curent cu ce-mi va aduce EL la pat (ce sa fie, ce sa fie... ca nu-mi place cafeaua defel ???)

**********
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Blogul meu... under construction

Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!


Back to top

Alizee
2+1= Noi

Posted 22/09/09 @ 19:32 Reply with Quote
Citat:
citat din mesajul lui mamitzica
Pe mine intotdeauna m-a fascinat cum in filme aia au 5 copii,lucreaza full time,au timp sa faca munca voluntara si cu toate astea ea cind se trezeste dimineata e gata machiata si are pofta de sex,iar el are o intelegere nelimitata fata de problemele ei si are intotdeauna timp sa discute cu ea orice si oricind chiar si la 3 noaptea.In timpul asta cei 5 copii dorm bustean,nu sint niciodata bolnavi si stau cuminti la ei in camera facindu-si silitori temele de casa.



Exact la pasajul asta m-am referit eu in mesajul anterior.
Cat de usor le era personajelor din filme sa isi creasca cei 5 copii, vesnic cuminti si ascultatori, iar ele in permanenta aranjate si dornice de pupici de la sotul indragostit pana peste urechi.
In familia regizata era o veselie fara sfarsit...
Evident ca dupa cativa copii la activ, care iti rontaie urechile cu diverse toane sau cerinte, nu mai crezi ceea ce vezi in filme, dar ca pustoaica visatoare, ti se pare viata ideala si absolut in conformitate cu realitatea...

allinta
Back to top

ruxandraru
membru incepator

Posted 26/09/09 @ 19:23 Reply with Quote
Mamitzico, esti o figura. La primele rinduri, imi venea sa divortez. :))) Apoi ai inceput sa descrii ceva familiar :)
Partea faina e ca tot haosul asta are farmecul lui. Ca daca n ar fi, nu s ar povesti.
Pupici!
Back to top

Mitzi
membru incepator

Posted 08/10/09 @ 19:28 Reply with Quote
Bunaaaaa! Pe la jumatate deja ma gandeam eu ca-i prea frumos sa fie adevarat.
Mi-a facut placere sa citesc. Stii, te trezeste la realitate. Pentru ca nu odata m-am gandit ca eu m-am maritat cu unul din cei mai putin inzestrat romantic barbat..daca pot sa zic asa. Sotul meu este un om bun, ca multi altii probabil, dar nu intelege de ce imi place mie sa se trezeasca el primul si sa puna de cafea.
Back to top

My_Lady0091
THE EAGLE UPON THE LION

Posted 24/10/09 @ 21:12 Reply with Quote
SI EU AM UN SOT DRAGUT..CARE,CAND ARE TIMP,MA AJUTA CU TOATE..SPALAT,CALCAT,ASPIRAT CHIAR SI CU FACUTUL DE PAPA...


__________________________
alina 34 saptamani marie rebecca ayanna
Back to top
 
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj