Masca Acest mesaj a fost trimis de
marami
pe data de 16/06/2008 la 01:49
.:. 2888 vizionari
.. Exista 23 raspunsuri la acest anunt
...alta de fiecare data, pentru fiecare imprejurare, sunt doar masti fericite, indiferente, optimiste, aici nu mai am nevoie de ele, nu trebuie sa ma prefac ca sunt fericita, aici pot lasa sufletul sa tipe, sa tipe pana oboseste fara sa mai alerg printre extreme negasind echilibrul intre mediocritate si compromis. Poate daca mi-as regasi respectul....fata de mine.... nu as mai fugi de ceea ce de fapt as vrea sa stiu, imi anihilez gandurile pentru a nu gasi raspunsuri la intrebari puse, le ingrop adanc, adanc, cu speranta ca nu le voi gasi niciodata si voi uita de ele intr-o zi. Ma tem sa le las libere, sa nu intalneasca amintirile. Imi amintesc cat de mult imi doream sa trec de copilarie sa fiu matura... pot spune cu certitudine ca atunci aveam mai multa minte decat acum. Ascult Yanni- The Mermaid si imi doresc atat de mult sa plec, sa plec departe sa las totul in urma.
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
Dumnezeu sa o odihneasca in pace,sa ii curete sufletul de toata intinaciunea si sa aiba grija de ea,acolo sus. Sincere condoleante si multa putere sa depasesti momentul. ne vom ruga pentru sufletul ei.
Mersi plesnitelor Sabina Philip Va doresc tuturor celor care ati chiar si doar in trecere pe aici un an nou fericit, imbelsugat, sanatate si mult noroc La Multi Ani!