|
Cele mai citite mesaje de blog
|
|
|
|
![Necunoscut](membriphoto/necunoscut.jpg) vali02
| mama, ce frumoasa esti... Acest mesaj a fost trimis de
vali02
pe data de 01/12/2008 la 19:54
.:. 8105 vizionari
.. Exista 56 raspunsuri la acest anunt
|
![](icon_mi_1.gif) |
Ma uit in oglinda si aproape nu ma recunosc. Ce schimbata mi-e privirea cu genele si sprancenele astea mici si rare. Si baticul asta imi da un aer de gospodina mirosind a ceapa prajita. Da' ce sa fac, mi-e frig la cap, am numa un centimetru de par (si o tona de matreata).
N-am fost niciodata o frumusete, dar ma mai aranjam eu un pic si imi aruncam apoi un zambet multumit in oglinda. Acu mai ca-mi vine sa o sparg. Dar n-o fac...pentru ca ma uit in ea si dupa prima nemultumire incepe sa-mi cante in cap: "maaama, ce frumoooasa eeesti !" pe doua voci ingeresti, ale Ioanei si Alexandrei.
Dupa ce am aflat de boala mea si de faptul ca trebuie sa fac chimioterapie, m-am grabit sa-mi cumpar peruca (nu-mi cazuse parul inca) si proteza de san (nu aveam inca voie sa o port), speriata de cum vor reactiona fetele atunci cand vor vedea schimbarile fizice la mine. Dar m-am temut degeaba. Da, Alexandra a protestat vehement cand am anuntat-o ca eu imi tai parul, ca nu mai e bun, vreau altul nou - pentru ea culmea frumusetii feminine sunt pletele in vant, cat mai lungi. Dar am convins-o ca asa fac toate femeile din cand in cand, dar asta e secretul femeilor (sfanta naivitate copilaresca!). Si daca o lamuresc pe Alexazndra, crede si Ioana. Mai comic era la inceput cand se apucau sa-si arate una alteia pe strada "uite, nenea - sau bebelusul - ala e chel ca mama!".
Acum, cand ies din casa, am si mai mare grija la "aranjat", ca nu vreau sa sperii lumea. Pantalonii nu prea ma mai incap (de, am pus 8 kg in 6 luni, de la medicamente) si fustele ma avantajeaza. Si, inainte de a pleca vin fetele sa ma inspecteze si se lasa mereu cu exclamatii ca cea de mai sus sau "ce eleganta esti" - compliment pt fusta, si altele, da mi-e rusine sa ma mai laud.
Iar in ochii copiilor mei vad ceva ce nu-mi poate lua nici o boala si nimic din lume: DRAGOSTE, dragostea pentru mama lor care e aceesi pentru ele, orice ar spune oglinda mincinoasa. Si ii multumesc iar lui Dumnezeu ca mi-a dat daruri atat de minunate. Si-mi simt inima atat de plina de iubire, asa cum nu a fost niciodata (si nu pot sa ma plang deloc de viata mea, am avut noroc cu caru').
Acum sunt departe de fete, am plecat acum o saptamana si mi-e un doooor ... inchid ochii si incep sa le "vad" si sa le "aud" si iar imi creste inima ... inchid acolo toate rasetele lor, lumina aceea ghidusa din ochisorii lor, cele 1000 de moduri in care striga "mama!" si ma rog la Dumnezeu sa treaca mai repede luna decembrie si sa fiu de Craciun acasa. Doamne ajuta!
Vali, Alexandra (30.03.2003) si Ioana (28.09.2004)
Trimite reactia ta
|
|
|
Gabriela82
membru junior
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
|
Posted 07/12/08 @ 03:37
|
Vali, Olguta sunteti adevarate lectii de viata, multa sanatate si putere va doresc. Dumnezeu sa va aibe in grija!
Gabi de printesa |
![Back to top Back to top](icon_go_up.gif) |
|
vali02
membru incepator
![](icon_star_silver.gif)
|
Posted 07/12/08 @ 15:43
(Edited 07/12/08 @ 17:14)
|
Sotul meu mi-a facut o surpriza si a venit ieri la mine (ne intelesesem sa vina saptamana viitoare). Fetele nu mi le poate aduce, ele au mititelele un rau de masina...
