|
|
|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
| |
 kokiy
| Decizie grea ... Acest mesaj a fost trimis de
kokiy
pe data de 03/12/2008 la 16:11
.:. 4809 vizionari
.. Exista 41 raspunsuri la acest anunt
|
 |
Scriu si plang...Nu pot sa spun ca sunt o fire usor de impresionat sau de miscat,dar ceea ce mi se intampla de o luna incoace m-a facut sa rabufnesc ...Scumpul si bunul meu prieten,mai bine spus primul meu copil,desi e un boxer de 10ani...il pot nu-mi asa, pentru ca el a fost primul pui pe care l-am ingrijit si care m-a responsabilizat ...e foarte bolnav...nici nu pot gandi coerent in clipa asta...ma gandesc doar la clipele petrecute impreuna si nu ma pot abtine sa nu plang...noroc ca ambii copii dorm si nu ma vad in ce hal sunt...din septembrie de cand a facut cateva crize alergice si pana azi, cand are deja o tumora sau infectie,nici medicii nu s-au putut pronunta, am trecut prin clipe foarte grele...a ajuns o epava...de la 35kg acum daca are 20kg ...nu stiu de unde are puterea sa se bucure cand ii vorbim,nu stiu cum mai poate sa-i fie mintea la joaca cand lui ii curge sange si puroi pe gura si pe nas ...are fata tumefiata,umflata...uneori evit sa ma uit la el pentru ca stiu ca voi suferi enorm ...am incercat multe antibiotice,am schimbat 2 doctori,am facut radiografii si totusi nimeni nu-i da de cap....in ultima perioada al meu sot vorbeste de eutanasiere,ca poate ar fi bine...sa nu-l mai chinuim,dar eu refuz sa cred ca nu se mai poate face ceva ...cand ma uit in ochii lui si-l vad cat se bucura atunci cand e bagat in seama, ma face sa nu accept despartirea ...saptamana asta cred ca e decisiva...incercam 2 antibiotice,iar daca nu se vad rezultate ....pentru mine va fi o decizie grea
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
Trimite reactia ta
|
|
|
|
|
misha71
Cruella

|
Posted 22/12/08 @ 19:33
|
| Uite Iulia mai exista o speranta! Vorbeste cu Mihaela si nu te duce miine acolo! |
 |
|
|
spic de grau
Mami de print si printesa

|
Posted 22/12/08 @ 19:34
|
| Ai fst la facultate cu el? sunt medici buni acolo! |
 |
|
|
kokiy
Responsabil cu distractia

|
Posted 22/12/08 @ 20:38
|
Mihaela ti-am trimis PM 
spic de grau o sa mearga sotul maine la facultate ... toata lumea ii recomanda ...
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
 |
|
|
Deus
never, never give up!

|
Posted 22/12/08 @ 21:17
|
Al meu medic este plecat din tara(: dar uite ca altcineva iti recomanda sa mai vezi un dr! Du-te de dimineata si vezi si daca nu se poate face nimic macar esti cu sufletul impacat ca ai incercat totul. Va doresc sanatate !
quod me nutrit me destruit |
 |
|
|
kokiy

|
Posted 23/12/08 @ 11:45
|
M-a sunat sotul de la Fac. de Medicina Vet. ...cancer sinusoidal ...speranta de viata max. 2luni ... ne-au recomandat citostatice ... au spus ca starea lui v-a fi din ce in ce mai precara ...n-o sa mai vada cu ochiul stang,o sa cada din picioare ....si multe altele ...offf,nu-mi vine sa-i curm viata acum de sarbatori ...o sa incerc sa astept pana in ianuarie,dar tot o sa plang la gandul ca n-o sa mai fie ...
 |
|
|
DarkBendis
my other car is a broom

|
Posted 23/12/08 @ 14:04
|
Offf Iulia... speram sa fie altfel de vesti... imi pare atat de rau  
Dark Bendis |
 |
|
|
Mariaa
peacefull soul :)

|
Posted 23/12/08 @ 14:40
|
korky noi avem doi husky si o maidaneza. maidaneza e adoptata de pe strazi. cu multi ani in urma i s-au facut citostatice pentru ceva asemanator insa la uter. nu ma intreba cum, insa dupa ce am luat-o la noi (a fost a mamei) a 'inviat' efectiv. o avem de 4 ani deja. a raspuns foarte bine la citostatice si dupa cativa ani (desi toti credeam ca e imposibil asta) a facut pui. iti scriu asta ca sa nu-ti pierzi speranta. incearca macar o tura de citostatice, poate-i vor face bine, n-ai de unde sa stii! iti tin pumnii sa alegeti cum credeti voi mai bine si oricum ar fi sa nu sufere 'puiul' vostru 
un copil creste in inima mea 
|
 |
|
|
MihaelaV
membru junior

|
Posted 23/12/08 @ 16:05
|
Ti-am trimis mesaj de abia acum pt ca n-am intrat azi pe DC. Saracul catelus:( La ce medic a fost la Facultate? Eu iti zic sa nu iti pierzi speranta pentru ca la Facultate am dat si de medici incompetenti. Pe a mea catelusa vroia unul dintre ei sa o opereze imediat desi era o operatie ff riscanta. Am dus-o la medicul de care ti-am scris in PM si intr-o saptamana s-a vindecat.
Mihaela |
 |
|
|
kokiy

|
Posted 23/12/08 @ 17:11
|
Multumesc fetelor ...
Maria,nu stiu ce sa zic de citostatice. Am inteles ca nici ele nu l-ar scapa,doar i-ar mai incetini tumora din crestere. Se pare ca tumora i-a strapuns maxilarul si i l-a macerat.Se pare ca la el varsta inaintata isi spune cuvintul.
Mihaela, multumesc pentru PM.O sa-mi fie greu sa ajung acolo, stau in alt capat de Bucuresti.O sa incerc sa sun,poate o sa-mi dea ceva sfaturi telefonic. Pe fisa de la facultate nu e trecut numele doctorului. Scrie doar oncologie,sotul mi-a spus ca l-au consultat un barbat si o femeie,ambii cu varsta inaintata,pareau destul de experimentati. I-au luat secretii din gura si din ulceratie,l-au tinut ceva timp la consultatie.Au spus ceva de genul,ca e ultimul stadiu si NU ARE NICI O SANSA DE INSANATOSIRE ,ei ii pot da ceva pentru durere,iar pentru stoparea tumorii sa-i facem citostatice.
Sotul meu e la capatul puterilor,azi l-am vazut cum plange.A spus ca el nu v-a fi in stare sa-l eutanasieze,eu v-a trebui sa fac asta.Am mai pierdut un caine calcat de masina. Sotul a fost devastat,eu mi-am pastrat totusi sangele rece .Sper sa am puterea sa trec peste acest moment,mai ales ca ma asteapta un altul.Tatal meu are cancer la gat,a urmat tratament cu citostatice,dar doctorii nu-i dau prea multe sanse.
 |
|
|
rhoneea
Sebastien e seful casei

|
|
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj