Cele mai citite bloguri
Nr. Blogul lui
1. olguta12
2. Elise
3. AT_Piticilor
4. andruskandu
5. notquiteso
6. Luciala
7. mamitzica
8. mama42
9. sofia_misicu
10. craciunitza
Cele mai citite mesaje de blog
Nr. Mesaj Blogul lui Vizionari
1. Atelierul Piticilor - Lucrari AT_Piticilor 118224
2. Jurnalul unei romance "americanizate"- si nu numai olguta12 56129
3. Bilantz olguta12 50122
4. J D E monica70 40461
5. A murit Laura! craciunitza 30645
6. Un nou inceput...(2) danangie 29378
7. Povestea lui bebe 2 continua buburuza2013 27888
8. scrisoare catre mama Picasso 23139
9. Curiozitate! Ana68 22769
10. Moartea lui Metaforel olguta12 21069

post an entry in your weblog   Jurnalul lui vali02  Ultimile 50 de mesaje     Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)
Necunoscut
vali02
mama, ce frumoasa esti...
Acest mesaj a fost trimis de vali02 pe data de 01/12/2008 la 19:54 .:. 8108  vizionari .. Exista 56 raspunsuri la acest anunt
Ma uit in oglinda si aproape nu ma recunosc. Ce schimbata mi-e privirea cu genele si sprancenele astea mici si rare. Si baticul asta imi da un aer de gospodina mirosind a ceapa prajita. Da' ce sa fac, mi-e frig la cap, am numa un centimetru de par (si o tona de matreata).

N-am fost niciodata o frumusete, dar ma mai aranjam eu un pic si imi aruncam apoi un zambet multumit in oglinda. Acu mai ca-mi vine sa o sparg. Dar n-o fac...pentru ca ma uit in ea si dupa prima nemultumire incepe sa-mi cante in cap: "maaama, ce frumoooasa eeesti !" pe doua voci ingeresti, ale Ioanei si Alexandrei.

Dupa ce am aflat de boala mea si de faptul ca trebuie sa fac chimioterapie, m-am grabit sa-mi cumpar peruca (nu-mi cazuse parul inca) si proteza de san (nu aveam inca voie sa o port), speriata de cum vor reactiona fetele atunci cand vor vedea schimbarile fizice la mine. Dar m-am temut degeaba.
Da, Alexandra a protestat vehement cand am anuntat-o ca eu imi tai parul, ca nu mai e bun, vreau altul nou - pentru ea culmea frumusetii feminine sunt pletele in vant, cat mai lungi. Dar am convins-o ca asa fac toate femeile din cand in cand, dar asta e secretul femeilor (sfanta naivitate copilaresca!). Si daca o lamuresc pe Alexazndra, crede si Ioana. Mai comic era la inceput cand se apucau sa-si arate una alteia pe strada "uite, nenea - sau bebelusul - ala e chel ca mama!".

Acum, cand ies din casa, am si mai mare grija la "aranjat", ca nu vreau sa sperii lumea. Pantalonii nu prea ma mai incap (de, am pus 8 kg in 6 luni, de la medicamente) si fustele ma avantajeaza. Si, inainte de a pleca vin fetele sa ma inspecteze si se lasa mereu cu exclamatii ca cea de mai sus sau "ce eleganta esti" - compliment pt fusta, si altele, da mi-e rusine sa ma mai laud.

Iar in ochii copiilor mei vad ceva ce nu-mi poate lua nici o boala si nimic din lume: DRAGOSTE, dragostea pentru mama lor care e aceesi pentru ele, orice ar spune oglinda mincinoasa. Si ii multumesc iar lui Dumnezeu ca mi-a dat daruri atat de minunate. Si-mi simt inima atat de plina de iubire, asa cum nu a fost niciodata (si nu pot sa ma plang deloc de viata mea, am avut noroc cu caru').

Acum sunt departe de fete, am plecat acum o saptamana si mi-e un doooor ... inchid ochii si incep sa le "vad" si sa le "aud" si iar imi creste inima ... inchid acolo toate rasetele lor, lumina aceea ghidusa din ochisorii lor, cele 1000 de moduri in care striga "mama!" si ma rog la Dumnezeu sa treaca mai repede luna decembrie si sa fiu de Craciun acasa. Doamne ajuta!