Dar mi-a putut povesti despre ele - tata, cand vine mos Niculaie? - pai, dupa ce va culcati - auzi Ioana, hai la culcare! (abia se inserase)
sau - fetelor, cum de n-am mai auzit galagie aseara? (dupa ce unul din noi le spune povestea si nopte buna, ele isi mai spun una alteia 1,2,3,,,n povesti, cantecele, chicoteli, mai povestesc ce au facut la gradinita si intr-un tarziu se culca - dorm in paturi suprapuse si nu se vad, dar cred ca le place mult sa se auda) - am spus "noapte buna" si ATAT! daca asculta Mosu pe la geam ???
si: - veeezi tati, a venit mosu si la tine daca ti-am curatat papucii! in ajun, in timp ce tati facea baie fetele i-au curatat ele ghetele - una pe cea stanga, cealalta pe dreapta - fara sa le spuna nimeni sa faca asta. Si Mosu (bunica) nu s-a indurat sa nu le rasplateasca munca.
Acum ma simt very...high, sau cum spune Celine:
|
|
ionella3003
membru matur
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
|
Posted 07/12/08 @ 18:47
|
Of, mamica scumpa, prin cate ai trecut de cand nu am mai citit despre voi... De la noi, din Bucuresti, o rugaciune si un gand bun, plin de admiratie, pentru o invingatoare ca tine!...
Cat despre copilasi... suntem absolut onorate ca avem posibilitatea sa primim din plin dragostea pura si grija lor... eu ma topesc cand ma mai apuca plansul de ... toate - vine Alex la mine si imi spune: nu mai plange, tu esti puternica si trebuie sa fii vesela... si vine in bratele mele si imi sterge lacrimile... si-mi spune ca sunt frumoasa...
![](floare.gif) ![](floare.gif) ![](floare.gif)
Ionela si Alex (DN 21.09.2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA |
|
Hakimela
membru incepator
|
Posted 07/12/08 @ 19:08
|
In fata unui asemenea curaj, vorbele palesc. Nu stiu ce sa iti spun decat ca te admir si ca iti multumesc ca existi, ca ii multumesc lui Dumnezeu ca mai exista femei si mame ca tine ![](floare.gif) |
|
mussette
membru incepator
|
Posted 10/12/08 @ 20:40
|
vali, multa sanatate si putere sa treci peste toate. Stiu ca gandul la fetitele tale iti da putere si te intareste. Sa te ajute Dumnezeu
mussette |
|
michela09
membru incepator
|
Posted 17/12/08 @ 10:57
|
Draga mea, citesc si nu ma pot opri din plans! Esti o mama si o femeie extraordinara iar fetitele sunt ingerii tai pazitori! Dumnezeu sa aiba grija de voi toti!
Mihaela |
|
vali02
membru incepator
|
Posted 25/12/08 @ 20:13
|
Craciun fericit tuturor!
Pentru mine, categoric acesta este cel mai fericit Craciun. Sunt acasa, langa familia mea, ne bucuram si eu si fetele enorm.
si...sunt teoretic sanatoasa. In cancer nimeni nu-ti da diagnosticul de 100% sanatos decat dupa 5 ani de urmarire a starii de sanatate, dar in acest moment nu-mi puteam dori mai mult. Toate analizele si investigatiile de final de tratament sunt ok, adica nu se suspicioneaza nici o recidiva si starea generala e buna (foarte buna a-si spune eu). Urmeaza tratament hormonal 5 ani si controale regulate. Spuneam unei prietene ca parca nici nu pot sa ma bucur. M-am obisnuit sa duc o povara in carca si nu-mi vine sa cred ca scap de ea.
Multumesc mult pentru suport si va doresc sarbatori fericite si Dumnezeu sa va rasplateasca pentru fiecare cuvant sau gand bun pe care mi l-ati transmis!
|
|
Otilia
membru senior
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
|
|
Anuska
una bruna, una blonda...
|
|
gianina
membru junior
|
Posted 26/12/08 @ 10:46
|
Sarbatori fericite si multa, multa sanatate. Va doresc tot binele din lume!
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007) |
|
|
Mesaj nou
Raspunde la mesaj
|
|
|
|