Vali, Alexandra (30.03.2003) si Ioana (28.09.2004)

Trimite reactia ta
Previous page
# /6  

unboticutz
membru junior

Posted 26/12/08 @ 12:47 Reply with Quote
vali, ma bucur nespus pentru vestea buna de Craciun! multa liniste si sanatate va doresc! Sarbatori pline de zambete!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13

sa nu-i uitam!

Back to top

flo1980
Iubesc primavara!

Posted 05/01/09 @ 12:53 Reply with Quote
Sanatate multa! Esti o invingatoare!

noi
un fulguletz
un pepenash

Back to top

kammer05
nou venit

Posted 25/02/09 @ 21:29 Reply with Quote
Vali,Dumnezeu ne incearca pe lumea asta...important este ca tu privesti partea frumoasa a lucrurilor care de altfel te si ajuta sa treci peste toate clipele grele vietii!Multa sanatate!
Back to top

vali02
membru incepator

Posted 01/03/09 @ 13:23 Reply with Quote
Am vazut cu mirare cum tot creste numarul de vizionari la acest subiect. Apoi m-am prins ca m-a pus Mirela la "supe pentru suflet" pe DC ... io, care chiar nu ma pricep la supe, ca-s moldoveanca si fac numai borsuri

So, trebe sa va spun ca-s bine-merci, mai infloritoare ca niciodata. Saptamana aceasta am fost la primul control la Cluj, control pe care eu stiam in sinea mea ca il fac degeaba, caci sunt si ma simt ok.

La mine in suflet a venit primavara deja. Dar cel mai mult ma bucur ca in sfarsit ii vad pe cei dragi relaxati. Cat timp am fost in tratament am fost cam egoista, m-am concentrat pe mine, pe sarcina de a-mi gasi resurse fizice si psihice pentru a rezista cat mai bine. Pur si simplu nu puteam sa ma gandesc prea mult la ce simt ceilalti, pentru ca durerea lor (care stiam prea bine ca exista, oricat incercau ei sa o ascunda) ma durea prea tare pentru a o putea infrunta. Acum ma uit la sotul meu si vad cat a albit intr-un an, ma uit la mama si tata cum ma soarb din ochi si se bucura ca sunt vesela, la sora mea care imi zambeste cu adevarat ... sunt atat de multe persoanele care m-au hranit cu dragostea lor si mi-au dat putere.

Fetele mele sunt incantate ca mami are par, si inca ce par, des-des si a rezistat si la testul Alexandrei: a tras taaare de el sa vada daca asta e bun, nu cade ? Si ne bucuram toate trei ca vin serbarile de 8 martie si nu voi mai lipsi. Au ramas ele cu o frica de a nu mai pleca de langa ele - cand am fost la control le-am dat o mie de asigurari ca ma intorc in 2 zile - dar sper sa le treaca asta in timp, sa uite.

Multa sanatate, o primavara frumoasa va doresc impreuna cu cei dragi,

Vali, Alexandra (30.03.2003) si Ioana (28.09.2004)
Back to top

columbiana
.

Posted 01/03/09 @ 19:18 Reply with Quote

Sa-ti fie toata viata o primavara frumoasa

Back to top

oanaiacovita
ERIC-minunea vietii mele

Posted 01/03/09 @ 19:46 Reply with Quote
Am citit cu lacrimi in ochi povestea ta si mi-a adus aminte de mama mea...care era cea mai FRUMOASA din lume...ERA...din pacate ea nu a avut resursele fizice sa lupte cu asa o boala necrutatoare. Dar in sufletul meu a ramas ca cea mai frumoasa mama.
Sa ai o primavara frumoasa alaturi de cele 2 minuni ale tale, de familia ta si sa dea DD sa nu mai treceti NICIODATA prin aceste momente grele.

www.TickerFactory.com/weight-loss/wCINUFB/" target="_blank">Oana

Viata mea...o continua LUPTA!
Back to top
# /6  
 Mesaj nou   Raspunde la mesaj
Previous page